Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stanete se letos maminkou nebo babičkou? Tato 4 znamení mohou očekávat přírůstek

/
  • Některá znamení zvěrokruhu se letos dočkají radostného překvapení
    Některá znamení zvěrokruhu se letos dočkají radostného překvapení (ČSFD / Lionsgate)
    16. března 2023 ● 06:00

    Toužíte už dlouho po miminku, chcete se stát babičkou nebo jste jen zvědavá, co vaši rodinu čeká v blízké budoucnosti? Máme pro vás dobrou zprávu. Tahle čtyři znamení zvěrokruhu se podle horoskopu letos dočkají nového přírůstku do rodiny. Jste mezi nimi vy nebo vaši blízcí?

    Snažíte se o potomka, ale nedaří se vám? Máte už dospělé zadané děti, ovšem ke splnění vašeho přání o vnoučátku se stále nemají? Hvězdy vám možná napoví, jestli se u vás brzy něco změní. Zrozenci těchto znamení mohou ještě letos očekávat radostné překvapení, protože jim planety slibují mimořádné štěstí, významný posun ve vztahu a plodnost...

  • 1.

    Býk (21. dubna až 21. května)

    Znamení zvěrokruhu Býk

    I když se toho ve skrytu duše možná ženy narozené v Býku maličko obávají, budou z nich skvělé maminky! Jsou oddanými, stálými a věrnými partnerkami a rodina je pro ně nejdůležitější. Postavení vládnoucích planet Býkům letos slibuje velké pozitivní změny a malý uzlíček štěstí. Velice pravděpodobně letos zrozenkyně Býka otěhotní. V případě, že jsou již ve zralém věku, mají zase velkou šanci, že se už zanedlouho budou těšit z babičkovské role. Tak či tak si rok 2023 pro Býky přichystal naději na rozšíření rodiny o dalšího člena.

     

    Jaký budete rodič podle znamení zvěrokruhu? Podívejte se na video:

    Video
    Video se připravuje ...
    Rodič podle znamení • Videohub

  • 2.

    Váhy (23. září až 23. října)

    Znamení Zvěrokruhu Váhy

    Rozvážné Váhy se konečně rozhoupou. Mají nejvyšší čas založit rodinu a přivítat na svět svého prvního potomka. Je ale také možné, že už jako Váha jedno dítě máte a s pořízením druhého kvůli určitým okolnostem váháte. Letošní rok vás podle hvězd ovšem přesvědčí, abyste pro to udělala další krok. Pro některé Váhy půjde o vykročení do neznáma, z čehož dosud měly strach. Všechny obavy ale díky hvězdám brzy hodí za hlavu. Získají odvahu a chuť čelit novým výzvám, které jim nová role matky nebo výchova více dětí najednou přináší.

     

  • 3.

    Štír (24. října až 22. listopadu)

    Znamení zvěrokruhu Štír

    Štíři patří mezi jedno z nejplodnějších znamení zvěrokruhu. A to platí nejen pro rok 2023, který v této oblasti Štírům skutečně přeje. Jupiter jim přináší štěstí, růst a zázrak stvoření. To znamená, že se vášniví Štíři budou pravděpodobně záměrně snažit o miminko a je téměř jisté, že se jim početí zadaří. Těhotentství mají letos ve hvězdách. Ke všemu je tu možnost, že nepůjde jen o jedno dítě, ale o rovnou o dvojčata. V případě, že už potomky máte velké a další neplánujete, budete mít radost z příchodu jednoho nebo i více vnoučat najednou.

     

  • 4.

    Kozoroh (22. prosince až 20. ledna)

    Znamení zvěrokruhu Kozoroh

    Kozorozi se v roce 2023 dočkají romantiky ve vztahu. Vliv Uranu je přiměje k tomu, aby se rozhodli pro velké věci. Jednou z nich bude založení rodiny. To se týká především dlouhodobě zadaných Kozorohů. Budou chtít svůj vztah posunout na další úroveň, takže se nebudou vyhýbat ani myšlenkám na početí potomka. A planety jim v tom budou výrazně nakloněné, protože všem Kozorohům slibují plodnost. Dokonce i těm, kteří přírůstek zrovna neplánovali. Jediné, co může Kozorohům stát v cestě je jejich práce, kterou by jen neradi odsouvali na druhou kolej. Nic jiného jim ale nezbude. Kozorozi v důchodu se zase mohou těšit na novou pracovní náplň a zálibu v jednom — existuje velká pravděpodobnost, že je už brzy čeká hlídání vysněných vnoučátek.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz