Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zima podle horoskopu: Kdo touží po sjezdovce a kdo po útulné horské hospůdce?

/
  • Raději sjezdovku, nebo teplíčko v chatě?
    Raději sjezdovku, nebo teplíčko v chatě? (profimedia)
    20. prosince 2021 ● 08:00

    Zima je na poli, zima je v lese... a před námi je taky zimní volno. Jaké jsou vaše vysněné vánoční prázdniny? A po čem touží váš partner či vaše děti... to všechno odhalí horoskop.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pro vás je sníh synonymem zimních sportů. Máte rádi vzrušení, a pokud si musíte vybrat horské středisko, vyberete místo s nejstrmějšími svahy.  Milujete to, ovšem za předpokladu, že jste v blízkosti lyžařských vleků, kde není fronta, protože nesnášíte čekání. Možná upřednostňujete „volné“ lyžování.  
    Neriskujte ale zbytečně a nechte si nějakou energii i večer do baru. Tam to totiž také rádi roztáčíte.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jaké hory máte rádi? Jemně zvlněné a plné pohostinných chalup, kterým se kouří z komína. Vychutnáte si zimní dovolenou jen tehdy, když je strávíte na pohodlném místě. Máte rádi tradiční střediska, s malými restauracemi, kde můžete ochutnat místní speciality. Kašmírový svetr, teplá bunda s kožešinou a horké bombardino, tak to máte rádi. Klidné lyžování a sněžnice jsou pro vás ideální.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V ideálním případě si vyberete živé letovisko s největším možným množstvím aktivit. Podle vašeho názoru je nejdůležitější věcí nahromadění nejrůznějších potěšení, to od dobře upravených tratí k nejnovějším vzrušujícím novinkám.
    Obdivujete střediska s nádhernými sněhovými parky. Máte také rádi místa nabízející noční lyžování nebo horské výlety.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sníh? Hory? Je třeba říci, že s určitou nedůvěrou reagujete na tenhle typ programu. Jste letní znamení a hory a sníh jsou pro vás v podstatě nepřátelské prostředí. Na druhou stranu, proti útulné chalupě  s krbem, u kterého si můžete přečíst knížku, nebo poslouchat hudbu nic nenamítáte.  Nejodvážnější mezi vámi se mohou podlehnout pokušení jít ven, pokud svítí slunce. Počítejte s typickými rodinnými středisky, které poskytují dobré služby pro vás nebo pro vaše děti. Stavění sněhuláka a sáňkování vás taky nezabije.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hory, to je pro vás Aspen, nebo minimálně Špindl. Ani vás nenapadne jet do vesnice, o které nikdo nikdy neslyšel. Vy chcete pěkně projít centrem, ukázat svoje lyže a novou čepici… a udělat si selfie. Preferujete slunečné dny a samozřejmě středisko, kde je noční život a pořádný wellness.  Ski apres bar je vaším domovem, popíjíte tam Aperol a okouzlujete okolí. A když zahlédnete něakou celebritu, tím líp. Sice se nelísáte, ale potvrdí vám to, že jste si svou zimní destinaci našli správně.  

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sníh je pro vás synonymem čistoty. Nic vás dráždí víc než třpytivé reklamy, které se pyšní velikostí lyžařských středisek. Jste spíše běžkař. Témata ekologie jsou důležitější než rychlá lyžařská lanovka a tajně sníte o návratu ke kořenům, kdy se před sjezdem kopec musel vyšplápnout. Máte rádi menší střediska, a autentické staré chalupy, kromě lyžování se chcete také projít lesem, pozorovat zvířata a relaxovat.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milujete krásu hor, líbí se vám, kdy všechno ladí a zapadá. Na druhé straně vás zajímá i  wellness, protože hory jsou pro vás tak trochu meditace. Mimochodem, pravděpodobně trávíte více času v okolí malebných ulic ve vašem středisku, nebo se opalujete na slunečné terase, než abyste brousili svahy.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hluboko uvnitř sebe máte rádi sníh a jeho hypnotickou sílu. Jste trochu mystičtí a těšíte se sledování tanečního sněhového tance, který se zdá být součástí království Sněžné královny. V zimě vám nevadí samota, a dokonce ani mlha. Sníte o tom, že ve sněhu objevíte stopu vlka. Kromě toho je ovšem vaše libido výbušně aktivní, jakmile se vrátíte do pohodlí vaší chaty. A sport? Proč ne! Ale pokud jde o sport, potřebujete extrémní vzrušení: skiaplinig je pro vás to pravé.  Dokonce byste mohli vyzkoušet zkušenost spaní v iglu.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milujete cestování, takže vyhlídka na jakékoli prázdniny je pro vás pozitivní. Budete rádi na samotě i v zimním středisku plném aktivit. Rádi půjdete do lázní i poletíte vrtulníkem, nebo budete s přáteli hrát stolní hry. Stručně řečeno, jste perfektní společník na cesty po horách i jinde.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sníh milujete, nemáte strach ze zimních drsných podmínek, protože je ve vás vzpomínka na vaše narození, když byly dny krátké a člověk se musel snažit přežít. Hory a chlad jsou pro vás přirozené stejně jako výzvy, které je třeba přijmout. Stejně jako zvíře, které symbolizujete, cítíte se dobře, když jste nahoře, a čím vyš, tím je tokrásnější. Nevadí vám rozbitá sjezdovka, kde testujete fyzickou odolnost a duševní sílu. Rádi překonáváte sami sebe.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Sníh máte rádi, ale snažíte se zimní dovolenou využívat kreativně.  Hledáte jiné způsoby, jak si užít prázdniny. Pokud je to na vás, hledáte cíl, který nabízí neobvyklé aktivity.  Děti, psi, nic vám nevadí, klidně budete sjíždět svah na plechu na pečení. Hory jsou pro vás okouzlující. Zjistíte, že čas má jiný rozměr a jste okouzleni jedinečným tvarem sněhových vloček, kterou prohlížíte lupou. Vzhledem k tomu, že jste zimní znamení, oceníte kouzlo zasněžených krajin.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V souladu s fází zimy, kdy příroda váhá mezi prvními známkami jara a neochvějnou drsností chladné sezóny, jste rozpolcení mezi láskou a odporem k sněhu. Nejraději ale vykukujete z okna chaty a pozorujete ostatní, jak se brodí sněhem. Ať mrznou, blázni, zatím co vy budete ležet v jacuzzi. Z tohoto pohledu se zdá zimní dovolená mnohem slibnější! A navíc, v horké vodě se krásně sní.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz