Věříte na kouzla? V květnu přichází perfektní čas je vyzkoušet a přičarovat si to, po čem toužíte - tady je 7 magických rituálů pro vás.

Kouzlo s papírkem a svíčkami: Pro lásku a nové začátky

Zapalte v pokoji na dvou talířcích několik svíček. Tmavý talířek představuje černý oheň a druhý - světlý - bílý oheň. Pak si na jednu hromádku papírků napište, co si přejete ze svého života odebrat, co už nepotřebujete, co vás stresuje a obtěžuje. Na druhou napište, čeho chcete dosáhnout, přivolat, zkrátka všechna svá přání. Talířky postavte na zem asi metr od sebe. Ohně se obcházejí v kruhu nebo se mezi nimi opisuje ležatá osmička a do plamene se vhazují papírky. Do černého všechno negativní, protože dokáže spálit trápení a špatnou energii. Do bílého přání, protože slibuje naději a osvobození.

Očistná devítka

Doma si očistný oheň, který vás zbaví všeho negativního, můžete připravit i z devíti svíček v barvě slunce. Rozestavte je do kruhu, zapalte, sedněte si doprostřed a v každé spalte něco, čeho byste se rádi zbavili. Lze ale pálit nepotřebné jen mentálně, a to tak, že se budete soustředit na to, co v životě už nechcete dál mít.

Čarovný med

Své vyvolené nebo vyvolenému byste ho měli po troškách tajně přidávat do nápojů.

K jeho výrobě budete potřebovat:

* hrnek světlého medu

* 2 kousky skořice

* 1 lžičku celého hřebíčku

* kousek zázvorového cukru

* odkrojek sušené citronové kůry

* kousek vanilkového lusku

* špetku mletého kardamomu

* 2 růžové svíčky

* sklenici s uzávěrem

Postup:

Do sklenice vložte všechny bylinky, přidejte med a dobře protřepejte. Sklenici uzavřete a položte ji na oltář mezi dvě růžové svíčky. Ty zapalte a nechte vyhořet. Tři týdny musí med ležet na tmavém místě.

Rituál vábení lásky

Budete potřebovat:

* 1/2 lžičky hřebíčku

* 1 lžičku skořice

* 1 lžičku mako bylin (peruánské bylinky u nás prodávané jako maca kořen v lékárnách nebo prodejnách zdravé výživy)

Postup:

Vezměte kousek papíru a napište na něj vlastní krví sedmkrát jméno osoby, kterou chcete získat. Pokud se vám to příčí, stačí i červený inkoust. Pak papír spalte. Byliny a popel z papíru vložte do červeného váčku, ovažte ho bílou stuhou a noste na krku. Za pár dní by si vás ona osoba měla sama všimnout a navázat s vámi kontakt.

Májový rituál

Pokud si přejete miminko nebo více lásky, vztyčte u sebe na zahradě májku (dřevěný sloup symbolizující plodivou mužskou energii) a ozdobte ji pentlemi. Klidně ji můžete upevnit do stojanu na vánoční stromek. Přinese vám i partnerovi plodivou energii.

Kniha přání

Sepište, co si toužíte pořídit. Od drobností až po nové auto. K přání můžete nalepit i obrázek oné věci. Počkejte rok. Čarodějka Lady Rovena zaručuje, že většinu toho, co jste si napsali, budete mít.

Ochranná bublina

Je nejsilnějším prvkem duševní ochrany. Jakmile ji zvládnete, můžete se spolehnout, že budete v bezpečí a klidu. Posaďte se nebo si lehněte a uvolněte se. Soustřeďte se na auru, která vás obklopuje. Představte si, jak se s rytmem dechu nafukuje a smršťuje. Nafukujte pak obal dál a dál jako balon, dokud nebude kolem vás asi půl metru od těla a nevytvoří ovál bílého světla. Stále si přitom opakujte: „Jsem v bezpečí, jsem pod ochranou.“

Představujte si, že vaše bublina je zářivější a její slupka stále tužší a odráží všechno škodlivé či zraňující. Až si budete opravdu jistí, že se bublina „usadila“, přidělte jí další funkci. Že je to magnet na přitahování všeho pozitivního nebo že do ní můžou vstoupit jen síly dobra a lásky. Teď si řekněte nahlas: „Kdykoli budu potřebovat ochranu, je tu moje bublina!“ Pak jí dovolte, aby se opět stáhla kolem obrysu vašeho těla. Vraťte se do přítomného okamžiku tím, že něco sníte a vypijete a položíte chodidla na podlahu. Cvičení opakujte každý den celý měsíc. Zabere jen deset minut. Tak dokážete svou bublinu vytvořit okamžitě, když se budete cítit v ohrožení.

NÁŠ TIP: Jaké dny a měsíce jsou ještě vhodné pro čarování? Zjistíte to z této infografiky: