Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vášnivý 14. únor: Kterých 5 znamení čeká nejromantičtější Valentýn ze všech?

/
  • Některá znamení zažijí letos ten nejromantičtější Valentýn
    Některá znamení zažijí letos ten nejromantičtější Valentýn (iStock)
    13. února 2023 ● 06:00

    Zajímá vás, jak se vám vydaří letošní Valentýn? Hvězdy vám trochu napoví. Hned několik znamení zvěrokruhu zažije skutečnou romantiku. Kdo se může podle horoskopu těšit na den plný lásky nebo na zásah Amorovým šípem?

    Ne všechna znamení budou mít o svátku všech zamilovaných v lásce takovou kliku jako těchto pět následujících. Koho čeká utužování vztahu s partnerem, seznámení nebo pozitivní těhotenský test?

  • 1.

    Váhy (23. 9. až 23. 10.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna

    Váhy čeká opravdu romantický Valentýn. Je šance, že si jejich miláček pro ně připraví velké romantické překvapení, které jim doslova vyrazí dech. Kromě romantické večeře se mohou představitelky tohoto znamení těšit na návštěvu soukromého welness, přípitek s šampaňským i romantiku ve vířivce. Pokud patříte mezi Váhy, určitě vám tento Valentýn budou všechny kamarádky závidět. Svátek lásky uvidíte v růžových barvách.

     

    Co vás čeká v roce 2023 podle horoskopu? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop na rok 2023 • 

  • 2.

    Býk (21. 4. až 21. 5.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna

    Býky čeká na Valentýna pocit opravdového spříznění duší. Přitom se ani nebudou muset moc snažit. Planeta lásky Venuše je Býkům skutečně nakloněná. Vztahy Býků se ještě více utuží a nebudou postrádat vášeň ani romantiku. Valentýna stráví většina Býků kulturně. Vydají se s miláčkem do kina, divadla nebo na koncert. Krásné romantické chvíle završí většina zrozenců Býka chutnou domácí večeří při svíčkách a příjemnou masáží.

  • 3.

    Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna

    Blíženci učiní díky Valentýnu ve svém vztahu další významný krok. Co může být romantičtějšího než plánování společné budoucnosti? U večeře budou se svým milovaným řešit důležité vztahové otázky a už teď je jisté, že bude co oslavovat. Jedince, kteří ještě nesdílejí společnou domácnost, čeká sestěhování. Je možné, že si s partnerem pořídí vlastní nemovitost. Tak či tak půjde o pozitivní změny, které vztahy Blíženců posílí. Plánování zakončí vanou s pěnou, sklenkou oblíbeného nápoje i sledováním oblíbeného filmu.

  • 4.

    Rak (22. 6. až 22. 7.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna

    Raci jsou romantici každým coulem. Kromě toho jsou také rodinné typy, takže Valentýn stráví po svém tak, aby byli spokojení. Většina Raků neplánuje na Valentýna žádné soukromé rande ve dvou, ale rovnou výlet či oslavu s celou rodinou. A právě rodinný výlet se jim tentokrát vydaří na výbornou. Dočkají se zábavného dne zakončeného večerem u sklenky oblíbeného vína.

     

  • 5.

    Panna (23. 8. až 22. 9.)

    Některá znamení zvěrokruhu prožijí šťastného Valentýna

    Panny mají o tomto Valentýnu velkou šanci na seznámení. Nezadaní mají kolem 14. února šanci zažít lásku na první pohled. Naopak na Panny, které žijí s dlouholetým partnerem, čeká úplně jiné překvapení. Mohou zjistit, že čekají nový přírůstek do rodiny. Tak jako tak půjde o velké radosti, které jim umožní krásné a příjemné prožití svátku všech zamilovaných.

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz