Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Osobnost podle krevních skupin: Pro Japonce jsou stejně důležité, jako pro nás horoskopy

/
  • Máte to v krvi?
    Máte to v krvi? (archiv)
    27. července 2023 ● 06:00

    Stejně, jako jsou pro nás důležitá znamení horoskopu, jsou pro Japonce a Asiaty obecně důležité krevní skupiny. Může se klidně stát, že slibně se rozvíjející románek zničí pouhá "nekompatibilita". Zjistěte, co o vás vypovídá vaše krev.

  • 1.

    Krevní skupina A

    Osobnostní rysy: Nesmělý, mírný, úzkostlivý, vážný, citlivý, zodpovědný, zdvořilý, perfekcionista, svědomitý, pečlivý, pozorný, vyrovnaný.

    Lidé s touto krevní skupinou jsou popisováni jako 几帳面 (Kichōmen) neboli dobře organizovaní. Jsou popisováni jako perfekcionisté, kteří jsou obecně pořádní, vyrovnaní a zodpovědní. Mohou však být tvrdohlaví a snadno pociťují úzkost nebo stres. Jsou to obecně harmoničtí lidé, kteří se vyhýbají konfliktům.

    Zajímavost: 40 % japonské populace má krevní skupinu A!

  • 2.

    Krevní skupina B

    Osobnostní rysy: Vášnivý, nevyzpytatelný, divoký, aktivní, flexibilní, zvědavý, společenský, sobecký, kreativní, neodpouštějící, nenáročný.

    Lidé s touto krevní skupinou jsou obecně popisováni jako 自己中 (Jikochū) neboli sobci. Jsou však také známí svou kreativitou. Lidé s touto krevní skupinou jsou většinou známí svou krátkou dobou pozornosti, mají tendenci se pouštět do projektů a pak snadno ztrácet zájem. S největší pravděpodobností se z nich stanou kočovníci, kteří odmítají zůstat na jednom místě!

  • 3.

    Krevní skupina AB

    Osobnostní rysy: Vyrovnaný, racionální, odměřený, společenský, zodpovědný, plachý, společenský, soustředěný na sebe, okouzlující, přizpůsobivý, trpělivý, soukromý.

    Na první pohled by se mohlo zdát, že krevní skupina AB je jen kombinací krevních skupin A a B! Krevní skupiny AB jsou však ve skutečnosti velmi mnohostranné. Mohou být mylně považovány za někoho, kdo má dvě tváře, přitom jsou jen velmi přizpůsobivé různým situacím a lidem!

    Krevní skupiny AB jsou v Japonsku nejvzácnější! Proto si získávají pověst excentrických lidí neboli 変わり者 (kawarimono).

  • 4.

    Krevní skupina 0

    Osobnostní rysy: Optimistický, lehkovážný, přirozený vůdce, sebevědomý, se silnou vůlí, workoholik, společenský, romantický, oddaný, bezstarostný, nejistý, ambiciózní.

    Lidé této krevní skupiny jsou rození vůdci, jsou společenští a dokáží ovlivňovat "energii" lidí. Mají přirozený způsob, jak ovládat místnost, a jsou velmi vlivní! Jejich osobnostní rysy jim vynesly pověst optimistů neboli 楽観主義 (rakkanshugi).

    Zábavný fakt: Krevní skupina 0obecně nevychází s krevní skupinou A.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz