Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak ovlivňují čakry váš milostný život? Víc, než si možná myslíte!

/
  • O tom, zda se budete přitahovat mohou rozhodovat i vaše čakry
    O tom, zda se budete přitahovat mohou rozhodovat i vaše čakry (iStock)
    23. června 2023 ● 06:00

    Zajímá vás, jak vaše čakry mohou ovlivnit to, jak se vám zrovna daří v lásce? Nebudete tomu možná věřit, ale jejich nastavení může mít značný vliv na vaší přitažlivost. Jak to poznat a na co si dát pozor?

  • 1.

    Čakry s odlišnou energií

    O tom, zda se budete přitahovat mohou rozhodovat i vaše čakry

     

    Teorie o čakrách říká, že jich má každý člověk přesně sedm. Tyto základní čakry mají poté bezprostřední vliv na energii, kterou vyzařujeme. Proto jde o energická centra, která se však liší podle pohlaví. V těle mají především za úkol propojovat vědomí s tělem. Jak už bylo řečeno, funkce a chování čaker se liší podle toho, zda jde o muže nebo ženu. Tyto energie se přesto, že se od sebe vzájemně liší, umí příjemně doplňovat a kombinovat. A právě to potom napomáhá určit, jestli se k někomu hodíte, nebo ne…

     

    VIDEO: Jak vykonat rituál k uctění těla? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Kněžka Lilia Khousnoutdinova: Jak vykonat rituál uctění těla? • Videohub

  • 2.

    Dva typy čaker přitažlivosti

    O tom, zda se budete přitahovat mohou rozhodovat i vaše čakry

     

    Je dobré si předem říct, že také čakry přitažlivosti, které způsobují to, že se sobě se svým protějškem vzájemně líbíte a jste si sympatičtí, jsou hned dvou typů. Jako dva magnety mohou být čakry s protichůdnou energií, které se navzájem doplňují nebo naopak čakry se stejnou nebo velice podobnou energií. Ať už má tedy váš protějšek odlišnou či stejnou energii, může chemie mezi vámi fungovat velmi dobře, ale…

     

  • 3.

    Submisivní čakry si sednou s těmi dominantními

    O tom, jestli se budete vzájemně přitahovat rozhodují i vaše čakry

     

    Jestliže máte partnera s dominantní energií, která vás přitahuje, je vysoce pravděpodobné, že vaše energie je o něco poddajnější. K takovému spříznění dochází poměrně často. Kombinace lidí, kdy jeden z páru má výrazné a aktivní čakry a druhý oproti tomu naopak submisivní, funguje v lásce a ve vztazích velice dobře. Pokud se vám tedy líbí někdo, kdo je oproti vám rázný a výřečný nebo naopak pokukujete po stydlivém a nenápadném partnerovi, protože si ráda přebíráte hlavní slovo, je velká šance, že to bude fungovat.

     

    Jde o nadějné, silné a kompatibilní spojení energií. V tomto případě tedy skutečně platí rčení o tom, že protiklady se přitahují. Taková kombinace jedinců ve vztahu může být jako jing a jang — budete se od sebe vzájemně učit, přijmete slabší stránky toho druhého, a k tomu se budete nejspíš hezky doplňovat. Také přitažlivost je mezi protichůdnými energiemi na nejvyšší možné úrovni.

     

  • 4.

    Dobrá je i souhra stejných čaker

    O tom, jestli se budete vzájemně přitahovat rozhodují i vaše čakry

     

    Občas je možné potkat i identicky naladěný protějšek. Takové dvojice mívají stejné nebo alespoň hodně podobné čakry. Kromě stejného temperamentu je obvykle sbližují podobné názory a zájmy. Společná energie těchto jedinců bývá dvakrát tak silná, když jste spolu. Takoví jedinci si většinou rozumí i beze slov, protože snadno chápou toho druhého díky stejné energii a vnitřnímu nastavení. Vše navíc napomáhá také důvěře a vzájemné komunikaci.

     

    Páry se stejnými čakrami se cítí v přítomnosti druhého v bezpečí a nachází pro sebe vzájemné pochopení. Potíže nastanou pouze ve chvíli, kdy vaše vzájemná energie začne stagnovat a přestane růst. V takovém případě můžete začít zažívat vzájemné pocity frustrace a neuspokojení jeden z druhého. Někdy si tyto dvě podobné energie zase mohou konkurovat, čímž může dojít k narušení rovnováhy v jejich vztahu. Takové situace se pak projeví destruktivně.

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz