Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaké jsou vaše největší nedostatky podle znamení? Na tyhle si dejte pozor!

/
  • (iStock)
    9. srpna 2019 ● 06:00

    Už jste někdy potkali někoho, kdo by byl tak dokonalý, že jste nemohli ani uvěřit, že by mohl existovat? Možná nepotkali, protože jsme jen lidé a jako takoví máme svoje dobré stránky, ale taky ty horší. Někteří lidé ovšem dokonalost předstírají, takže máte pocit, že jsou báječní, ale i oni mají svoje nedostatky. Které jsou ty největší podle znamení, v němž jste se narodili?

    Není to zase taková tragédie mít nějaký ten nedostatek. A pokud svými nedostatky neubližujeme druhým, je to vlastně v pořádku. Ovšem co když ty nedostatky mohou ublížit? Víte o nich, že je máte? Nebo si je nechcete připustit? Být nedokonalý nás učí být lepšími, ale je třeba tyto nedostatky přijmout a pracovat s nimi tak, aby neubližovaly.

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Berani jsou velmi netrpěliví, a to je jejich největší nedostatek. Jsou taky impulzivní a někdy i agresivní, zvláště když jsou v nečinnosti. Chtějí vždy něco dělat a využít naplno svůj talent. Chtějí-li zůstat v pohodě, potřebují zdravé množství aktivity nebo konkurence. Musí se ale držet pod kontrolou, když s někým soupeří, protože pak se projeví jejich ošklivá stránka povahy.

     

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci jsou tvrdohlaví a nekompromisní, což znamená, že ostatním nechcete nikdy dovolit, aby vám vstoupili do cesty, kterou si naplánujete. Jste majetničtí, pokud jde o blízké osoby ve vašem okolí. To je váš nedostatek. Musíte si nastavit rutinu s lidmi, kterým důvěřujete, tím se vyhnete neočekávaným nebo nepříjemným změnám v životě, které by vás mohly srazit dolů. Přestaňte se zabývat lidmi, kteří váš dráždí, jako by to byly červené vlajky, nestojí vám to za to.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci, jste jedni z nejsmutnějších lidí zvěrokruhu, i když navenek můžete působit úplně jinak. Jste energičtí a nadšení životem, ale někdy se to může negativně promítnout do vašeho psychického stavu. Jste pak nervní a vede to k nekonzistentnosti ve vás a vašich činech. Taky se někdy moc držíte lidí, musíte věřit víc sami sobě.

     

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Raci mívají pocit nejistoty, který vede ke všem druhům problémů jejich citlivého „já“. To taky znamená, že se ne vždy dokážou vypořádat s kritikou. Jejich myšlení může být pesimistické, což vede k divnému chování, které lidé nemusí akceptovat. Jste totiž snadno nedůvěřiví a můžete být manipulativní. Naučte se cítit bezpečněji a pokuste se dostat z vaší tvrdé skořápky nedůvěry.

     

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Lvi mají velké ego, které hovoří jasněji než Slunce. Jsou občas arogantní, což může vést k nepružnosti. To je jejich velký nedostatek. Mají svou tvrdou hlavu, což taky znamená, že mají občas problém s realitou. Dalším nedostatkem vyplývajícím z jejich ega je potřeba ověření souhlasu prostřednictvím ostatních. Pamatujte, že ne všechna pozornost je dobrá nebo dokonce potřebná. Nevyžadujte po ostatních tolik obdivu.

     

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Panny příliš analyzují a pečlivě kritizují všechno kolem sebe. To je jejich největší nedostatek a měly by se naučit trochu život zlehčovat. Nemusí neustále tolik pozorovat a hledat chyby. Vaši blízcí i vaše sebeúcta vám poděkují. Neexistuje nic dokonalého a vaše ustaraná mysl by mohla na chvíli vypnout. Ne všechno může splnit vaše neuvěřitelně vysoké standardy, a občas je fajn nesplnit je.

     

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Váhy, někdy stačí přijmout skutečnost, že jste nedokonalé a že máte svoje nedostatky, a žít samy se sebou. Nebojte se postavit za to, čemu věříte nebo co ke komu cítíte. Nemůžete vždy potěšit každého ve vaší blízkosti, někdy prostě někomu nechtít ublížíte. Ale víte, že to bylo neúmyslně, tak si odpusťte, stejně jako odpouštíte druhým.

     

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

     

    Štíři, jste tvrdí, ale musíte přestat lidi svazovat svou nedůvěrou, snažte se jim taky věřit. Musíte se otevřít a odhalit své nitro, aniž byste se museli bát, že se v něm ti druzí utopí. Soustřeďte se na to, abyste nebyli tak posedlí kontrolou nad všemi a vším, ne všechno si tuto pozornost zaslouží. Jděte někdy s proudem a bude to v pořádku.

     

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    Střelci se musí také naučit otevřít. Neexistuje nic jako přilnavost, musíte se naučit hledat lidi, kteří jsou v souladu s tím, jak velkou pozornost jim chcete věnovat. Pak musíte být spravedliví a naučit se spolupracovat, ne všechno je v životě jen o vás a vašem samotářském přístupu.

     

     

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Kozorozi, musíte se naučit dívat na svět i z té lepší světlejší stránky. Vidět věci černě je váš největší nedostatek. Víte hodně, ale měli byste se víc soustředit na porozumění, protože porozumění a znalosti jsou dvě oddělené věci. Pomůže vám, když budete méně blahosklonný a víc budete odpouštět a tolerovat.

     

     

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Vodnáři, mohli byste se naučit více cítit, emoce přece taky sídlí v mozku. Když se naučíte správně komunikovat s ostatními, pomůže vám to s vaší občasnou osamělostí. Trávíte spoustu času s lidmi, ale nikdy se nesnažíte je poznat na hlubší úrovni, to je příčinou vaší osamělosti, a to je taky váš velký nedostatek.

     

     

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Ryby, naučte se důvěřovat a neposuzovat věci kolem sebe nebo uvnitř vás podle vašich emocí. Emoce nejsou stálé, a ne vždy jsou přesné. Jistě, jsou důležité, ale nesmí vás ochromit. Naučte se odpouštět, jinak budete neustále v roli mučedníka. Přestaňte se bát minulosti a naučte se přijímat kritiku bez toho, aniž byste upadali do depresí. Je to přece v pořádku, že děláte chyby.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz