Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Děláte často špatná rozhodnutí? Těchto šest znamení k tomu má sklony

/
  • (iStock)
    2. prosince 2023 ● 06:00

    Každý v životě udělá čas od času nesprávné rozhodnutí a každý se někdy ocitl v situaci, kdy si řekl: Na co jsem to myslel? Za řadu našich povahových rysů můžou nejen geny, ale taky hvězdy. Podle nich existují znamení, která mají sklon se špatně rozhodovat mnohem častěji než ostatní.

    Všichni občas procházíme životními zvraty a záleží na nás, jak se takovým situacím postavíme. Někdo se rozhoduje po zralé úvaze a snaží se probrat vše do posledního detailu, jiný udělá rozhodnutí náhle a nezřídka pak toho lituje. Až se tedy ocitnete na rozcestí, zastavte se, nadechněte se a dovolte hvězdám, aby vás vedly k moudřejším rozhodnutím. Kterých šest znamení má sklon k špatným rozhodnutím?

  • 1.

    Beran

    ...

    Berani jsou akční lidé, kteří mají dobrodružného ducha. Někdy se proto rozběhnou a vyskočí dřív, než se rozhlédnou. Jejich impulzivní povaha často vede k unáhleným rozhodnutím a záhy pak zjistí, že se kvůli tomu ocitli v nesnázích. Berani nejsou ti, kteří plánují měsíce dopředu, raději se rozhodují na poslední chvíli bez ohledu na logistiku. Není divu, že pak svých rozhodnutí často litují.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Beran

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

  • 2.

    Blíženci

    ...

    Blížence symbolizují dvojčata a celý život bojují s dualitou svých osobností. Tento vnitřní konflikt může vyústit v nerozhodnost, která způsobí, že učiní rozhodnutí, která nemusí být v souladu s jejich dlouhodobými cíli. Blíženec se bude vždy snažit žonglovat s více závazky a úkoly, které si vzal na svá bedra a teprve pak zjistí, že si ukousl víc, než dokáže skousnout. 

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Blíženec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 3.

    Lev

    ...

    Lvi milují reflektory a občas při své touze po dramatičnosti zapomínají na praktičnost. Jejich touha po majestátnosti je často vede k tomu, že podstupují zbytečná rizika, jako jsou obchodní investice bez důkladného předběžného průzkumu. Tato tendence často vede k rozhodnutím, která spadají do kategorie špatných rozhodnutí.

     

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Lev

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Váhy

    ...

     

    Váhy, které mají silnou touhu po harmonii, se často rozhodují, aby potěšily ostatní, než aby myslely na svoje vlastní potřeby. Nezřídka se stává, že Váhy odsouhlasí nějaký plán, který je ale v rozporu s jejich osobními plány nebo přáními, a ve finále jsou ohromeny výsledkem. To v nich vyvolává nerovnováhu a velký stres.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 5.

    Střelec

    ...

    Střelci jsou svobodomyslní lidé, kteří milují vzrušení a dobrodružství. Někdy podlehnou neklidné povaze a dělají spontánní rozhodnutí, aniž by zvažovali důsledky. Není nic neobvyklého, že Střelec za honbou za dobrodružstvím impulzivně změní svou profesní dráhu bez pevného plánu. Často se pak diví, že jejich rozhodnutí bylo špatné.

     

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Střelec

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Střelec • Videohub

  • 6.

    Ryby

    ...

    Ryby mají živou představivost a občas unikají do svého vlastního světa fantazie. Nezřídka tak dochází k propojení hranice mezi realitou a sny. Tato tendence je může vést k volbám, které vypadají napohled okouzlující, ale postrádají praktičnost. Ryby často investují čas a energii do nerealistických projektů a stávají se obětmi vlastní fantazie.

     

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz