Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Puntičkáři a detailisti zvěrokruhu. Která znamení chtějí mít vše pod kontrolou?

/
  • (iStock)
    4. ledna 2023 ● 06:00

    Některá znamení zvěrokruhu mají skvělý smysl pro detail a vidí celý obrázek jako součet jednotlivých částí, než aby se soustředila pouze na celkový obraz. Lidé orientovaní na detaily věnují pozornost drobným detailům a díky tomu dokážou odhalit problémy, změny nebo chyby dříve, než se z nich stane opravdu velký problém.

    Tihle lidé ale obvykle chtějí mít vše pod kontrolou a pokud nemají, bývají velmi neklidní. Snaží se vnímat každou maličkosti ve svém okolí a raději vše třikrát zkontrolují. I proto někdy svým blízkým lezou na nervy. Kdo patří mezi největší milovníky detailů?

  • 1.

    Panna

    ...

    Vzhledem k tomu, že Panna je známá jako největší perfekcionistka znamení zvěrokruhu, je jasné, že právě ona patří do seznamu největších milovníků jemných detailů. Bez ohledu na profesi, kterou si Panny vyberou, nebo na prostředí, ve kterém působí, věnují spoustu své energie hledání nedostatků a opravě chyb. Často tráví spoustu času a úsilí, aby zajistily, že každý aspekt jejich okolí nebo práce je ideální.

     

     

     

    VIDEO: Puntičkáři a detailisti zvěrokruhu

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Štír

    ...

    Jako bystrý a tichý pozorovatel Štír obvykle vše jen sleduje, aniž by cokoliv řekl nebo dal najevo své úmysly. Štíři si klidně po dlouhé době vybaví i ty nejbizarnější drobné informace, aby vyvolali konfrontaci. Nikdo jiný to nedělá. Mají neuvěřitelný talent interpretovat emoce a záměry druhých.

     

     

     

     

     

  • 3.

    Kozoroh

    ...

    Kozorozi jsou od přírody mazaní, jsou si vědomi svých osobnostních rysů i požadavků, které mají na ostatní. Taky velmi snadno totéž rozpoznají u ostatních. I když jsou tiší a introvertní, mohou díky této dovednosti snadněji studovat jedince v tichosti a vytvářet si o nich domněnky na základě těch nejmenších detailů. Jako workoholici a tvrdí dříči pak trvají na tom, aby i ostatní kolem nich pracovali stejně urputně, jako oni, a jsou schopní sebemenší detail, který by mohl zhatit jejich kariérní cestu, odhalit včas a zabránit katastrofě.

     

     

  • 4.

    Vodnář

    ...

    Vodnáři jsou od přírody zvědaví a neustále hledají nové zážitky. Jsou vždy kritičtí jak k sobě, tak k ostatním lidem. Dokážou ve vás číst jako ve své knize, protože dokážou rozklíčovat i ten nejmenší detail vaší povahy. Jsou schopni mentálně pitvat osobu, jakmile vstoupí do místnosti a vnímat věci, kterých si ostatní nemusí ani všimnout.

     

     

     

Autor: Ivana Ašenbrenerová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz