Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Arianin láskoskop: Býky zavolá láska, Lvi se dočkají zlepšení

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    14. února 2023 ● 06:00

    Jak vám to klape ve vztahu? Nebo hledáte lásku? Čarodějka Ariana Argoni vidí únorové šance pozitivně.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Berani by si měli uvědomit, že nejen prací živ je člověk. Občas je dobré se podělit o svůj úspěch s někým blízkým, v případě, že bydlíte daleko od sebe, tak i s někým dalekým. Pokud se díváte na své partnerství kriticky, kdy jste si udělali nějakou radost?

  • 2.

    Býk

    Býk
    Svátek zamilovaných, který v únoru slavíme, potěší Býky a přinese jim zlepšení nálady. Nezadaným zavolá někdo, kdo se jim dlouho líbí, a pozve je na večeři. Zadaní si uvědomí, že jejich protějšek je vzácná osoba, po jejímž boku je radost trávit čas.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Delší dobu vám chybí někdo, kdo by potěšil a rozzářil či prozářil dny, kdy se cítíte na vše sami. Nějakou chvíli ještě potrvá, než si uvědomíte, že hlavním cílem je samostatnost, protože mít někoho vedle sebe je často pouhá iluze. Ale pozor, někdo zajímavý se může v druhé polovině února objevit.

  • 4.

    Rak

    Rak
    V posledních letech se mnohým Rakům mnohé vztahy rozpadly, jiné zase vyšuměly do ztracena. Nyní se začne situace trochu vyjasňovat a Rakům by do života měl přijít vytoužený klid a stabilita. Možná i klid, řád a pořádek.

  • 5.

    Lev

    Lev
    V lásce se začne mnohé obracet k dobrému, poznáte, že máte opravdového partnera, který je ochoten se za vás i poprat. Je tedy možné, že váš partner je vámi zatím nedoceněný. Nezadaným se v okolí objeví někdo, kdo je bude chtít chránit, rozmyslete si ale dobře, komu budete důvěřovat.

  • 6.

    Panna 

    Panna
    Přátelství i láska je něco, co vás žene kupředu a drží nad vodou. Poslední dobou vám připadá, že je před vámi jediná jistota a to povinnosti a úkoly, které nejste schopni zvládnout a dokončit.Naštěstí se leccos vyřeší jakoby samosebou či samo od sebe a v druhé polovině února by se všem, kdo jsou ve znamení Panny, mělo trochu ulevit.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Poslední dobou se cítíte osaměle, připadá vám, že se okolí baví na váš účet. Jediná cesta, jak z toho ven, je uplatnit své proslulé diplomatické schopnosti a uklidit se z dosahu někoho, komu dělá radost přidělávat vám vrásky na čele.

  • 8.

    Štír 

    Štír
    V lásce výhledově na Štíry čeká klidné období, poté co jste si vyjasnili s protějškem třecí plochy. Užívejte si láskyplného vztahu a těšte se z toho, co společně zažíváte. Jedna dobrá rada, pokud bude chtít od vás partner půjčit peníze, tak si to raději dvakrát rozmyslete.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    V lásce nastává období klidu, zadané Střelce jen tak něco nepřekvapí. Se svými protějšky jsou již sehrané dvojice a daří se jim překonávat větší či menší partnerské zádrhele bez sebemenšího zaváhání. V koutku duše možná hlodá pochybnost, zda by nestálo za to, vztah trochu oživit. Kolem nezadaných Střelců je rušno, veselá a nekonfliktní povaha je výhra sama o sobě, a tak je jasné, že lásce je zde přáno.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    V lásce je Kozoroh nesmělý, nezadaní se však nemusí litovat, brzy je osloví někdo, kdo se náročným Kozorohům zalíbí na první pohled. Po nedlouhém zamyšlení se ukáže, že i zamlklý Kozoroh touží po lásce a bude ruka v rukávě. Zadaným Kozorohům hvězdy radí, aby svému protějšku začali více naslouchat, možná že poslední dobou přehlíží důležité signály.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    V lásce se cítíte také trochu odstrčeně, ještě se pomalu dostáváte z těžkého rozchodu,vztah, kterému jste věřili, vás zklamal. Nyní si nechcete s nikým nic začínat. Zadaní Vodnáři mají po boku věrného přítele i milence, a tak si užívají druhé líbánky a cítí příval nového větru do plachet.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Zadané Ryby se nachází od léta na obláčku, užívají si počátky vztahu, do kterého vkládají celé srdce. Pozor na pád, chtělo by to pár hodin věnovat zamyšlení, co od vztahu čekáte a jestli i váš protějšek od vás dostává právě to, proč vztah začal. Nezadané Ryby jsou spokojené, patří totiž ke znamení, které jsou spokojené, i když jsou zrovna svobodné. Rády promýšlejí, jak zlepšit svůj vzhled, aby byly připraveny, až se v jejich zorném poli objeví vhodný objekt zájmu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz