Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Horoskop bájné Atlantidy: Ve kterém znamení ostrovní říše jste se narodili?

/
  • Horoskop bájné Atlantidy
    Horoskop bájné Atlantidy (istock.com)
    9. května 2022 ● 05:00

    O tom, jestli bájná Atlantida existovala, nebo ne, se dodnes vedou spory. Ti, kteří na ostrovní říši věří, tvrdí, že si zdejší obyvatelé vytvořili mimo jiné i vlastní horoskop. Byl jiný, než známe my – neurčoval se podle měsíce narození, ale jen podle dne, ve kterém jste se narodili. Znamení měl celkem patnáct. Poznáte se v něm?

  • 1.

    AZR‘HAL, den v měsíci: 1.

    Sebevědomí máte na rozdávání. Za tím, co chcete, si jdete přímo, věříte, že dosáhnete všeho. Jste si sami sebou jistí natolik, že se vám to většinou podaří. Jste odvážní a nemáte problém vrhnout se do věcí po hlavě, aniž byste si o nich zjistili maximum. Riskování se vám vyplácí, proto se mu nebráníte. Rádi porušujete pravidla, zkoušíte nové věci. Je to pro vás druhem adrenalinu, který vám vlévá energii do žil. Jste vůdcovský typ a neradi se podřizujete. Problém je ale v tom, že si věci často nerozmyslíte, než je uděláte nebo řeknete. Do diplomacie máte daleko, což vám může v životě přinést nejednu potíž.

    Video
    Video se připravuje ...
    Úplňky v roce 2022 a na co si dát během nich obzvlášť pozor • Videohub

  • 2.

    DUIRK’HAR, dny v měsíci: 2., 3., 4.

    Jste velmi ovlivnitelní a sedí na vás přísloví: "Kam vítr, tam plášť." Nemáte pevné názory, vždy se přikloníte na stranu, která vám víc vyhovuje. Patříte mezi neprůbojné lidi, kteří rádi stojí stranou, nechávají se ovládat a jimž chybí vůdčí schopnosti. Vaše sebevědomí není vysoké, a to je problém. Potřebovali byste si víc věřit, abyste druhým mohli ukázat, co všechno ve vás vězí. Pomohlo by, kdybyste se začali spoléhat sami na sebe, přestali naslouchat našeptávačům a dali na vlastní rozum a intuici. To by mělo podstatně zlepšit váš život a více by se vám začalo dařit v práci i v lásce.

  • 3.

    FERZ‘OULH, dny v měsíci: 5., 6.

    Jste cílevědomí, jdete si za tím, co doopravdy chcete. Neradi se ohlížíte za minulostí, hlavní je přítomnost. Umíte si užívat života tady a teď, nepromarníte ani chvilku. Lidé vás mají rádi, protože jste osobnost, ze které vyzařuje srdečnost a zároveň i přirozená autorita. Jsou ale chvíle, kdy se zahledíte příliš sami do sebe a stanou se z vás sobci. Zkuste je omezit na minimum – můžete kvůli tomu ztratit přátele. Více naslouchejte druhým, jste pro ně inspirací i pohonným motorem. Když chcete, můžete řadě lidí pomoct a vést je správným směrem, tuto schopnost v sobě máte.

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2022 • Videohub

  • 4.

    GAL’AÏ, den v měsíci: 7.

    Máte výjimečnou schopnost budit v lidech respekt, jste vůdcovský typ, který, když chce, umí ovlivnit druhé. Právě proto je pro vás vhodná kariéra v politice či ve školství. Tváříte se jako extroverti, ale je to spíše vaše obrana, které však ostatní věří. Kdo vás zná v soukromí, ví, že jste spíše introverti, kteří jsou rádi sami se sebou, v klidu a bez rušení. Ke spokojenosti potřebujete mít věci přesně naplánované, pokud se něco děje jinak, než jste si předsevzali, znervózní vás to – a přenášíte to na své okolí. Zkuste se méně hlídat a občas se odvažte.

  • 5.

    JNI’BAËL, dny v měsíci: 8., 9., 10.

    Jste rození bohémové, lidé plní elegance a osobního kouzla. Umíte to využít, když potřebujete. Věci necháváte volně plynout, neřešíte je. Jste si jistí, že vše bude tak, jak má být. Nejlépe by vás popsala slova "magická osobnost, která druhé přitahuje jako magnet – nejen opačné pohlaví". Máte spoustu obdivovatelů, kteří vás sledují, a vy o tom možná ani nevíte. Díky nekonfliktní povaze s většinou lidí vycházíte, ale občas se stane, že vám přílišná lehkomyslnost přinese problémy. Stejně jako jistá povrchnost, se kterou k životu přistupujete.

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2022 - Obecná předpověď • Videohub

  • 6.

    KLAD’ESH, den v měsíci: 11.

    Zodpovědnost. To je slovo, které vás nejlépe charakterizuje už od dětství. Je to vaše nejsilnější stránka, které si u vás okolí cení. S tím souvisí váš smysl pro detail, pořádek a perfekcionismus. Díky těmto vlastnostem jste velmi úspěšní ve svém zaměstnání, ale problémy vám to může přinést v osobním životě. Práci dáváte často přednost a rodina i přátelé jsou na druhé koleji. Když k tomu připočtete, že příliš neumíte dávat najevo emoce, může to být klíč k tomu, proč se vám ve vztazích nedaří tak, jak byste si přáli. Věnujte se víc druhým.

  • 7.

    MAMA’DHOUL, dny v měsíci: 12., 13., 14.

    Jste vzdělaní a velmi inteligentní. Možná i proto si obezřetně vybíráte přátele. Pokud si s někým nemáte co říct, považujete to za ztrátu času. Bezduché konverzace o ničem vás ubíjejí. V zaměstnání i v soukromí vedle sebe potřebujete mít rovnocenné partnery, jinak jste raději sami. Pokud se s někým shodnete a vezmete ho na milost, jste otevření jeho názorům a diskusi. Přesvědčí-li vás argumenty, přijmete je. Umíte dělat kompromisy, jsou-li odůvodněné. Máte rádi perfekcionismus, nesnášíte hloupost a povrchnost. Někdy byste měli ze svých nároků slevit, není snadné s vámi vyjít.

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop 2022: Finance • Videohub

  • 8.

    PERD’HUR, dny v měsíci: 15., 16.

    Jste velmi vášniví jedinci. Často jste jako neřízená střela, která někam vtrhne, rozvíří vody a zase vyletí. S tím souvisí i negativní stránky, které se k tomu pojí – přílišná agrese a impulzivnost, které od vás mohou druhé odradit. Bylo by třeba naučit se více se ovládat a mít emoce pod kontrolou, jinak si naděláte problémy. Ovládá vás totiž oheň, a když vzplane, jednáte spontánně. Zároveň to ale přináší tvůrčí ambice – když se ve vás zažehne požár, jste nesmírně kreativní a vymýšlíte nové a originální věci.

  • 9.

    QUEST‘HAL, den v měsíci: 17.

    Notoričtí stěžovači, to jste vy. Nikdo a ničím se vám nezavděčí, ať se snaží sebevíc. To je váš hlavní problém – neustále něco řešíte, jste nespokojeni, i když se daří, protože si říkáte, že mohlo být ještě líp. Kvůli tomu jen těžko získáváte přátele – vždyť kdo by chtěl být ve společnosti člověka, kterému se stále něco nelíbí? Zamyslete se nad tím a zkuste se radovat z maličkostí. Život je příliš krátký na to, abyste neustále mudrovali. Uberte na ironii a aroganci, se kterou často jednáte, jinak zůstanete sami.

  • 10.

    SARK’HOUM, dny v měsíci: 18., 19.

    Máte velké sebevědomí, a proto se často cítíte nedoceněni. Myslíte si, že vás ostatní málo chválí, přestože jste ve všem dobří, vynikáte ve věcech, na které sáhnete. Přílišné ego může být důvodem, proč se vám mnozí vyhýbají. Jste schopní a šikovní, ale bylo by třeba ubrat na sebestřednosti. Jste bystří, vnímaví, mohlo by se vám dařit víc, pokud byste se zaměřili na druhé, byli více empatičtí a na posedlost sebou samými zapomněli. Mnozí se vám za to smějí, přitom kdybyste jednali normálně, by vás mohli obdivovat.

  • 11.

    EK’WINAX, dny v měsíci: 20., 21., 22.

    Jste jako ptáci v rozletu. Nevydržíte na jednom místě, měníte práci, přátele, nejlépe se cítíte na cestách. Rádi objevujete nové a nepoznané, dělá vám problém se usadit. Na to, co doopravdy chcete, přijdete až ve vyšším věku. Jste společenští, nevydržíte dlouho sami. Protože se ale rádi seznamujete, nedělá vám problém jezdit po světě sólo. Přátele si najdete vždy a všude. Jste zábavní, druzí vás mají rádi. Jen byste potřebovali více stát nohama pevně na zemi a usadit se. Životní štěstí byste tak našli mnohem dříve.

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy, díky kterým vám zmizí deprese • Videohub

  • 12.

    VORD’HAK, dny v měsíci: 23., 24., 25.

    Patříte k sólistům, kteří rádi putují životem sami. Společnost nevyhledáváte, nemáte rádi ani kolektivní zaměstnání či sporty. Nejlepší výkony podáváte, když vás nikdo neruší a vy se můžete zahloubat a přemýšlet. Když se na vás druzí obrátí, jste k nim velmi laskaví a vstřícní, jen je sami neoslovujete. Jste klidní, mírumilovní, nedokážete nikomu ublížit. Pokud cítíte, že by k tomu mohlo dojít, stáhnete se do své ulity. Nemáte v sobě vůdčí schopnosti, nesnášíte vystupování na veřejnosti. Vyhovují vám klid a soukromí, tak je vám nejlépe.

    Video
    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Jan Dvořák - Ze vztahu s psychopatem musíte utéct, zničí vám zdraví i psychiku • Videohub

  • 13.

    YSB’AAL, dny v měsíci: 26., 27., 28.

    Jste rození optimisté, stejně tak přistupujete k životu. Málokdy si na něco stěžujete, ve všem hledáte to pozitivní, potíže řešíte s humorem. Proto jste velmi oblíbení mezi lidmi – dá se s vámi zasmát i povídat naprosto o všem. Jste dobří posluchači stejně jako vypravěči. Samota není nic pro vás, jste rádi středem pozornosti. Negativní stránkou je ale cholerická povaha. Často jednáte impulzivně, vybuchnete, protože se nedokážete ovládnout. Pokud na sobě zapracujete a začnete se ovládat, budete ještě oblíbenější.

  • 14.

    ZA’OUR, dny v měsíci: 29., 30.

    Nesnášíte nespravedlnost. Jakmile ji někde vidíte, zasáhnete, i když se vás to netýká. Patříte mezi zásadové jedince, kteří neradi slevují ze svých nároků. Dejte pozor, abyste tím druhé neodrazovali – po mnohých chcete víc, než dokážou. Pozorujete, zda se kolem vás neděje něco, co by nemělo, čímž tříštíte svou pozornost. Pak jste nesoustředění a děláte chyby. Pomohlo by vám uvědomit si, že nespasíte celý svět, na to jste příliš malí páni. Věnujte se raději svým bližním, těm prospět můžete.

  • 15.

    YRI’BIRRI, den v měsíci: 31.

    Jste introverti, kteří se neradi prezentují na veřejnosti. Máte problém se před druhými vyjádřit a o něčem diskutovat. To je vaše noční můra! Jste rádi o samotě a přemýšlíte, co všechno jste mohli udělat lépe. Příliš se zabýváte minulostí, což k ničemu nevede. Více se raději soustřeďte na přítomné okamžiky a rozhlédněte se kolem sebe. Možná si totiž kvůli svému zahloubání do sebe a svých chyb necháváte ujít příležitost potkat někoho nebo něco zajímavého. Vylézt si občas z ulity se vyplatí!

Autor: REDAKCE

Klíčová
slova

Atlantida

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz