Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jaké zvíře vidíte na obrázku jako první? Výsledek odhalí, jací ve skutečnosti jste

/
  • (archiv)
    29. listopadu 2023 ● 06:00

    Optické iluze jsou zábavné i fascinující, protože mohou odhalit zajímavá fakta o vaší povaze. Carl Jung používal tyhle testy jako detektor lži, protože vyžadují okamžitou reakci a nedávají lidem příležitost přemýšlet dlouho o tom, co vidí. Zkuste tento test a zjistíte informace z vašeho podvědomí, které jsou v běžném životě zpravidla skryté i před vámi samotnými.

    Optické psychologické testy jsou založeny na interpretaci první věci, kterou spatříte na obrázku. Co o vašich silných i slabých stránkách odhalí následující obrázek? Vidíte jako první kočku, psa, lva nebo labuť? Uvolněte se, důvěřujte svému podvědomí a zapamatujte si zvíře, kterého jste si všimli jako první.

     

    Autor: archiv

  • 1.

    Kočka

    Viděli jste jako první kočku? Pak na první pohled působíte jako introvertní člověk, který by byl nejraději doma. Jste zvyklí udržovat si odstup a neradi si někoho pouštíte k tělu. Jste sami sebou a moc vás nezajímá, co si druzí myslí. Jako kočka jste i vy nezávislý člověk.

     

     

  • 2.

    Pes

    Spatřili jste jako první psa? Pak jste nezištní, loajální a ochranitelští. Máte rádi lidi a ceníte si přátelství. Díky přátelům jste ochotni vyřešit jakýkoli problém, který se vyskytne. Máte bojovného ducha, ale někdy je dobré zvážit úkol s chladnou myslí a pokusit se ho vyřešit sami. Lidé totiž někdy mění plány, na což pořád zapomínáte, protože vy sami nikdy nikoho nezklamete.

     

  • 3.

    Lev

    Jste neodolatelní a často to o vás druzí říkají. A není to jen kvůli vašemu novému účesu. Jste totiž rozený vůdce, víte, jak ostatní přesvědčit, aby vás poslouchali. Vždy dobře víte, jak se udržet na vrcholu. Je ve vás něco, co lidi přitahuje, a to vyvolává respekt a obdiv, ale také závist. Nesuďte je ale přísně, protože někdy se chováte trochu arogantně. Zkuste se k ostatním chovat jako k sobě rovným.

     

  • 4.

    Kůň

    Viděli jste jako první koně? Pak jste ambiciózní, divocí a svobodomyslní. Vždy se snažíte dělat věci podle sebe a bez boje se nevzdáváte. Touha po úspěchu vás žene dopředu. Jste upřímní a vždy řeknete, co máte na jazyku. Umíte zachovat klid a všem předvést vaši vytrvalost a výkonnost, kterou jste pověstní.

     

  • 5.

    Labuť

    Viděli jste na obrázku jako první labuť? Pak jste člověk, který nedělá rozhodnutí impulzivně, ale na základě analyzování všech možností. Jste velmi soustředěný a důvěryhodný. Nezřídka vám v práci bez rozmýšlení svěřují složité úkoly. Nejste moc spontánní a nemáte rádi nepříjemná překvapení. Jakmile nejde všechno podle plánu, vyvolá to ve vás stres.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz