Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kdo v krizi panikaří a potřebuje pomoc: Odpověď vás překvapí

/
  • I suverén má někdy slabou chvíli.
    I suverén má někdy slabou chvíli. (profimedia)
    13. února 2023 ● 06:00

    Někteří lidé jsou křehcí a paniku od nich tak nějak čekáte. Pak však existují lidé, které považujete za pilíře, a jejich selhání opravdu nečekáte.  Která znamení mohou v krizi překvapit?

  • 1.

    Lev

    ...
    Lvi vynikají  v tom, že dokáží snížit napětí v krizové situaci a utišit drama. Jejich ohnivá povaha je důvod, pročztrácejí chladnou hlavu, když je v sázce hodně a problém se týká jich samotných. Proto hledají u svých protějšků pomoc, aby se v náročné situaci zorientovali a neudělali špatné rozhodnutí.

  • 2.

    Rak

    ...
    Raci jsou zkušení v pomoci druhým v nouzi. V mžiku by zavolali správné lékaře, popohnali vás na pohotovost nebo dokonce nabídli finanční pomoc. Jejich pokusy o zvládnutí vlastní krizové situace však nejsou tak dokonalé. Mají tendenci nad případem přemýšlet a přehnaně ho analyzovat. Protože jsou často nerozhodní, potřebují od partnera potvzení, že postupují správně.

  • 3.

    Beran

    ...
    Beran je temperamentní znamení, které může reagovat nepředvídatelně, když je postihne tragédie, takže potřebuje partnera, který zachová klid a řeší problémy pragmaticky. To ještě více posiluje jejich milenecké pouto. Je to jeden z důvodů, proč toto ohnivé znamení při hledání partnera vyhledává spolehlivé a stabilní lidi.

  • 4.

    Kozoroh

    ...
    Kozorozi zrovna nevynikají rozvahou při řešení situací pod tlakem. Toto znamení pečlivě zvažuje výhody a nevýhody jednotilivých řešení, než začne jednat, což znamená, že v krizových situacích často reaguje pomalu. V chmurných časech se překvapivě hledá pomoc a potvrzení svých rozhodnutí u svých partnerů.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz