Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Přežít nevěru a neztratit naději: Která znamení snášejí zradu nejlépe?

/
  • Zrada jen tak nepřebolí.
    Zrada jen tak nepřebolí. (istock.com)
    8. srpna 2023 ● 00:00

    Nevěra zničí nejen vztah, ale často i sebedůvěru podváděného. Chcete to čas a úsilí aby se člověk vyrovnal se zradou. Kdo je schopný posounout se a jít dál?

  • 1.

    Rak

    ...
    Raci jsou vysoce emocionální a citliví jedinci. Jsou známí svou romantickou a pečující povahou, díky níž je snadno okouzlí láskyplná gesta a pozornost partnera. Váží si citových vazeb. Takže i když je jeden nápadník podvede, zůstávají optimistické, že v dalším vztahu k nevěře nedojde. Často je okouzlí partneři, kteří jim projevují věrnost a upřímnou náklonnost. Partner, který jim dává pocit bezpečí a lásky, upoutá pozornost Raka a udrží si ji na věky. Pokud se ale Raci seznámí s někým novým, věnují čas jeho postupnému poznávání. Jakmile je toto vodní znamení zklame nevěrný nápadník, vyhne se ukvapenému navazování vztahu. Místo toho se ujistí, že jsou oba na stejné vlně a že jsou kompatibilní i s jejich hodnotami.

  • 2.

    Ryby

    ...
    Ryby jsou zasnění a romantičtí jedinci, kteří mají přirozený sklon vidět v lidech to nejlepší. Často jsou hluboce zasaženy projevy lásky ze strany svého partnera a přitahují je vztahy, které jsou naplněny náklonností a citovou hloubkou. Pokud se setkají s nevěrou ze strany milence, snaží se pochopit, co vedlo ke zradě v jejich vztahu. Dodatečně se zamýšlí nad všemi výstražnými znameními, které možná ignorovali. Toto sebeuvědomění jim pomáhá chovat se v dalších vztazích chytřeji. Dávají si pozor, aby neztratili víru v lásku jen kvůli jednomu nečestnému partnerovi. Než se tedy Ryby vrátí na scénu, aby znovu zkusily lásku, měly by se chvíli věnovat jen samy sobě.

  • 3.

    Váhy

    ...
    Váhy jsou známé svou láskou k harmonii a kráse. Ve vztazích oceňují šarm, eleganci a smysl pro romantiku. Jelikož jim vládne Venuše, planeta lásky, bývají okouzleny partnery, kteří jim projevují náklonnost a uznání. Tento cit se nezmění ani poté, co jim někdo zlomí srdce. Při navazování nových vztahů důvěřují svým instinktům a intuici. Ve skutečnosti, pokud se jim něco nezdá nebo je jim něco nepříjemné, řeší to a snaží se to vyjasnit. I když je přirozené, že si z minulých vztahů nesou určitou citovou zátěž, Váhy se snaží soustředit na potenciál nové lásky a životního štěstí.

  • 4.

    Lev

    ...
    Lvi milují pozornost a obdiv. Okouzlují je partneři, kteří je zasypávají komplimenty a pozorností. Mají smysl pro dramatičnost a často se rádi nechávají unášet romantickými gesty. Nalezení lásky po nevěře může být náročná a emocionální cesta, ale Lvi zůstávají optimističtí. Vědí, že uzdravení ze zrady vyžaduje čas a sebereflexi. Když jsou připraveni, otevřou své srdce novým možnostem. A až Lvi začnou znovu randit, budou mít jasno ve svých hodnotách a stanoví si hranice toho, co budou a nebudou ve vztahu tolerovat.

    ***

    Tahle hvězdná znamení věří, že najít lásku po nevěře neznamená vymazat minulost, ale poučit se z ní a vyrůst z ní. Tím, že si dají čas na uzdravení, zůstanou otevření k tomu, aby potkali lepšího partnera.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz