Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bez špetky vkusu: Tato 4 znamení by měla na jaře kompletně provětrat skříň!

/
  • Žena v šatníku
    Žena v šatníku (iStock)
    17. dubna 2023 ● 06:00

    Na jaře nastává ten správný čas na výměnu šatníku. A pro některá znamení by bylo lepší, kdyby tak raději učinila okamžitě! V módních trendech jsou úplně mimo a bez rad kamarádek se neobejdou. Je na čase s tím něco udělat. Která 4 znamení v módě pokulhávají a měla by raději rychle vyrazit na nákupy? Tohle jsou hlavní přešlapy, kterých by se zrozenci těchto znamení měli pro příště vyvarovat.

  • 1.

    Panna (23. 8. až 22. 9.)

    Znamení zvěrokruhu

    Berani jsou rádi středem pozornosti, jejich styl je ale až moc výstřední. Opakují základní stylistické chyby neustále dokola. V klidu nosí nesladěné barvy a vzory. Nebojí se výstředních doplňků ani bot, ale už je zapomínají sladit se zbytkem svého outfitu. V oblibě mají vtipné pestrobarevné ponožky, nicméně nedbají na to, aby jejich look získal celkový a ničím nerušený vzhled. Dalším módním prohřeškem, kterého se Berani poměrně často dopouštějí, jsou viditelná ramínka od podprsenky a vyčuhující spodní prádlo. V tomto případě ovšem nejde ani tak o žádný rafinovaný záměr, jako o pouhou nedbalost. Berani rádi šokují a obvykle je jim celkem jedno, co si o jejich vkusu kdokoliv další pomyslí. Důležité pro ně je, že jsou se svým výběrem spokojení oni. Potřebují na okamžik ponechat hrdost stranou a vzít s sebou na nákup oblečení kamarádku, která jim nezištně pomůže sehnat nové kousky.

     

    Video: Jak se bude dařit Beranům celý rok 2023? Podívejte se na předpověď astroložky:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop pro rok 2023: Berani • Videoredakce ženských webů

  • 2.

    Střelec (23. 11. až 21. 12.)

    Znamení zvěrokruhu

    Raci hledí spíše než na oslnivost svého oblečení na praktičnost, případně si ho spojují s některými událostmi vyvolávajícími vzpomínky. Pro citlivé Raky není nad pohodlí a nostalgii. Klidně zůstanou celý den v pyžamu, když si to zrovna mohou dovolit nebo si sednou v teplácích ke krbu, užívají si pohodlí a relaxují. Jen zázrakem dostenete šanci je někdy zahlédnout ve velké večerní nebo v elegantním kostýmku. Na to Raky neužije. Zato v legínách a teplácích se cítí jako doma, i když zrovna doma nejsou. Není výjimkou, že i na různé oslavy a společenské události, jako je svatba, volí jednoduchost a nehledí na aktuální trendy. Rada pro Raky:  Vykročte jednou za čas ze své komfortní zóny. Naplánujte si jednu akci, na niž se budete muset nápadně obléknout a zajděte na nákupy nových kousků. Uvidíte, že vám to zvedne náladu a získáte díky tomu nové příjemné vzpomínky.

     

    Link

  • 3.

    Beran (21. 3. až 20. 4.)

    Znamení zvěrokruhu

    Panny platí v oblékání za nudné znamení bez vlastního originálního stylu. Nákup oblečení a dlouhé běhání po krámech jim obvykle nic neříká. Naopak je pro ně utrpením a nákupy absolvují spíše z nutnosti. Nezohledňují současné módní trendy, ani se o něj nijak zvlášť nezajímají. Přijde jim to většinou jako pouhá ztráta času. Neustále točí ty stejné kousky dokola, a jen zřídka kdy je obměňují. Jejich outfity se snadno okoukají a o nějaké zábavnosti nemůže být žádná řeč. Na druhou stranu vyznávají Panny minimalismus, a tak jsou některé kousky z jejich šatníku poměrně nadčasové a dají se zajímavě a nevšedně kombinovat. To už byste ale po Pannách milujících přehled a jednoduchost chtěli opravdu moc. Tip: Odvažte se a pořiďte si alespoň jeden nebo dva zajímavější barevné kousky. Pak poproste někoho blízkého, aby si našel chvilku vám pomoci vymyslet, s čím je zkombinujete tak, aby výsledný vkusný outfit nebyl příliš mimo váš „prostý“ styl.

     

    Link

  • 4.

    Rak (22. 6. až 22. 7.)

    Znamení zvěrokruhu

    Ohniví Střelci mají opačný problém než předešlá znamení. Rádi experimentují a to nejen v oblékání. Nejčastěji ovšem míchají různé styly dohromady, které se k sobě vůbec nehodí. Například sportovní a elegantní kousky. Často doslova přestřelí a jejich neotřelé barevné kousky působí praštěně a nevázaně. Nicméně styl vhodný na přehlídková mola to zrovna není. Nehledě na to, kolik triček a kalhot roztrhají a poničí na svých výpravách do přírody, ale je jim líto je vyhodit. Nemají čas ztrácet čas s tím pořídit si nové, a tak je nadále nosí. Tip pro Střelce je jednoduchý: Alespoň občas zpomalte, pořiďte si na jaře kousky pouze v jednom stylu a přestaňte se obávat, že bez přehnaného kombinování jednotlivých prvků bude váš styl nudný.

     

    LinkLink

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz