Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Povaha podle dne narození: Jednička nebo třeba dvaadvacítka?

/
  • Který den v měsíci jste se narodila?
    Který den v měsíci jste se narodila? (profimedia)
    15. března 2021 ● 16:55

    Speciálně pro dámy... Tento rozbor je zaměřen na ženskou psychiku a prozradí vám, jaké sklony přináší vaše datum narození. 

  • 1.

    1. den v měsíci

    Jedničky jsou zdravé kariéristky, manažerky sršící energií, správné typy vedoucí, ředitelky. Mají smysl pro přesnost, vyznačují se logikou, intuicí, na všechno potřebují definici.

  • 2.

    2. den v měsíci

    Jde o meditativní, moudré osobnosti schopné transcendence, možná prohánějící se v duchovních aktivitách, jemné, duchovní s úžasnou intuicí.

  • 3.

    3. den v měsíci

    Trojka je herečka, která dokonale předstírá, zahraje, co se hodí, uznává společenskou lež, dokáže dělat kompromisy, ale také dokáže usmířit rozzlobené strany. Je i držitelka rodiny, ale i "ta třetí" ve vztazích.

  • 4.

    4. den v měsíci

    Čtyřky jsou ženy, které jsou uzavřeny do sebe, odpovědné, seriózní. Přestože působí jako těžkopádnější, jejich slova budou mít vždy váhu. Jejich práce bude perfektně udělaná, nebude se třeba obávat, že by se někdy něco rozpadlo či zničilo. Jsou to dobré ekonomky, nadané informatičky, ale i bioložky.

  • 5.

    5. den v měsíci

    Jde o ambiciózní, dospěle uvažující a zralé ženy, které dokážou ovládat své vnitřní pudové projevy, dokážou se povznést nad nedostatky, jsou konstruktivní, spolehlivé a vědí, co chtějí, i to, jak toho dosáhnout. Přes překážky kráčejí systematicky, mají objektivní pohled na konkrétní situace a stavy, co slíbí, to dodrží.

  • 6.

    6. den v měsíci

    Tyto ženy jsou zasněné osobnosti se smyslem pro dobrodružství, daleké cesty, s velkou dávkou velkorysosti, s velkými sny a touhami. Zároveň jsou také schopny realizovat to, co si vysnily. Málokdy si uvědomují hranice času.

  • 7.

    7. den v měsíci

    Žena narozená sedmého v měsíci je navenek vyrovnaná, uvnitř však hyperaktivní osobnost pohrdající slabšími. Výtvarně nadaná, se smyslem pro architekturu a choreografii, tančící, ovládající bojová umění, těžko se koncentrující. Tyto ženy jsou často zraněné nevyzpytatelnými podrazy.

  • 8.

    8. den v měsíci

    Zdravě sebejisté osobnosti s perfektním a rychlým logickým myšlením, se smyslem pro detaily, správně analyzující a geniálně uvažující. Jsou to houževnaté ženy, které dokážou cokoli. Vždy dosáhnou toho, co potřebují.

  • 9.

    9. den v měsíci

    Může jít o vladařky, velitelky, ale také demagogické ženy, které pokud mají skvělou intuici, přesvědčí jiné o čemkoliv. Převládá u nich rozum a přesnost, logické myšlení je vynikající. Pokud se však takto chovají k milované osobě, je to trápení. Je to i typ, který má vždy pravdu, a pokud náhodou nemá, platí bod číslo jedna. Nepřipouštějí omyly, nemění názory, nesnesou kritiku.

  • 10.

    10. den v měsíci

    Chaotické osobnosti vnitřně nevyrovnané, často nerozumí ani sobě. U ničeho dlouho nevydrží, vše chaoticky mění, jsou netrpělivé, se sklony k hysterii, vyžadují od okolí božskou trpělivost. Dlouho bloudí, než zakotví v některém přístavu. Hůře se soustředí.

  • 11.

    11. den v měsíci

    Půjde o energické ženy, fyzicky zdatné, aktivní, odvážné, strhující, které umí zaujmout, přesvědčit jiné. Občas mohou mít problém s tím, co chtějí nebo pro co je třeba se rozhodnout, občas si neumějí vybrat pro sebe to nejlepší, neboť nevědí, co to přesně je.

  • 12.

    12. den v měsíci

    Půjde o impulzivní, více či méně "nemocnou" osobnost, která podezírá i tam, kde je všechno jasné. Přestože je schopná nenormálních obětí, někdy je to pro jiné zátěží. Projevuje se i jako workoholička, která jde ve vybičovaném stavu až do sebezničení. Ochranným pancířem bývá často povrchová flegma.

  • 13.

    13. den v měsíci

    Žena navenek přizpůsobivá, aby tak dosáhla svého cíle, s velkou fantazií zaměřenou především na vlastní prospěch, ale výsledek často vyzní jako vysoce humánní skutek.

  • 14.

    14. den v měsíci

    Jde o skromnou, nenáročnou osobu, která vše dělá pro to, aby to přineslo užitek. Vše, co dělá, považuje za své poslání. Vedle své velkodušnosti umí být kritická, přehnaně precizní.

  • 15.

    15. den v měsíci

    Většinou se upíná na partnera, děti, své zaběhané manýry žene na doraz, čímž často vůči sobě popudí nejbližší a přehnanou péčí je od sebe odežene. Bývá závislá na sexu.

  • 16.

    16. den v měsíci

    Tato osobnost je často vnitřně rozbitá, nevidí nic pozitivně, protože má pocit, že je stíhána samými problémy a nehodami. Pokud se jí něco přihodí, snadno upadne do deprese či skeptického pohledu na skutečnost.

  • 17.

    17. den v měsíci

    Sedmnáctka je éterického zjevu, zanechá na každém, s kým se setká, výraznou stopu. Vyzařuje zvláštní sílu osobnosti, dokáže zabojovat o svá práva, nikdy na nic nejde ani chaoticky, ani surově. Je herecky nadaná.

  • 18.

    18. den v měsíci

    Je to umělecky nadaná osobnost, která má vlastní pravidla na všechno, možná se jeví trochu jako chaotická, občas zaváděna podvodnými obrazy, které spadají do jejího duchovního, ne materiálního světa.

  • 19.

    19. den v měsíci

    Osobnost překypující radostí, štěstím, energií dítěte, moudrostí inteligentního přemýšlivého člověka. Je velkorysá, neustále v pohybu. Všude, kde se objeví, přináší jas, slunce, radost a novou cestu k poznání.

  • 20.

    20. den v měsíci

    Jde o osobnost s poměrně nízkým sebevědomím, která o všem více či méně pochybuje, neustále se "vrací" do minulosti a má problém s přítomností. Neustále se potřebuje vracet do minulosti, až se pak zdá, že nepostupuje.

  • 21.

    21. den v měsíci

    Jednadvacítka je všestranná bytost, dynamický charakter, který se dokáže vždy všemu přizpůsobit a objektivně zhodnotit všechny možnosti. Ráda cestuje, poznává nové osobnosti, kraje, mravy, kultury.

  • 22.

    22. den v měsíci

    Idealistka, která zlehčuje nebezpečí a řídí se víceméně myšlenkou "však ono to nějak dopadne". Její plánování je sice jen teoretické, má chaotické zkušenosti, ale má také pocit, že na životní "výhru" to celkově stačí.

  • 23.

    23. den v měsíci

    Osobnost s obrovskou představivostí a fantazií, jednoznačně umělecky nadaná, skvělá herečka, autorka knih, ale pokud se tento talent nedostane do života, neuplatní se jako novinářka, spisovatelka či herečka, stane se šikovnou lhářkou a ještě lepší podvodnicí.

  • 24.

    24. den v měsíci

    Tato osobnost je dosti rozporuplná, nevěří si, většinou si půjčuje od jednoho, aby vrátila druhému. Často marní čas i svou energii na totální zbytečnosti, prošvihne svůj vlak, protože se nikdy nedokáže správně rozhodnout.

  • 25.

    25. den v měsíci

    Taková žena je velmi praktická, vynalézavá, dokáže se těšit i z mála, co jí život přinese do cesty. Málokdy se dostává do rozporů, je skromná, cílevědomá, postupuje sice pomaleji, ale zato jistě. Málokdy, prakticky jen ve stresu, koná ukvapeně.

  • 26.

    26. den v měsíci

    Půjde o ženu, která i z mála dokáže vytvořit něco. Je skromná, možná své city skrývá, ale svou praktičností, citem pro detaily potěší a překvapí mnohé. Pokud se věnuje tanci a hudbě, dosahuje mimořádných výsledků.

  • 27.

    27. den v měsíci

    Ne nadarmo se říká, že je třeba mít v rovnováze um a cit. V tomto případě jde o ženu, která buď tyto atributy má, nebo jí chybí, a pak jedná nepromyšleně a bez rozvahy.

  • 28.

    28. den v měsíci

    Velkorysá, inteligentní, připomínající aristokratku. Nic pro ni není nemožné, vše dokáže perfektně zorganizovat a připravit. Má smysl pro míru, pro detaily a má také vynikající intuici.

  • 29.

    29. den v měsíci

    Chaotická, která se dokáže vystresovat pro ledajakou hloupost, a plýtvá energií na zbytečnosti a jen těžko dokáže sladit své aktivity tak, aby všechno stíhala. Největších chyb se dopouští ve stresu.

  • 30.

    30. den v měsíci

    Talentovaná, možná trochu smolařka, s nádhernou fantazií, která dokáže vytvářet krásné obrazy. Pokud se věnuje choreografii, tak upoutá pozornost originalitou a neobvyklými prvky. V každém případě má v sobě uměleckou duši.

  • 31.

    31. den v měsíci

    Zajímavá, téměř nevyzpytatelná osobnost, která v každém případě překvapuje – možná i sama sebe, nejen okolí. Její odpovědnost je, či není, připravenost málokdy absentuje, je tvůrčí a v něčem unikátní.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz