Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hororoví sousedi: Ze kterých znamení se rekrutují?

/
  • Jejich pozornost může být děsivá
    Jejich pozornost může být děsivá (profimedia)
    8. prosince 2022 ● 06:00

    Se sousedy to není lehké. Ten klidný, uzavřený mladík odvedle nebo osoba, která často vykukuje zpoza záclon, může být možná stalker skrývající svá tajemství! Možná se domníváte, že není těžké poznat své sousedy, ale někdy můžete být překvapení.

  • 1.

    Panna

    ...
    Panny jsou chytří, učenliví jedinci, ale ne vždycky jsou taktní a ohleduplné. Mohou se o vás zajímat tak hluboce, že z nich budete mít nahnáno, nehledě na to, že si potrpí na systém a pořádek a výstřelky netolerují.

  • 2.

    Štír

    ...
    Štíři musí sebrat hodně odvahy, aby se přiblížili lidem, protože jsou to plachá, introvertní a nespolečenská stvoření. Od přírody jsou uzavření a rezervovaní a nesnášejí zbytečnou konverzaci. Lidi raději mlčky pozorují zpoza okenních závěsů, takže je mírně řečeno děsí.

  • 3.

    Vodnář

    ...
    Vodnáři mohou být plaší, nebo jim prostě chybí společenské sebevědomí. Ačkoli si své nepohodlí nemusí ani uvědomovat, jejich jednání naznačuje opak. A časem se jejich společenská nepohoda zhoršuje do té míry, že se jeví jako asociální pronásledovatelé, před kterými chcete utéct.

  • 4.

    Rak

    ...
    Raci jsou od přírody rezervovaní a samotářští jedinci. Mezi cizími lidmi se cítí nesví a před sousedy bývají napjatí a bojácní. Při rozhovoru s cizími lidmi bývají velmi úzkostní a nedokážou navázat dlouhodobé přátelství s obyvateli své komunity.

  • 5.

    Blíženci

    ...
    Smysl pro humor Blíženců není nejlepší a toto znamení často neumí budovat vztahy se sousedy. Dělají proto hrozné, polovičaté pokusy o nevhodný humor.  Může to být váš nešikovný soused, který se snaží rozesmát vaše rodiče na váš účet, nebo to může být vaše nová bytná, která si prostě nemůže přestat dělat legraci ze stavu vašeho nábytku.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz