Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rok 2022 podle data narození: Najděte své osudové číslo a zjistěte, co vás čeká

/
  • (iStock)
    10. ledna 2022 ● 06:00

    Hlavním číslem nového roku je šest. Znamená to, že se po celý rok budeme snažit jako jednotlivci i skupiny, o harmonii a soulad. Šestka totiž symbolizuje souznění a klid. Rok 2022 nebude nahrávat velkým konfliktům, a naopak bude vyzývat k ovládání se a pomoci. Je to číslo rodiny, ke které bychom se všichni měli navracet.

    V tomto roce bychom se měli učit potlačit svá ega ve prospěch druhých. Na druhé straně to bude také rok růstu a prosperity. Budou vám štěstí a úspěch nakloněny, nebo vás čeká spíše trápení a boj? Jak bude „šestkový“ rok rezonovat s vaším životním/osudovým číslem? K jeho výpočtu postačí sečíst číslice data vašeho narození. Narodili jste se například 17.6.1997. Sečtěte všechny číslice.

  • 1.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 1

    ...

    Zaměřte se více na zlepšování sebe sama a svých dovedností. Dejte si pozor na vysoké výdaje, protože hodně utrácíte. Buďte trochu opatrní, protože letos by vás pravděpodobně mohly potkat nějaké nepříjemné nehody týkající se financí.

     

     

     

     

  • 2.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 2

    ...

    Čeká vás posun a změny v kariéře. Nesrovnávejte se s ostatními, to by nikam nevedlo. Snažte se být sami sebou. Čekají vás také časté změny nálad a vysoké výdaje, kterými budete zlepšovat své negativní pocity. Počítejte také s možnou rekonstrukcí bytu. Na dveře by vám mohla zaklepat láska, buďte proto připraveni. Pokud jde o zdraví, vyhýbejte se nezdravému stravování.

  • 3.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 3

    ...

    Rok 2022 přináší do vašeho života úspěch a prosperitu. Ať už jde o práci, podnikání, investice – vše bude ve váš prospěch. V osobním životě počítejte s partnerskými problémy, mějte ale trpělivost a snažte se druhým více naslouchat.

     

     

     

  • 4.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 4

    ...

    Snažte se v kariéře nedělat unáhlená rozhodnutí a držte krok s tím, co se kolem vás děje. Od června a září můžete mít na pracovišti nějaké problémy – buďte v klidu. Pokud chcete investovat, buďte velmi opatrní. Při změně počasí dbejte na své zdraví. Pro sezdané je to dobrý rok, pro nesezdané páry se vztahy zlepší a možná najdou svou spřízněnou duši.

  • 5.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 5

    ...

    Tento rok pro vás vypadá dobře, zvláště pokud jde o podnikání či zaměstnání. Snažte se udržet rovnováhu mezi výdaji a příjmy. Je možné, že budete potřebovat finance na nečekané renovace. Zdraví by vám nemělo dělat problémy, horší to bude s milostným životem. Musíte zapracovat na komunikaci a upřímnosti. Jedině s otevřeností vám čeká harmonie ve vztazích.

     

     

     

  • 6.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 6

    ...

    Tento rok je pro vás celý o proměnách. Můžete začít vydělávat více, ale ve hře je i další utrácení. Pokud jste v zaměstnání, můžete být povýšeni. Zejména vás čekají cestovní aktivity, ale buďte opatrní zvláště při řízení automobilu. Je to také rok, kdybyste se měli vrhnout na staré koníčky nebo vyzkoušeli nějaké úplně nové.

  • 7.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 7

    ...

    Zaměřte se na svou osobnost. Buďte více důslední a systematičtí. Snažte se o efektivní rozhodnutí. Pozor na rutinu, která by vás mohla dostat zpátky. Pravděpodobně budete hodně podléhat stresu, tak se snažte hodně relaxovat, aby se stres nepodepsal na vašem zdraví. Problémy můžete očekávat v milostném životě. Buďte více trpěliví, trpělivost růže přináší.

     

  • 8.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 8

    ...

    Tento rok pro vás bude luxusní. Ve vaší kariéře se vám pravděpodobně dostane dobrého uznání. Osmičky čeká rok změn. Buďte opatrní, abyste ale nezapomněli pečovat o svůj osobní život a vztahy. Nebuďte tvrdohlaví, opatrní buďte všude tam, kde půjde o váš majetek. Očekávat také můžete cestování, což vám přinese spoustu osobních přínosů.

  • 9.

    Předpověď pro osoby s osudovým číslem 9

    ...

    Tento rok vám nabídne dokonalou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Můžete začít investovat do akcií. Ve hře je také cestování s partnerem. Tento rok ve vás bude probouzet pečovatelské sklony a starost o ostatní lidi. Budete také navazovat více vztahů nebo prohlubovat ty, na kterých vám záleží. V květnu pozor, hrozí vám bolesti hlavy a potíže s krevním tlakem.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz