Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sourozenci podle zvěrokruhu. Tahle znamení spolu budou vždycky bojovat

/
  • (iStock)
    10. února 2023 ● 06:00

    Nejen v královských rodinách mají mezi sebou členové sklony k sourozenecké rivalitě. Možná máte bratra nebo sestru, s nimiž vás pojí skvělý vztah, přesto máte  někdy pocit, že spolu musíte čas od času soutěžit. To je samozřejmě normální. Existují ale dvojice, v nichž je rivalita na denním pořádku a vede k dlouhodobému napětí.

    Pokud někdy přemýšlíte, jak je to možné, odpověď možná najdete ve svém znamení zvěrokruhu. Zatímco téměř všechny kombinace zvěrokruhu spolu mohou vycházet, některé dvojice mají problém navzájem se přiblížit. Jak říká astroložka Lisa Stardust, většinou jsou důvodem neslučitelné povahové vlastnosti a odlišné osobnostní typy. Obvykle mezi sebou soupeří znamení, která jsou svobodomyslnější, a také ta, která potřebují silný pocit bezpečí. Jakmile má někdo tendenci přistupovat k životu opačným způsobem, je jisté, že na určité úrovni bude vždy existovat pocit, že právě ten jeden způsob života je lepší než druhý. Odtud pak pramení rivalita. Které sourozenecké páry se budou spolu neustále názorově střetávat?

  • 1.

    Blíženci a Ryby

    Blíženci a Ryby

    Obecně platí, že Blíženci a Ryby se obvykle vzájemně neshodují kvůli neustále se měnícímu myšlenkovému procesu Blíženců a neschopnosti Ryb rozlišovat mezi fantazií a realitou. Mohou spolu mluvit celé dlouhé hodiny, ale obvykle ničeho nedosáhnou. To může vést k napětí, protože ani jeden z nich nechce převzít vedoucí roli. Místo toho, aby se obviňovali z toho, že se nic nestalo, budou ukazovat prstem na svého frustrujícího sourozence, který se prostě nemůže rozhodnout. Podle astroložky Lisy Stardust jsou Blíženci také „poháněni svou nezávislostí“, zatímco Ryby nesnáší, když jsou ignorovány. Pro Blížence mohou být Ryby někdy tím otravným mladším sourozencem, který je všude doprovází jako ocásek.

     

     

    VIDEO: Horoskop zdraví na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop zdraví na rok 2023 • Videohub

  • 2.

    Lev a Kozoroh

    Lev a Kozoroh

    Mezi Lvy a Kozorohy bude pravděpodobně dost silná sourozenecká rivalita, protože oba milují chválu a neustálou pozornost. Podle Lisy Stardust mají Kozoroh i Lev tendenci být sobečtí a egocentričtí, což mezi nimi může způsobit „velké emocionální výzvy“. Také jim jde o dosažení úspěchu velmi odlišnými způsoby, což ztěžuje vzájemné porozumění. Lvi milují svobodomyslnost a nejsou tak pragmatičtí jako Kozoroh. Lvi jsou typem, který se rychle proslaví díky sociálním sítím, zatímco Kozoroh dává přednost tradičnějšímu způsobu, kdy šplhá po firemním žebříčku až nahoru do nejvyšších pater. Mezi sourozenci Lvem a Kozorohem existuje mnoho potenciálu pro žárlivost a hádky kvůli jejich odlišným pohledům na život.

     

     

    VIDEO: Velký horoskop práce a financí na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop práce a financí na rok 2023 • Videohub

  • 3.

    Býk a Vodnář

    Býk a Vodnář

    Býci a Vodnáři jsou ve svém jádru velmi odlišní, a proto je pro ně těžké vidět vše z pohledu toho druhého. Vodnář je známý tím, že touží po svobodě, zatímco Býk by se chtěl cítit bezpečně a produktivně. Jak říká astroložka Lisa Stardust, Býk je často vystresovaný sourozencem Vodnářem kvůli jeho flexibilnímu způsobu života. Vodnář je jako divoké dítě rodiny, které si dělá, co chce a kdy chce, zatímco Býk je ten, kdo cítí potřebu postarat se o věci doma. Vodnář je zároveň velmi společenský a touží mít velký okruh přátel, zatímco Býci ho rádi zmenší pro lidi, které považují za „rodinu“. Vodnáři mohou upřednostňovat svá přátelství před rodinou, což může být pro Býka nepříjemné. Pokud se nebudou celý život snažit, aby zůstali v kontaktu, může se stát, že se tito dva s přibývajícím věkem budou jeden druhému vzdalovat.

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz