Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hvězdy radí: V téhle profesi zazáříte! Ryby jsou skvělé zdravotní sestřičky, Kozorozi vynikající učitelé

/
  • Hledáte práci svého srdce? Hvězdy vám poradí.
    Hledáte práci svého srdce? Hvězdy vám poradí. (profimedia.cz)
    29. srpna 2016 ● 09:50

    Uvažujete o změně profese, protože vás práce, kterou děláte, vůbec nebaví? Pokud nevíte, co byste vlastně chtěli a kde máte šanci na úspěch, zkuste se nechat inspirovat hvězdami. Každému znamení totiž daly hvězdy do vínku něco jiného. Někomu nadělily trpělivost, jinému zase zručnost a kupy nápadů. Podívejte se, v čem vynikáte právě vy!

  • 1.

    Beran 21. 3. – 20. 4.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Voják, hasič, policista nebo novinářka. Rázní, tvrdohlaví a průkopničtí Berani milují všechno nové a neznámé. Své práci dokáží zcela propadnout a jsou ochotní ji obětovat i pohodlí a rodinný klid. Rádi mají všechno pod kontrolou a vyhovují jim řídící pozice. Práce v podřízeném postavení a pracovní rutina v nich probouzí buřiče a rebelanty. Spokojení jsou všude tam, kde mohou pracovat a rozhodovat samostatně. Díky svým nápadům a nadšení jsou z nich výborní herci, obchodníci nebo reklamní pracovníci. Nadání pro techniku a mechaniku je předučuje i k práci jeřábníka, soustružníka nebo prodavače elektroniky. 

  • 2.

    Býk 21. 4. – 20. 5.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Úředník, účetní, pokladní nebo třeba řidič autobusu. Hvězdy předurčily Býky pro práci, ve které uplatní svou spolehlivost, svědomitost a zodpovědnost. Dokáží tvrdě a usilovně pracovat, ale nemají rádi práci pod tlakem. Nejspokojenější jsou, když mohou pracovat svým tempem. Možná jsou pomalejší, než jiná znamení, zato vynikají systematičností a precizností. Jsou šikovní i na manuální práce, a tak jsou z nich vynikající stavitelé, zedníci nebo obkladači. Díky tomu, že stojí pevně oběma nohama na zemi a mají mimořádný cit pro peníze (i schopnost je vydělat), můžou zazářit jako bankéři nebo finanční poradci.

  • 3.

    Blíženci 21. 5. – 21. 6.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Právník, psycholog nebo třeba policejní vyjednavač. Blížencům, kteří milují změnu, stres a shon vysloveně vyhovují psychicky náročné profese.  Lidé, narození v tomhle znamení, jsou tvůrčí, rádi  komunikují s lidmi a dokáží se velmi rychle přizpůsobit jakýmkoli podmínkám. Nesnáší nudu a stereotyp je vysloveně ubíjí. Potřebují práci, ve které se pořád něco děje. Také proto jsou úspěšní třeba jako moderátoři, herci, tiskoví mluvčí, tlumočníci nebo obchodníci. Mají obrovský dar výřečnosti a umí okolí přesvědčit a dotlačit tam, kam potřebují. Často a s úspěchem proto můžou dělat (a udělat) kariéru v politice.

     

  • 4.

    Rak 22. 6. – 22. 7.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Historik, archivář, knihovník nebo dětský lékař. Skvělá paměť, touha po úspěchu, důvěryhodnost a pracovitost slibují, že lidé narození ve znamení Raka budou úspěšní v čemkoli, pro co se rozhodnou. Raci od práce očekávají především jistotu a bezpečí. Nemají příliš rádi změny a chvíli jim trvá, než si zvyknou na nové podmínky. Dokážou se ale pro práci nadchnout, a to z nich ve spojení se zručností a uměleckým cítěním dělá výborné cukráře, šéfkuchaře nebo barmany. Raci dokážou i skvěle "prokouknout" lidi a odhalit v nich skryté vlohy. Díky tomu jsou výborní jako personalisté.

  • 5.

    Lev 23. 7. – 23. 8.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Manažeři, návrháři, hudebníci nebo diplomaté. Schopní, dynamičtí a sebevědomí Lvi si vysloveně libují ve vedoucích funkcích, ve kterých mohou předvést své umění vést ostatní. A šéfovat ostatním Lvi opravdu umí. Rozhodnost, přirozenou autoritu a organizační schopnosti už mají totiž vrozené. Sebevědomí Lvi neztrácejí hlavu ani v krizových situacích, vždycky si dokáží udržet nadhled. S přehledem tak můžou vynikout jako úspěšní ředitelé, velvyslanci nebo vůdci nějaké politické strany. Protože Lvi mají často navíc i tvůrčí schopnosti, jsou dobří jako zlatníci, herci nebo hudebníci.

  • 6.

    Panna 24. 8. – 23. 9.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Konstruktéři, stastici, učitelé nebo plánovači. Lidé narození ve znamení Panny jsou velmi pečliví, svědomití a výkonní pracanti, kteří zvládnou i ty nejnáročnější úkoly. Panny se hodí pro všechna povolání, kde můžou uplatnit svůj intelekt. Díky své zručnosti, trpělivosti a skvělým konstrukčním schopnostem vynikají v jemné mechanice a jsou z nich skvělí optici, hodináři, skláři nebo výrobci bižuterie. Kdykoli něco dělají, plně se na svůj úkol soustředí Jsou praktičtí. umí se rychle a správně rozhodovat a baví je práce s penězi. I proto často hledají a nacházejí uplatnění v oblasti bankovní a finanční.

  • 7.

    Váhy 24. 9. – 23. 10.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Návrhář, vizážista, kosmetička nebo kadeřnice. Váhy se nejlépe uplatní v profesích, ve kterých mohu uplatnit své psychologické a umělecké schopnosti. Při vybírání vhodné práce pro ně hraje velkou roli prostředí, ve kterém pracují, a také spolupracovníci. Jsou vynikající týmoví hráčí, kteří umí ostatní vyhecovat ke skvělým výkonům. Váhy ale nesnášejí stres a neustálé napětí. Jsou realisté, kteří umí výborně odhadnout své schopnosti a nekladou si přehnané cíle. Září všude tam, kde musí komunikovat a stýkat se s lidmi. Navíc mají velmi vyvinutý cit pro spravedlnost, takže se výborně uplatní také jako politici, právníci, notáři nebo třeba diplomaté.

  • 8.

    Štír 24. 10. – 22.1 1.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Kriminalista, chirurg nebo právník. Lidé narození ve znamení Štíra rádi překonávají překážky a řeší obtížné úkoly. Vyhledávají proto profese, kde uplatní svou odvahu a pevnou vůli. Díky své trpělivosti pak dokáží dosáhnout úspěchu téměř v každém povolání, pro které se nadchnou. Nejraději přitom mají úkoly, na kterých mohou pracovat samostatně. Neradi totiž někomu skládají účty nebo se nechávají kontrolovat. Jejich nadání pro přírodní vědy a medicínu z nich dělá výborné internisty, gynekology, sexuology nebo ošetřovatelky. Snaha přijít všemu na kloub a kombinační schopnosti zase skvělé výzkumníky nebo vyšetřovatele pojišťovacích podvodů.

  • 9.

    Střelec 23. 11. – 21. 12.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Průvodce, velvyslanec, tlumočník nebo letec. Střelci potřebují pro svou práci svobodu, volnost a dostatek pohybu. Nemají rádi pravidelnou pracovní dobu a nesnášejí kontroly ze strany nadřízených. Když mají pocit, že jim někdo příliš šlape na paty, postaví se často na zadní a jsou vzpurní a neposlušní. Když ale pracují sami za sebe (a vydělávají jen na sebe), mají skvělé výsledky. Jsou výborní jako filmaři, scenáristé, geologové nebo pojišťovací odborníci. Když se pro něco nadchnou, umí pracovat od nevidím do nevidím. Jsou velmi tvořiví a mívají skvělé nápady a neuvěřitelné postřehy. Zajímá je vše tajemné a rádi pracují i jako astrologové nebo grafologové.

  • 10.

    Kozoroh 22. 12. – 20. 1.

     

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Ekonom, učitel, sekretářka nebo pokladní. Kozorozi vynikají ve všech profesích, ve kterých můžou využít svou zodpovědnost, přesnost, pracovitost a spolehlivost. Nemají rádi žádné experimenty, a tak vyhledávají tradiční a osvědčené profese. Rádi a často při volbě povolání například kráčejí ve stopách svých rodičů nebo i prarodičů. Trpělivým a houževnatým Kozorohům nevadí ani práce, která se stále opakuje. Kozorožky tak jsou často skvělé a pečlivé pokladní v samoobsluhách, šičky nebo vyšívačky. Muži v tomto znamení jsou zase šikovní a zdatní pekaři, zedníci nebo farmáři. Literární schopnosti a pečlivost z nich pak dělají schopné právníky, učitele nebo notáře. 

     

     

  • 11.

    Vodnář 21. 1. – 19. 2.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Inženýr, meteorolog nebo třeba zahradník. Vodnáři můžou jít bez obav za svým pracovním snem, protože jsou všestranně nadaní. Vyhýbat by se měli jen povoláním, ve kterých mají pracovní dobu od – do. Narodili se totiž s nezávislou a volnomyšlenkářskou povahou, takže poslušní úředníci z nich nikdy nebudou. Protože milují pokrok a fascinují je nejnovější technické novinky, uplatní se výborně jako skvělí programátoři nebo informatici. Jejich vztah k přírodě je často táhne k profesi botanika, přírodovědce nebo geologa. Touha přijít všemu na kloub z nich zase dělá dobré psychology nebo astronomy. 

     

  • 12.

    Ryby 20. 2. – 20. 3.

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Lékař, veterinář, zdravotní sestřička nebo lékárnice. Lidé narození ve znamení Ryb jsou vstřícní, přizpůsobiví, přesní, šikovní a chytří. Výborně vycházejí s lidmi a díky své obětavosti umí výborně pečovat o druhé. Schopnost vcítit se do problémů z nich dělá vynikající ošetřovatele nebo sociální pracovníky. Ryby zazáří i ve všech profesích, které mají spojitost s vodou. Uplatní se tak jako učitelé plavání, při výrobě piva nebo práci na přehradě. Díky své přesnosti a pečlivosti jsou z nich také dobří účetní nebo matematici. Ryby nejsou soutěživé a ve spojení s jejich loajalitou a spolehlivostí jsou snem každého šéfa. 

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Lea

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz