Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kdo ze zvěrokruhu bude mít nejkrásnější Vánoce? Jsou to tahle znamení. Patříte k nim?

/
  • Kdo prožije nejkrásnější Vánoce?
    Kdo prožije nejkrásnější Vánoce? (istock.com)
    13. prosince 2023 ● 06:00

    Vánoční období je pro většinu lidí tím nejromantičtějším obdobím plným tradic.  Naděje naplňuje vzduch, který dýcháme, a všichni jsme si tak nějak blíž. Zpomalujeme a děláme si čas na své blízké. Která čtyři znamení zažijí letos ty nejkrásnější a nejkouzelnější Vánoce?

    Vánoce jsou svátky, které každé znamení prožívá trošku jinak a po svém. Někdo dává přednost samotě a rozjímání, někdo miluje celý ten šrumec, který souvisí s přípravou, ať už je to pečení, nakupování dárků nebo návštěvy přátel. Která čtyři znamení si to letos užijí nejvíc a proč?

  • 1.

    Panna

    ...

    Pro vás budou letošní svátky doslova magické. Pozitivní změny byste měli zaregistrovat už během celého prosince. Zvláště pozitivní posun pocítíte v oblasti romantiky. V průběhu adventu až do Vánoc budete cítit neuvěřitelně silnou inspiraci, díky které se budete cítit naprosto skvěle. Je to období, kdy může každá Panna zazářit, takže pokud se chystá nějaký vánoční večírek a vy se chystáte odmítnout, udělali byste velkou chybu. Nenechte si ujít žádnou zábavu a užívejte si. V povánočním čase vás čeká spousta příležitostí, možná se vám do života vrátí bývalá první láska nebo zažehnete nový plamen ve vztahu, v němž se nacházíte.

     

     

  • 2.

    Střelec

    ...

    Střelci ve vánočním čase mohou, a dokonce musí zazářit. Budete mít tendenci ponořit se do vánoční atmosféry, ulic plných světýlek a vánočních filmových maratónů. To vše vás letos zahřeje u srdce více než kdy jindy. Očekávat můžete také spoustu dobrodružství, extravagance a požitkářství. Budete inspirovat svou dobrou náladu ostatní a všichni s vámi budou rádi trávit vánoční čas. Nezapomeňte hodit za hlavu všechno, co nepůjde přesně podle plánu. Střelci, letošní Vánoce pro vás bude ohnivé období plné vášně.

     

  • 3.

    Kozoroh

    ...

    Pár dní před Vánocemi vstupuje Slunce do vašeho znamení. To znamená, že vaše síla bude v tomto období mnohonásobně větší. Jakmile dojde 22. prosince k zimnímu slunovratu, budete se cítit  bezpečně a taky plní energie, ale to není jediná dobrá zpráva. Budete chránění před náročnými situacemi, které se mohou objevit. Rozhodně to nepřehánějte, pokud jde o stresující aktivity, a raději si naložte méně a naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a rozjímejte.

     

  • 4.

    Ryby

    ...

    Pro Ryby budou letošní Vánoce opravdu speciální. Planeta Jupiter se nachází přímo ve vašem znamení, a Jupiter se v Rybách vyskytuje velmi zřídka. Jupiter je planeta štěstí a lásky. Ano, právě ve vánočním období můžete očekávat, že natrefíte na někoho, kdo je naladěn na stejnou vlnu. Budete se vyhřívat v kouzlu, které vám přináší planeta Jupiter. Jupiter mimo jiné vyjadřuje touhu po cestování, takže pokud vás přepadne myšlenka, že byste se vydali někam k moři, kde budete v ústraní, zrealizujte to. O Vánocích budete sebevědomější a přestanete se vyhýbat svému skutečnému já. Letošní Vánoce budou ve znamení upřímnosti. Můžete taky poznat nové lidi, kteří vám otevřou nové obzory.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz