Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kdo ze zvěrokruhu své partnery rád špehuje? Tihle slídí i v jejich telefonu!

/
  • (iStock)
    24. srpna 2022 ● 06:00

    Ve vztazích existují různé úrovně soukromí. Zatímco někteří zastávají politiku otevřených dveří, jiní rádi udržují svou minulost v tajnosti. A pak jsou ti, kteří se chtějí neustále ujišťovat o věrnosti toho druhého a mají tendenci slídit i v jejich telefonu či e-mailech. Bohužel, právě to může narušit vzájemnou důvěru a vést k vážným následkům. Nezřídka i k rozchodu.

    Která čtyři znamení zvěrokruhu chtějí mít své partnery pod neustálou kontrolou? Kdo se neštítí zajít i tak daleko, že se tajně dívá do jejich mobilního telefonu, počítače či prohrabuje šuplíky, aby se ujistil o loajalitě? Časopis Divorce Magazine v roce 2020 s odborníky z Psychic World zjištoval mezi účastníky, zda někdy procházeli telefony či počítače svých partnerů. Z průzkumu vyšlo najevo, že následující čtyři znamení své partnery špehují nejčastěji.

  • 1.

    Lev

    Lev

    Na prvním místě pomyslného žebříčku se umístili Lvi. V průzkumu 75 procent Lvů přiznalo, že se často tajně zabývají tím, co dělá jejich partner. Toto ohnivé znamení je přirozeným vůdcem, takže v případě nutnosti nebude váhat převzít kontrolu nad vztahem. Protože jsou Lvi extrémně nezávislí a vyzařují charismatickou energii, hledají partnera, který by odpovídal jejich povaze a vyhovoval jejich potřebám. Zatímco oni sami chrání své vlastní telefony tak bezpečně, že by na to byla kterákoli tajná služba hrdá, pokud jde o soukromí partnera, chtějí o něm vědět vše. Proto vyžadují i přístupová hesla, a pokud partner odmítne, začne ho Lev podezírat. Ve vhodné chvíli se pak uchýlí ke slídění.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Rak

    Rak

    Na druhém místě za Lvy se „umístili“ Raci. Až 71 procent z nich přiznalo, že se neostýchá slídit v telefonu či počítači svých partnerů. Není to ale žádné překvapení, protože tohle vodní znamení má tendenci věnovat hodně pozornost lidem, které milují. Ve skutečnosti si Raci užívají toho, že s někým mohou neustále být, což samozřejmě může způsobovat problémy, když jejich partner touží po trošce soukromí. Raci rádi „strkají“ hlavu do každé konverzace, aby měli svého partnera stále pod kontrolou. Co kdyby…

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 3.

    Ryby

    Ryby

    Třetí místo na žebříčku slídilů zaujímají Ryby. Až 69 procent Ryb uvedlo, že ve svých vztazích svého partnera šmírovaly. Ale jakmile je partner přichytil při činu, pravděpodobně se z toho do budoucna poučily. S vášní a empatií tohle vodní znamení absorbuje všechny radosti i bolesti, takže i kvůli tomu mají tendenci nechat se ovládat svými pocity. Jsou to velcí romantici, kteří vkládají veškerou svou víru do partnera. Také ho důkladně prověřují a dávají si čas, aby se zamilovaly do někoho, kdo vyloučí riziko zrady. Nicméně jsou Ryby nekonečně zvědaví, proto musí slídit v telefonu svého přítele nebo přítelkyně, aby si prohlédly jejich textové zprávy. A když je náhodou bude partner konfrontovat, vehementně to popřou.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Blíženci

    Blíženci

    Čtveřici největších slídilů zvěrokruhu zakončují Blíženci. V průzkumu jich 66 procent odpovědělo, že prohlíží telefony svých partnerů. V jejich případě jde ale spíše o velkou zvědavost než o nedůvěru. Pokud je partner přistihne při činu, ani jim to moc nevadí. Ve vztazích jsou Blíženci nezávazní a nechávají si často otevřené možnosti, kdy flirtují s jinými, a nemají z toho špatný pocit. Tohle vzdušné znamení si rádo dává na čas, než se skutečně usadí. Pokud se tak stane, už v telefonech moc slídit nepotřebuje.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz