Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jako voskové figuríny: Těchto 6 znamení to přehání s botoxem a radikálními úpravami

/
  • Kdo to přehání s botoxem?
    Kdo to přehání s botoxem? (istock.com)
    16. února 2023 ● 06:00

    Říká se, že méně je někdy více. Právě to platí pro některá znamení, která to už přehánějí s botoxem a kosmetickými úpravami. Kdo by měl na cestě za vysněnou vizáží raději zpomalit?

    Kačeří rty, vymizelá mimika a umělý voskový vzhled. Tohle všechno hrozí, když se žena snaží dosáhnout dokonalého vzhledu bez jediné chybičky. Někteří jedinci zvěrokruhu mají navíc k umělosti více našlápnuto než jiní. Kterých šesti znamení se to týká?

  • 1.

    Lev (23. 7. — 22. 8.)

    Tato znamení zvěrokruhu to s úpravami přehání

    Lvice jsou hodně sebevědomé a zbožňují být středem pozornosti. Není divu, že i jejich úpravy často zacházejí příliš daleko. Když pominete experimentování s barvou vlasů, představitelky tohoto znamení jdou ještě dál. Botox je jejich věrným přítelem. Když potkáte někoho na ulici s nápadně přifouknutými „kačeřími“ rty a nepřirozeně „vyžehleným“ čelem, můžete si být jistá, že je ve znamení Lva. Lvi na pomyslném žebříčku přehnaných úprav jednoznačně vedou.

     

    Jací jsou Lvi? Podívejte se na charakteristiku ve videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 2.

    Beran (21. 3. — 20. 4.)

    Tato znamení zvěrokruhu to s úpravami přehání

    Berani jsou výstřední a energičtí. Mají rádi neustálé změny, což platí i pro jejich vzhled. Že by snad mohly vypadat uměle, zrozenkyně tohoto znamení ani nenapadne. Nechybí jim umělé řasy, vlasy a rozhodně neváhají zajít sem tam i na nějakou plastickou operaci. Pro šmrncovní vzhled udělají ohniví Berani celkem hodně. Možná je na čase, aby se nad sebou konečně zamysleli a snažili se vypadat trochu víc přirozeně.

     

  • 3.

    Štír (24. 10. — 22. 11.)

    Znamení zvěrokruhu, která to přehánějí s kosmetickými úpravami

    Jako hotová panenka Barbie nebo také vosková figurína. Tak nějak by se dal shrnout vzhled mnoha Štírek. Bývají smyslné a charismatické, někdy už je to ale trochu za hranou. Do přirozenosti mívají představitelky tohoto znamení skutečně daleko. A přitom je to škoda. Výrazně rudá rtěnka a perfektně vytvarované obočí většinou smyslným Štírkám stačí k tomu, aby podtrhly své charisma a byly pro svůj protějšek půvabné a okouzlující…

     

  • 4.

    Býk (21. 4. — 21. 5.)

    Tato znamení zvěrokruhu to s úpravami přehání

    Býci si potrpí na bezchybnost a luxus. Záleží jim na vzhledu a potrpí si na krásu. Není proto divu, že ženy v tomto znamení neváhají i několikrát do měsíce navštěvovat prestižní kliniky estetické medicíny, kde si nechávají upravovat všechny části těla, o kterých se domnívají, že to zrovna potřebují. Začínají sice většinou menším zákrokem, své požadavky ale stupňují. Tvrdohlavé Býky ovšem nemá cenu přemlouvat, že prováděné úpravy ve skutečnosti nepotřebují. Mají svou vlastní hlavu a přes jejich názor nejede vlak.

     

  • 5.

    Kozoroh (22. 12. — 20. 1)

    Tato znamení zvěrokruhu to s úpravami přehání

    Kozorozi jsou známí perfekcionisté. Ženy narozené v Kozorohu jsou navíc velice ambiciózní. Z těchto dvou vlastností pramení i jejich touha po neustálé dokonalosti. Chtějí sebe, svou firmu, případně svého partnera dobře reprezentovat. Někdy jim ale nedochází, že jsou — ač mnohdy nechtěně — hodně výstřední. Opravdu byla ta plastika prsou nutná? A nechybí jim ztracená mimika? Každý Kozoroh vám přesvědčeně vysvětlí, že je se svým novým „umělejším“ já spokojený. Zda si je ale vůbec ještě trochu podobný, to už je jiná otázka.

     

  • 6.

    Blíženci (22. 5. — 21. 6.)

    Tato znamení zvěrokruhu to s úpravami přehání

    Blíženci jsou povrchní, hraví a náladoví. Není tedy divu, že když to na ně přijde, mají chuť se změnit k nepoznání. Jednají nezřídka kdy spontánně a impulzivně. Jakmile se rozhodnou, už je nezastavíte. A protože kačeří ústa nebo vyhlazené čelo bez vrásek jsou nyní v kurzu, můžete potkat přehnaně „vylepšeného“ Blížence skoro kdekoliv. Na rozdíl od jiných znamení, je ale možné, že si časem nerozvážný Blíženec své úpravy rozmyslí, a pokud ještě na to nebude moc pozdě, patrně se opět vrátí ke svému přirozenému vzhledu. Tedy pokud se zrovna zase nezmění trendy krásy.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz