Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Péče o pleť podle znamení: Býčice mají rády přírodní kosmetiku, Kozorožky zase luxus

/
  • A jakou kosmetickou péči preferujete vy?
    A jakou kosmetickou péči preferujete vy? (Profimedia.cz)
    11. března 2021 ● 10:59

    Znamení horoskopu a povaha jednotlivých znamení ovlivňují i náš přístup k péči o krásu. Našly jste se v postupech, které vám doporučuje horoskopový rádce?

     

    VIDEO: Domácí přírodní krém, který si lehce vyrobíte i sama!

     

  • 1.

    Beran

    ...
    Přístup k péči: Netrpěliví Berani chtějí všechno hned. Stejně tak potřebují co nejdřív vidět okamžité výsledky své péče o pleť.

    Tip pro jarní péči o pleť: Dopřejte své pleti pořádné vyčištění a následně rozjasňující masku. Uvidíte, jak rychle prokouknete

  • 2.

    Býk

    ...
    Přístup k péči: Jako zemské znamení inklinují k přírodě, v oblasti kosmetiky preferují především přírodní a bio kosmetiku.

    Rada čarodějky: Býčice by se měly soustředit na péči o krk a dekolt. Masáže olejem nebo výživným krémem jim jen prospějí.

  • 3.

    Blíženec

    ...
    Přístup k péči: Blíženkyně jsou rtuťovité bytosti s tendencí k neustálé změně. Rády zkoušejí nové věci, kosmetiku nevyjímaje. Občas sice narazí, ale někdy objeví skutečně účinné a skvělé novinky.

    Rada čarodějky: Blíženkyně mají sklon k vysušování plěti. Dobře jim poslouží zvlhčující masky z ovoce (například  banán), ale také z tvarohu nebo droždí.

  • 4.

    Rak

    ...
    Přístup k péči: Milujete vše jemné, voňavé, naopak se vyhýbáte hrubým texturám a agresivním přípravkům. Dobře děláte, pleť potřebuje laskavé zacházení. Račicím vyhovují přípravky s výtažky z bílých květin, např. z lilie.

    Rada čarodějky: Račice jsou prostě citlivé, skvěle jim sedí okurkové masky a pro zklidnění pleti třeba heřmánkový odvar.

  • 5.

    Lev

    ...
    Přístup k péči: Nechávají se rády rozmazlovat a hýčkat, milují luxusní a drahou kosmetiku a noblesní prostředí kosmetických salonů. Všem ostatním znamením zvěrokruhu jdou příkladem v tom, aby nelitovala investice do sebe a své krásy.

    Rada čarodějky: Vyhýbejte se přímému slunci, i když jste sluneční znamení, slunění vám moc dobře nedělá. Používejte kosmetiku s obsahem kokosového či mandlového oleje.

  • 6.

    Panna

    ...
    Přístup k péči: Pečlivé Panny mívají vše v pořádku, neustále si hlídají, aby jejich kosmetické přípravky nebyly prošlé, a důsledně kontrolují složení výrobků, než si je nanesou na tvář. Upřednostňují osvědčené a tradiční značky kosmetiky.

    Rada čarodějky: Vaše pleť odráží vaši duševní i fyzickou rovnováhu. Důležitá je strava, pleť rozmazlujte maskami z jablek a ovesných vloček.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Přístup k péči: Milovnice proslulých značek, ale také duše plná rozporů. Dokáže o sebe dbát s až puntičkářskou pečlivostí, ale pak přijdou chvíle, kdy se kosmetiky skoro nedotkne. Naštěstí ani takovéto výkyvy jejich nesporný půvab příliš neohrožují, ale nalezení jisté rovnováhy jim jen prospěje

    Rada čarodějky: Pokožka Vah je citlivá a má sklon k alergiím, opatrné buďte na oční okolí. Vhodné jsou masky z jahod, nebo broskví.

  • 8.

    Štír

    ...
    Přístup k péči: Pověstné femme fatale zvěrokruhu o sebe pečují rády a svoji kosmetickou výbavu mají ve vzorném pořádku. Ví, že udržovaný zevnějšek jim bude ku prospěchu.

    Rada čarodějky: Štírky trochu trpí na různé kožní erupce, hlavně na nose a kolem rtů. Pleť ovšem nepotřebuje vysušit, ale naopak hydratovat. Důležitý je také dostatek vitamínů.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Přístup k péči: Velmi aktivní Střelkyně nemívají na kosmetickou péči příliš času a trpělivosti. I proto jim vyhovují přípravky 2 (či víc) v 1. Oceňují také přípravky, které je osvěží a např. po ránu dodají energii do celého dne.

    Rada čarodějky: I u Střelkyň je pleť věrným zrcadlem organismu. Proto péče o pleť začíná u detoxu, doporučuje se taky popíjení maliníku.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Přístup k péči: Konzervativní, neústupný, milující kvalitu – to je pravý Kozoroh. Pravidelná péče kvalitními produkty ji dodá sebevědomí, takže si konečně přiznají, že jsou opravdu půvabné.

    Rada čarodějky:  Kozoroží kůže je spíš suchá a citlivá, je snadné i podráždit. Dopřejte jí i přes den hydrataci minerální vodou a minimálně jednou týdně zvlhčující masku.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Přístup k péči: Pro toto znamení je typická zvědavost a také zkoumavost. Stejně přistupují i ke kosmetické péči: s nadšením na sobě zkoušejí novinky a sledují, co s nimi udělají. Zajímají je nejnovější vědecké objevy, které se promítnou do kosmetických přípravků. Mívají přehled o vhodných a nevhodných složkách a rády se se o svoje poznatky podělí s ostatními.

    Rada čarodějky: Na pleti Vodnářek se nejvíc podepisuje stres, jinak potřebuje spíš jen osvěžit a vitalizovat. Vhodné jsou třeba masky z mandarinek.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Přístup k péči: Ryby mají bohémský přístup k životu i k péči o svoji krásu. Mají rády kosmetiku, nepotřebují nic drahého, a když na to najdou ve svém nabitém diáři či mezi jednotlivými zasněními čas, s potěšením o sebe pečují.

    Rada čarodějky: Pleť Rybek je citlivá a má sklon k otokům. Kromě dostatečné hydratace skvěle pomůže obličejová masáž.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz