Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo o všem pořád přemýšlí a vidí vždy ten nejhorší scénář? Je to těchto pět znamení

/
  • (iStock)
    4. října 2023 ● 06:00

    Ležíte v posteli, nemůžete spát, hlavou se vám honí myšlenky na zítřejší prezentaci, zkoušku vašeho dítěte nebo se strachujete o někoho blízkého. Určitě to znáte. Někteří lidé ale zápasí s neodbytnými myšlenkami neustále a možná za to můžou hvězdy.

    Strach je univerzální lidskou zkušeností a zažívají ho všichni, bez ohledu na znamení zvěrokruhu. Existují ale znamení, která se nadměrně znepokojují téměř ze všeho, co je potká. Kdo k nim patří?

  • 1.

    Rak

    rak

    Rak je empatické vodní znamení, které má silnou intuici a taky silné emoce. Rakům vládne Měsíc a díky tomu jsou Raci vysoce citliví na příliv a odliv i v životě. Jejich zvýšená citlivost je často vede k obavám o blaho svých blízkých. Nemohou si pomoci, ale představují si v hlavě nejhorší scénáře a trápí se kvůli své rodině a přátelům. Lidé narození v tomto znamení jsou první, kdo vám nabídnou rameno k pláči, ale taky se jako první bojí a strachují, když někdo, na kom jim záleží, prochází těžkým obdobím.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Panna

    panna

    Panny jsou od přírody pečlivé a perfekcionistické. Mají bystrý smysl pro detail, což jim často způsobuje přehnané starosti zejména v tom, aby bylo vše v pořádku. Ať už jde o pracovní projekt, společenské setkání nebo vlastní vzhled, Panny mají tendenci zkoumat každý aspekt svého života. Jsou úzkostné, protože mají strach z vlastních chyb nebo nepřipravenosti. Někdy je samozřejmě jejich pozornost věnovaná detailům výhodná, ale někdy vede naopak k bezesným nocím plným pochybností a obav.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 3.

    Váhy

    váhy

    Váhy jsou znamení, které sní o rovnováze a harmonii, ale tahle jejich honba za rovnováhou jim někdy může způsobit nadměrné starosti. Tato vzdušná znamení mají tendenci přehnaně analyzovat každé rozhodnutí, které udělají, od výběru oblečení až po zásadní životní rozhodnutí. Váhy se bojí důsledků svých činů a taky se obávají narušení jejich křehké rovnováhy, zejména ve vztazích. To, že Váhy pořád zvažují veškeré možnosti, může vést k zbytečným starostem, které jim nedovolí v klidu spát.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Váha

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Štír

    štír

    Štíři mají intenzivní emoce a schopnost ponořit se hluboko do tajemství života. Jejich vášnivá povaha může být silnou stránkou, ale může být taky zdrojem neustálých obav. Štíři dost často zjišťují, že jsou posedlí temnějšími aspekty života, jako je zrada, žárlivost nebo něco neznámého. Protože v sobě mají zakořeněnou intenzivní zvědavost a potřebu odhalovat tajemství, může to vést k úzkostem. Zejména když se snaží ponořit co nejhlouběji do svých vlastních myšlenek a strachů.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Štír

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 5.

    Ryby

    ryby

    Ryby jsou vodní znamení, kterému vládne planeta Neptun, což je planeta snů a iluzí. Ryby jsou na jedné straně velice kreativní a nápadité, ale jejich vysoká představivost může vést k nadměrným obavám. Velmi často se ztrácejí ve vlastních myšlenkách a obavách a jsou to právě ony, které si často vytvářejí katastrofické scénáře, které se ale nikdy možná nenaplní. Jsou velice soucitné, takže není divu, že se intenzivně zajímají i o utrpení druhých lidí. Nezřídka jsou pak zvýšeně náchylné k obavám a strachům, kvůli kterým často ponocují.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz