Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ravenův horoskop na srpen: Blížencům se splní přání, Váhy zachrání konec měsíce

/
  • Astrolog a mág Raven Argoni
    Astrolog a mág Raven Argoni (profimedia.cz)
    3. srpna 2023 ● 06:00

    Prázdiny se přehouply do druhé poloviny, což může děti a mládež deprimovat, ale pro ostatní to nevěstí žádné zvláštní obtíže. Co můžeme čekat v posledním letním měsíci?

  • 1.

    Beran

    ...
    Nejdůležitější poselství srpnového horoskopu je pro Berany neboli Skopce zakotveno v tom, že pokud jste potřebovali nebo chtěli mít vyřízené jakékoliv finanční transakce, na jejichž vyřízení jste již dlouho čekali (možná týdny, možná i měsíce), tak se vše pohne výrazně kupředu. A je docela dobře možné, že právě nyní, v srpnu, vám schválí hypotéku nebo odsouhlasí leasing, popřípadě vám banka řekne své ano na otázku, bylo-li by možno spojit své životní osudy prostřednictvím výraznějšího osobního úvěru.

  • 2.

    Býk

    ...
    Jak vypadá vše, co se Býka týká? Pokud se vám ve znamení sejde Jupiter a Uran a navíc v tomto případě Uran, obohacený 7. a 8. srpna Měsícem, nemusíte se starat jak porazit soupeře, popřípadě jak ve frontě na úspěch nenápadně předběhnout konkurenci. Vše se bude dít jak dopředu naplánované záhadnými osudovými silami, ani se nebudete stačit divit. Srpen bývá z astrologického hlediska nadupaný zajímavými událostmi. Z historického hlediska je zajímavé, že právě 6. srpna roku 1945 svrhlo americké vojenské letectvo atomového Malého Chlapce na Hirošimu.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Kolem 10. srpna se Blížencům splní jakékoliv přání, pokud je co nejhlasitěji zakřičí o půlnoci z okna. Ba ne, nelekejte se, dělám si legraci, stačí, když si během 10. srpna a může to být i přes den, na své přání vzpomenete - a to je všechno. Nechte se překvapit. V srpnu jsou dobré konstelace na rituály, ale to, co platí pro rituály, neplatí pro amulety a talismany. Pokud uvidíte jakoukoli nabídku amuletů nebo talismanů a bude u toho moje fotka, tak s tím nemám nic společného. Je lepší se pro kontrolu zeptat. Ďábel nebo co to je za zmetka se nás snaží šálit a okrádat a my se musíme snažit mu odolávat. Ať se potom sám snaží nebo smaží v pekle!

  • 4.

    Rak

    ...
    Šťastné dny se pro Raky budou odehrávat 12. a 13. srpna, bylo by proto přímo geniální soustředit se v tuto dobu na své zdraví a dopřát si hojnost odpočinku a spánku. Spánek a popřípadě i odpočinek v horizontální poloze bude pro vás citelně lepší než deset baterií s galvanickým proudem na odstranění vrásek. Ostatně, pokud vám dělají starosti i takové ty vrásky od smíchu, zvláště kolem očí, tak nejlepší metodou, jak se jich zbavit, je přestat se smát. Jenomže potom nemůžete ani projevit radost, že jste se zbavili něčeho, co vám nebylo příjemné. Nic na tomto světě není zadarmo.

  • 5.

    Lev

    ...
    Nebude to tak úplně jednoduché, jinými slovy, mohou se objevit nečekané starosti, které se budou muset řešit. Občas rychle a občas až zběsile. Hned na začátku srpna, 1. 8. 2023 je komplikovaný úplněk ve Vodnáři, zatímco Slunce, Černá luna a Venuše jsou Lvu. Je to dobrá konstelace pro meditace a rituály, kdo se ale o tyto věci nezajímá, měl by si dávat pozor na zdraví a na úspěch, aby se najednou necítil zaskočen nepřízní osudu.

    16. srpna je ve Lvu Nov, setkává se zde Slunce, Měsíc, Černá Luna a Venuše, je to složitá konstelace na vztahy.

    16. srpna měl narozeniny můj otec, který toho moc nenamluvil a prožil svůj život jako plukovník a anonymní alkoholik. Dělal si z astrologie srandu, ale kdybych se o něm teď nezmínil, tak by si na něho už nikdo nevzpomenul. Není dobré cokoliv podceňovat.

  • 6.

    Panna

    ...
    Spojení Marsu a Merkuru si budou Panny užívat až do 17. a 18. srpna, kdy se do Panny dostane Měsíc. V reálném životě to znamená prožití nebo také využití určitého konfliktu, který spočívá v tom, že se Panna bude chtít projevovat samostatně, bude se cítit nezávisle, inspirativně a svobodně, téměř až umělecky, zatímco obecný systém, jehož jsme (chca nechca) nezbytnou součástí, Panny zařadí takříkajíc bez rozdílu pohlaví na "svá místa" jak poslušná ozubená kolečka v bezduchém strojku.

    Od 23. 8. až do konce srpna začne v Panně působit Slunce, zatímco Mars se přesune do sousedních Vah. Je to symbol změny autorit, které musí Panny poslouchat, stačí si vzpomenout na historicky nebo i hystericky poněkud zapadlý 21. srpen 1968.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Téměř až do konce srpna jsou Váhy pod lehce drtivým působením Měsíčního sestupného uzlu, který se nachází na konci Vah, je v retrográdním stadiu a u nevyrovnaných Vah působí finanční nejistotu a nestabilitu. Neplatí to tedy pro všechny Váhy, osudově bude velký rozdíl mezi Váhou, která nemá práci, nemá výdělek a nemůže se spolehnout na pravidelný příjem (zde bude jak Damoklův meč na tenké nitce viset ve vzduchu nestabilita systému) a Váhou, která v pohodě pracuje a má stálý měsíční příjem (v tomto systému bude pohodička, jazz). Nepříznivé podmínky se prudce změní, neboli zlepší až ke konci srpna. Postižené Váhy mohou s nadějí vzhlížet k poslednímu týdnu letošního srpna.

  • 8.

    Štír

    ...
    Do 22. srpna se s velkou pravděpodobností budou u Štírů vyskytovat partnerské problémy nebo problémy, spojené s partnerstvím a až ke konci srpna se podaří většinu problémů odstranit. Dobrá rada pro všechny muže - Štíry, kteří při řešení pracovních záležitostí využívají služeb svých "asistentek", dejte jim raději placenou dovolenou a snažte se věnovat svým rodinám a manželkám. Ženy - Štírky, které mají pracovního asistenta (to se teď docela rozmohlo) udělají dobře, když se nebudou do svých asistentů zamilovávat. Pravidlo, co je v domě není pro mě, platí i pro pracovní prostředí, nejenom v místě trvalého bydliště. Doba se mění a s ní se mění i rodinné, partnerské a pracovní vztahy.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Většina Střelců se během srpna 2023 promění v tichého nebo nenápadného dálkového pozorovatele. Nebude se jim chtít zasahovat do jakéhokoliv děje, vlastní klid jim bude milejší než jakýkoliv rozruch. Pokud jste Střelec nebo Střelkyně (a může se jednat i o i aktivního Ostrostřelce) a máte již delší dobu v úmyslu změnit povolání, tak pokud to nemáte již vyřízené a dojednané, smlouvy podepsané, nejlépe přímo vlastní krví, tak s tím ještě raději měsíc nebo dva počkejte. To platí hlavně pro Střelce, kteří se rozhodli, že si najdou jinou práci, protože je současná tak nějak nebaví nebo si od nové neziskovky slibují veselejší, družnější a sportovnější kolektiv. Lepší bude ještě pár týdnů počkat.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Pluto a Měsíc jsou jediné dvě planetky, které takříkajíc víceméně nenápadně budou působit na dvanáctinu horoskopické pizzy, ze zvyku již odedávna označované jako Kozoroh. Ale pozor, Kozoroh je sice nenápadný, ale kardinální, patří vedle Berana, Vah a Raka k nejdůležitějším znamením, dá se říct, že v těchto znameních se neustále "bojuje" o základní situace v celém horoskopu. Čili v celém našem životě. Naštěstí to vypadá na celkem poklidný srpen, u Kozorohů se projeví jejich vrozená pracovitost a opatrnost. Téměř mám nutkání vyslovit se v tom smyslu, že bychom si v srpnu 2023 měli zvolit pár Kozorohů jako svůj vzor a měli bychom je nechat volně pobíhat, ať nám jdou příkladem. Nebylo by to špatné.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Jsou zde ještě trochu vidět nedořešené partnerské problémy, popřípadě problémy, které mohou být spojené se stěhováním, s rekonstrukcí bytu nebo se zařizováním bytu. Jo - a málem jsem si toho nevšiml - jsou tady ještě trochu finanční problémy nebo menší nesrovnalosti. Samozřejmě to není tak jednoduché, jak by se to na první pohled mohlo zdát, ve znamení Vodnáře jako takovém se toho v srpnu moc neděje, spíše by se dalo říct, že se tam neděje vůbec nic, ale přímo v opozici k Vodnáři se toho děje tolik, že nám z toho jdou oči kolem jako Hurvínkovi, pokud si ještě vzpomínáte na populární loutkovou postavičku, spojenou s dětstvím starších lidí. Pro Vodnáře z toho plyne - dávejte si pozor na všechno, co se bude kolem vás odehrávat a snažte se vyhýbat špatným věcem a vlivům, více pro své dobro dělat nemůžete.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Je to téměř k nevíře, ale v Rybách je Neptun a Saturn a na začátku srpna prosviští znamením Ryb Měsíc, ale toho si asi nikdo ani nevšimne. Obě těžké planety, Neptun i Saturn s sebou nesou vlastnosti jako je vytrvalost a stabilita. Vzhledem k celkovým konstelacím, které současný srpnový horoskop svazují, jak mořští hadi kteří kdysi vylezli z moře a zardousili kněze a věštce Laokoóna a jeho dva syny, dávejte si pozor na všechno, co kdo řekne, ale nesnažte se "bojovat za pravdu", vzpomeňte na Laokoóna a na věštkyni Kassandru, jejímuž varování též nikdo nevěřil. Kdyby si tenkrát sedli pod Trojského koně a začali si vyprávět vtipy, tak stačilo počkat, až se z útrob koně ozve bouřlivý smích a bylo by vymalováno.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz