Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na duben: Koho konečně polapí láska a komu hrozí vyhoření?

/
  • Co vás čeká v dubnu?
    Co vás čeká v dubnu? (istockphoto.com)
    27. března 2021 ● 06:00

    Pro která znamení bude čtvrtý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc duben!

  • 1.

    Beran

    Beran

    Dubnová konstelace vypadá zpočátku více než slibně. Do 13. 4. Beranům přeje kněžka lásky a přináší jeden příjemný zážitek za druhým. Vyzařujete ohromný sex-appeal, komunikaci s opačným pohlavím máte v malíčku. Zamilovanost může vzít bohužel rychlý konec poté, co prokouknete skutečnou povahu svého nového objevu. V zaměstnání počítejte s neshodami v týmu. Ty vám dokážou vzít poslední zbytky energie.

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Milí Býci, čtvrtý měsíc přeje nezadaným, kteří touží po lásce. Od poloviny měsíce vám svítí Venuše, díky níž poznáte opravdu překvapivého člověka, i když kvůli předchozím špatným zkušenostem pochybujete, zda je tato citová investice správná. V práci se nemůžete vymanit z každodenních povinností. Rádi byste vybředli ze stereotypu, ale jako by vás nadřízení nechtěli pustit k žádnému pořádnému projektu. Houževnatí jste dost!

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci

    Prioritou se stává kariéra. Merkur ve výborném sextilu s Marsem dodává Blížencům odvahu, aby zkoušeli novinky. Dokážete si dát pět a pět dohromady, předvídáte a síly investujete pouze do aktivit, které mají dobré vyhlídky. Pracovním úspěchům navzdory nebude hrát milostný život druhé housle. Inu, jaro je plné jiskření! Dobrodružné zážitky mají trochu nejistou budoucnost, proto zůstávejte obezřetní.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Dubnový rozjezd není pro zrozence Raka žádný med. Toužíte po ukotvení, ale vztahové vody jsou příliš bouřlivé. Nezadaným se do půli měsíce nedaří najít žádnou správnou partii. Nezapomínejte, že zdaleka není všem dnům konec! Pracovní záležitosti jsou ovlivněny horší soustředěností. Do 18. 4. vás stojí každý úkol poměrně dost sil, ale poslední dekáda vám pofouká rány. Ukážete ze sebe to nejlepší.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    Pro nadcházející měsíc jste si vytáhli eso v podobě přízně samotné kněžky lásky! Jste ohromně okouzlující, vyzařujete pozitivní energii a vábíte pohledy širokého okolí. Dokážete si získat sympatie, ať hledáte přátele, životní lásku či obchodního partnera. Jen pozor, na jakou kartu sázíte. V pracovním životě jde do 22. dubna všechno hladce. Poslední dubnové dny trochu zhatí šéfovy přehnané nároky.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Milé Panny, vaše ohromné srdce touží po lásce, ale do poloviny měsíce nenachází žádný ideální cíl svých nejvřelejších citů. Potkávají vás letmé známosti, ale vy toužíte po spalující a celoživotní vášni. Po 14. dubnu budou šance na takové seznámení mnohem lepší! Poslední dubnová dekáda vylepší také pracovní skóre. Z nejistoty se dostáváte na vyšší level. Úkolům se zase věnujete na sto procent.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Ve čtvrtém měsíci roku byste potřebovali dolít trochu sebevědomí. Zejména v zaměstnání se podceňujete a vidíte problémy mnohem větší, než ve skutečnosti jsou. Výsledky vás nakonec potěší. Chyby řešíte promptně a vyjma poslední dekády dobře vycházíte i s kolegy a nadřízeným. Jak na tom budou milostné příležitosti? Seznámení vás nemine, ale u nové známosti byste si neměli dělat přehnané naděje.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Ačkoliv je apríl symbolem zábavy a dobré nálady, zrozenci Štíra bojují s opačným naladěním. Těžko v sobě probouzíte radost z každodenních maličkostí, při řešení problémů byste ocenili větší nadhled. Do 22. dubna to skřípe nejen v lásce, ale také v pracovní oblasti. V poslední dekádě si spravíte chuť díky trigonu Marsu. Objevují se milostné šance a spolu s nimi se vrací pozitivní pohled na svět.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Báječný měsíc vyhlíží nezadané Střelce! Trigon Venuše k vám vábí novou lásku. Do 13. dubna můžete okouzlit protějšek, na který si tajně myslíte. Zato v již existujících vztazích vznikají nepříjemné třenice. Šarvátky tentokrát berete s rezervou a říkáte si, že co se škádlívá, to se rádo mívá. Stejnou taktiku byste měli razit také na pracovišti. Nevzdávejte se vytčených cílů, brzy slíznete smetanu.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh

    Milí Kozorozi, jako by na vás v dubnu zaklepala jarní únava. Až do 18. 4. budete nuceni bojovat s úbytkem vitality a energie. Na pracovišti přitom odmítáte zvolnit tempo, naopak si nakládáte větší a větší zátěž. Kvůli tomu válčíte se stresem. Prospěje vám odpočinek, na kariérní rozmach zbude čas v závěru měsíce. V případě vztahů nezbývá než počkat do poloviny měsíce, kde se skrývá upřímná láska!

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    Do 13. dubna si lebedíte v úžasné konstelaci, která přeje zejména lásce. Čerstvě zamilovaní si vychutnávají prvotní oťukávání, ale záhy se rozhodnou dát přednost někomu jinému. V práci vám nadšení vydrží mnohem déle. Do 18. 4. se snažte zvládnout ty nejnáročnější úkoly. Můžete dosáhnout opravdu vynikajících výsledků! Poté se raději stáhněte z pódia. Hrozí slovní konflikty s nadřízeným i vyčerpání.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Dubnové hvězdné konstelace přináší do života Ryb mámení. Do poslední dubnové dekády máte hlavu plnou člověka, který to s vámi nemyslí upřímně. Blízcí se vás snaží uchránit před zklamáním, věřte jejich objektivnímu pohledu! Z milostného šálení vás nakonec vytáhne jiný protějšek, a dokonce může přeskočit i jiskra. Pracovní sféra vyžaduje větší zápřah. Nadřízený požaduje zrychlení tempa, pořád vám šlape na paty.

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz