Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Největší samotáři zvěrokruhu. Kdo je citlivá duše a kdo samotář perfekcionista?

/
  • (iStock)
    28. září 2023 ● 14:00

    Osamělost je běžná lidská emoce, která může ovlivnit každého, bez ohledu na astrologické znamení. Některé vlastnosti a dispozice, které vyplývají z astrologie, ale mohou způsobit, že někteří lidé se cítí osamělejší než jiní. Ve zvěrokruhu je takových znamení pět.

    Jaké důvody vedou osoby, které se narodily v následujících znameních, k pocitům izolace či osamělosti? Kdo z nich je náchylný k samotářství, ať už jsou důvodem povahové vlastnosti nebo obtížné životní situace? Kdo je samotářem z přesvědčení, a kdo z donucení?

  • 1.

    Rak

    rak

    Citlivá duše

    Rak je vodní znamení ovládané Měsícem. Raci jsou emocionální a citliví. Díky citlivosti dokážou navazovat hluboké vztahy s ostatními, ale zároveň jsou kvůli ní zranitelní. Lidé narození ve znamení Raka mívají často pocit, že je nikdo nechápe, a to může přispívat k pocitům izolace a osamělosti. Raci potřebují skutečné vztahy plné emocí a mohou trpět, pokud je nemají. Pak se raději uzavřou do své račí ulity, aby byli sami.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Rak

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Rak • Videohub

  • 2.

    Kozoroh

    kozoroh

    Ambiciózní samotář

    Kozorohové jsou největší dříči zvěrokruhu. Všichni o nich ví, že mají silnou pracovní morálku a ambiciózní povahu, která z nich dělá vytrvalce na dlouhé tratě. Tahle jejich vytrvalost vede obvykle k úspěchu, ale může vést i k osamělosti. Je to proto, že jsou tak moc pohlceni svými cíli, že jim zbývá jen velmi málo času na sociální kontakty. Jejich intenzivní zaměření na cíl a úspěch může vést k silným pocitům osamělosti.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 3.

    Ryby

    ryby

    Zasněný samotář

    Ryby jsou vodní znamení ovládané Neptunem a vyznačují se svou zasněnou a kreativní povahou. Jejich kreativita nezná mezí, ale to, že preferují samotu, může vést k dlouhodobé izolaci. Ryby se často stahují do svých vnitřních světů a hledají útěchu ve vlastních fantaziích. To samozřejmě vede k pocitu odpojení od ostatních a pocitům osamělosti. Občas je nutné taky ze svých snů vyskočit do reality a být tady a teď.

     

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Ryba

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Ryba • Videohub

  • 4.

    Panna

    panna

    Samotář perfekcionista

    Panny mají analytickou mysl a perfekcionistické sklony. Vždy se zaměřují na detaily a bez toho, aniž by měly všechno zkontrolované, neudělají další krok. Smysl pro detail jim dobře poslouží v mnoha aspektech života, ale bohužel může přispívat k pocitům osamělosti. Panny totiž často nastavují vysoké standardy pro své vztahy, což vede ke zklamání, když ostatní jejich očekávání nesplňují. Jejich hledání dokonalosti může vyústit v osamělost. Někdy je nutné ze svých přehnaných očekávání slevit.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Panna

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 5.

    Vodnář

    vodnář

    Excentrický samotář

    Vodnář je vzdušné znamení, kterému vládne Uran. Velmi často je považován za největšího excentrika zvěrokruhu. Jejich originální nápady a nezávislá osobnost je odlišují od ostatních, přesto pro ně může být obtížné najít ty, kteří jim budou skutečně rozumět. I když Vodnáři respektují svou individualitu, mohou se cítit osamělí zejména v období, kdy touží po hlubším svazcích a vztazích. Jakmile je ale najdou, osamělost zmizí a jsou zase excentrici.

     

    VIDEO: Obecná charakteristika znamení - Vodnář

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz