Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo ze zvěrokruhu má tendenci se přejídat a proč? Těchto pět s tím bojuje

/
  • (iStock)
    9. ledna 2023 ● 06:00

    Někteří lidé „jedí, aby žili“, zatímco jiní „žijí, aby jedli“. Pokud jste labužník, je pravděpodobné, že budete mít tendenci se často přejídat, zejména svými oblíbenými jídly.

    Tato tendence k přejídání může být ovlivněna vašimi osobnostními rysy na základě vašeho znamení zvěrokruhu. Kdo ze zvěrokruhu má tyto tendence a proč?

  • 1.

    Ryby

    ryby

    Ryby milují jídlo a dobré jídlo jim jde přímo „do srdce“, jak samy říkají. Jejich láska k jídlu je prostě obrovská, takže není divu, že se tak rády přejídají. Pokud mají navíc talent na vaření, jsou u plotny skoro neustále a vytvářejí nejrůznější dobroty pro sebe i přátele. Mají také dobré oko na hledání skvělých míst, která podávají nejlepší „tohle“ a nejlepší „tamto“. Chcete-li mít požitek z jídla v nějaké restauraci, nechte si poradit od Ryb.

     

     

    VIDEO: Velký horoskop lásky na rok 2023

    Video
    Video se připravuje ...
    Velký horoskop lásky na rok 2023 • Videohub

  • 2.

    Štír

    štír

    Štíři mají vlastnost se ovládat, ať už jde o jejich vlastní život, nebo o chod věcí doma či na pracovišti. Tato potřeba kontroly se však může projevit přílišným prožitkem ve věcech, které dělají, třeba v tom, jak a co jedí. Pokud nedrží disciplinovaně dietu nebo si nehlídají jídelníček, často zjistí, že si dopřávají spoustu jídla navíc, aniž by měli hlad.

     

     

  • 3.

    Blíženci

    blíženci

    Lidé v tomto znamení milují jídlo a jedení považují za aktivní činnost. Vytvářejí všechny své plány obvykle tak, aby se točily kolem jídla, a pokud žádné plány nemají, najdete je vždy s nějakou svačinkou po ruce (nebo v kabelce). Jídlo jim dává pocit štěstí a ve spojení s jejich nejlepšími přáteli nebo oblíbeným pořadem či pracovním termínem je pak jejich srdce zcela spokojené.

     

     

  • 4.

    Vodnář

    vodnář

    Lidé v tomto znamení obvykle jedí, jen když jim to řekne jejich žaludek a začne jim kručet v břiše. Pokud však zjistí, že je jejich příjem potravy omezován nebo kontrolován, například tím, že je někdo požádá, aby si hlídali stravu, budou mít tendenci se přejídat. Na just! Nemají totiž rádi, když jim někdo říká, co mají dělat, a pokud jim někdo zasahuje do jejich vztahu k jídlu, dokážou se pěkně naštvat.

     

     

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz