Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dvojplamen aneb kdo ze zvěrokruhu najde do konce roku toho pravého?

/
  • (iStock)
    6. prosince 2023 ● 06:00

    Konec roku se blíží, zbývá už jen pár týdnů, ale čtyřem znamením hvězdy předpovídají, že najdou ještě letos osobu, která bude jejich dvojplamenem. Kdo se může radovat, že najde lásku? A co pro to musí udělat? A co je to vlastně dvojplamen?

    O spřízněné duši jste už možná slyšeli, potkáte-li ale svůj dvojplamen, budete mít pocit, že je to osudové setkání. Budete se cítit nádherně a bude vás to k této osobě přitahovat jako k magnetu. Když ho potkáte, získáte dojem, že jste si osudem předurčeni a že ho znáte odjakživa. Dvojplamen však můžete najít až tehdy, když je vaše duše hodně vyspělá a prošla si mnohými osudovými úkoly. Kdo ze zvěrokruhu má šanci ještě letos najít svůj dvojplamen?

  • 1.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři už jsou možná nějakou dobu osamělí vlci. Je pravděpodobné, že jste byli ve vztahu s karmickou spřízněnou duší, ze kterého jste se nikdy úplně nedostali. Když jste si lízali rány, raději jste svoje srdce uzavřeli. Ale je čas, abyste se spojili se svým skutečným dvojplamenem.

     

    Bude to mimořádný člověk, který se k vám bude hodit v každém smyslu toho slova: intelektuálně, fyzicky i emocionálně. Váš dvojplamen bude vidět svět jedinečným způsobem podobně jako vy a společně dokážete zvýšit svůj potenciál. Podle astrologů to budete právě vy, kdo najdete speciální osobu, která vás bude naplňovat. Jen se ujistěte, že pracujete na léčení svých ran z minulosti, abyste byli otevření k tomu rozpoznat signály, které budete mít přímo pod nosem. Zkuste se porozhlédnout mezi Střelci, kteří mají obrovskou představivost a touhu změnit svět. Společně můžete vytvořit cokoli si zamanete.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Jste tvrdohlaví, zvláště pokud jde o lásku. Ovšem pokud najdete dvojplamen, dokážete být jemní a trpěliví. Váš dvojplamen vás potká na půli cesty, kdy budete zažívat sice malicherné neshody, ale zároveň dokážete efektivně komunikovat. Do konce roku máte jedinečnou šanci najít člověka, s nímž budete pociťovat hluboké vzájemné propojení. Nezapomeňte si zachovat otevřenou mysl, pokud jde o mírně odlišné pohledy.

     

    Nebuďte paličatí a nezapomínejte na to, že vás spojují základní hodnoty. Vaše vzájemná láska může překonat i menší nedorozumění. Nespěchejte moc rychle s fyzickým „napojením“. I když jako Býci kladete důraz na hmatatelné projevy lásky, někdy je lepší nechat plamen hořet pomaleji, aby byl čas na vybudování udržitelného vztahu. Pracujte na kultivaci jiných jazyků lásky než jen fyzického doteku. Zkuste hledat dvojplamen mezi Lvy, kteří mívají často hlavu v oblacích. Oba jste smyslná a loajální znamení a obojí si můžete vzájemně dávat najevo. Milujete luxusní život a užíváte si radovánek, ale různými způsoby. Lev má smysl pro extravaganci, zatímco Býci si vychutnávají jemnější detaily a krásu kolem sebe. Budete pár s ohromnou vášní.

     

    VIDEO: Zimní horoskop lásky: Martina Blažena Boháčová

    Video
    Video se připravuje ...
    Zimní horoskop lásky: Martina Blažena Boháčová • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Střelec

    Střelec

    Střelci milují svobodu tak moc, že často sami sebe sabotují tváří v tvář skutečné lásce. Utečete, když vám všechno připadá příliš dobré na to, aby to byla pravda, a věříte, že si to nezasloužíte. Bojíte se obětovat příliš ze svého času a energie lidem, jako jste to dělali v minulosti.

     

    Zároveň si přejete dokonalého partnera a máte vysoké nároky na to, kdo by mohl konkurovat vaší samotě. Tahle forma sebeochrany vám v minulosti možná pomohla vyhnout se manipulátorům, ale pokud najdete svůj dvojplamen, který vám pomůže vás změnit, nemůžete před tím utéct. Zkuste hledat dvojplamen mezi Vodnáři. Spolu budete dokonalý vizionářský pár, který spojuje intelektuální i fyzická chemie. Vodnáři vás mohou naučit, jak přeměnit vznešené plány v konkrétní. Vodnář ví, jak vás inspirovat a dovést k úspěchu a nutí vás jinak přemýšlet.

     

  • 4.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi se zdají být navenek studení, ale pokud potkají svůj dvojplamen, dokáže roztavit jejich chladnější zevnějšek. Abyste ale splynuli se svým dvojplamenem, musíte se nejprve zahřát sami. Poslouchejte více svoje „střevo“, zbavte se mít vždycky všechno pod kontrolou. Trénujte uznání lidem, kteří k vám byli laskaví.

     

    Následujících několik týdnů využijte k tomu, abyste dobře porozuměli svým silným a slabým stránkám, pokud jde o vztahy, a naučte se posílit svou empatii a soucit s ostatními. Je potřeba, abyste našli rovnováhu mezi svou praktickou myslí a srdcem, které potřebuje rozehřát. Pak máte největší šanci najít toho pravého. Zkuste hledat mezi Pannami, které chápou vaši potřebu perfekcionismu a efektivitě. Oba uplatňujete přesnost ve všech oblastech života a vaše ambice neznají hranic. Panna vás naučí být optimističtější a nacházet dobrodružství v rámci svých možností. Naopak vy Panně pomůžete, aby se soustředila na praktické úkoly, místo aby se zahltila detaily.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz