V numerologii se posloupnost čísel označuje jako andělská. 22. 2. 2022 je unikátní „zrcadlové“ datum, kombinace těchto čísel, která se dá číst stejně z obou stran, se nazývá palindrom (palindrom je slovo, věta, číslo nebo melodie, které mají tu vlastnost, že je lze číst v libovolném směru a mají vždy stejný význam). Takové „náhody“ jsou velmi vzácné. Například v současném tisíciletí existuje pouze 60 zrcadlových dat – a 22. 2. 2022 je jedním z nich.

Numerologové nazývají tento den magickým a datum spojují s karmickými událostmi, které mohou radikálně změnit osud lidí. V tento den je prospěšné provádět různé rituály a hlavně si něco přát, protože energie tohoto dne přinese pozitivní změny s dosahem do budoucnosti.

Numerologové vyzdvihují i další věci. Datum 22. 2. 2022 je 22. lunární den a je to také druhý den v týdnu. Dvojka symbolizuje harmonii, lásku, přátelství a diplomacii. V tento den je tedy užitečné budovat vztahy, obnovovat přerušená spojení a samozřejmě trávit více času se svými blízkými.

Co můžete dělat během tohoto dne? V tento den, který se nazývá „všechny hvězdy se sblíží“, by vás mělo provázet štěstí a požehnání vesmíru. V úterý vstaňte brzo, abyste vše stihli. Ostatně, tento magický den stojí opravdu za to, abyste ho nepromarnili.

Udělejte si plány na další měsíc nebo i na rok dopředu. Definujte si cíle, identifikujte možné překážky a obecně si načrtněte strategii svého jednání a rozvoje. Věnujte pozornost i sami sobě, jděte do posilovny, do kina nebo do wellness. Zkuste strávit den v přátelské atmosféře, bez konfliktů a ve vzájemném porozumění s blízkými lidmi. Snažte se budovat vztahy ale i s těmi, s nimiž jste se dosud hádali nebo jste se odcizili.

Váš duchovní rozvoj je ve vašich rukou a vesmír vám dnes všemožně napoví, kam se posunout a jaké duchovní praktiky zvolit. Přejte si cokoli a určitě se vám to splní.

A co byste naopak v tento den neměli dělat? V tento magický den se nesmíte hádat, vstupovat do konfliktů, řešit věci zneužíváním a křikem. Právě v zrcadlový den se vám vrátí vaše slova, emoce a činy – jako zrcadlo odrážející světlo od vás nebo vašich blízkých. Proto zapomeňte na sklíčenost, závist, hněv a další negativní pocity, které vás ničí. Naučte se právě dnes odpustit a nechat navždy odejít staré křivdy. Jak na to?


Zapište si na papír všechny své strachy, obavy, nevyslovené křivdy a bolesti. Vezměte si kovovou nebo porcelánovou misku, vložte do ní papír popsaný vašimi křivdami či bolestmi a zapalte ho se slovy: "Zbavuji se své zášti, otevírám dveře do nového světa a slibuji, že budu věřit v sama/sám sebe." Až papír dohoří, zahrabte popel do země.