Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kdo ze zvěrokruhu hraje tvrdě, aby získal víc než ostatní? Jsou to tato znamení

/
  • (iStock)
    31. července 2021 ● 06:00

    Jsou lidé, kteří se vzdávají celkem rychle a snadno. Ovšem jiní hrají tvrdě a nekompromisně, a to ve všech oblastech života. I v lásce. Hrát tvrdě může být těžké, ale pokud se naučíte najít rovnováhu v tom, nebýt až moc tvrdý, ale zase ne moc měkký, máte šanci, že opravdu získáte víc než druzí.

    Ať už se snažíte získat lepší práci nebo chcete zaujmout nějakého muže či ženu, pokud se vzdáte příliš brzo a snadno, hra skončí a vy můžete přijít o další šanci. Hrajte tedy dostatečně dlouho a dostanete to, co hledáte. Která znamení jsou mistry tvrdých her?

  • 1.

    Blíženci

    Blíženci

    Blíženci jsou zvědaví a bezstarostní, ale někdy také intelektuální a trochu nervózní. Mají dvojí osobnost, která vás vždycky drží ve střehu, protože nikdy nevíte, co od nich můžete očekávat. Ale není to vlastně legrace? Nepatří k těm, kteří se chtějí hned zavázat, a pokud už mají o někoho zájem, jsou odhodlaní ho získat za každou cenu, a to i za cenu tvrdé hry. Neděste se ale, nejsou zlí, jen se snaží získat to, po čem touží. V případě lásky pak toho, s kým prožijí celý život. I když si s vámi budou hrát a nebudete vědět, na čem jste.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Blíženec • Videohub

  • 2.

    Váhy

    Váhy

    Váhy mají rády harmonii a nesnášejí konflikty, ale taky nerady zůstávají samy. Proto se snaží hledat v životě někoho, kdo s nimi bude kompatibilní, protože milují ze všeho nejvíc rovnováhu a klid. Bude jim ale chvíli trvat, než přijdou na to, jak by ta rovnováha měla vypadat a kdo by ten blízký člověk měl být. Pokud si tedy něco začnete s Váhami, je pravděpodobné, že si s vámi budou „hrát“ tak dlouho, jak dlouho to budou považovat za správné (i když tím nejlaskavějším způsobem). Může se někdy zdát, že vás nějaký čas téměř pronásledují, ale je to jen zkouška. Váhy jsou královny a ony se chtějí jen ujistit, že dostávají to, co si zaslouží. Myslete ale na to, že jeden den vám mohou napsat deset zpráv, a další den vás budou ignorovat. Výkyvy nálady a nepředvídatelné aktivity jsou součástí jejich hry.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 3.

    Štír

    Štír

    Štíři jsou tvrdohlaví jako mezek. Absolutně milují pravdu, takže pokud budou mít pocit, že ten druhý si to nemyslí, budou se snažit mu to dokázat formou pronásledování. Hry jsou jim vlastní, mají je rádi, protože nesnášejí pasivitu. Vždycky se budou snažit dělat vše pro to, aby získali toho, koho si zamanou. Štíři jsou známí svou tajemnou až bláznivou stránkou povahy, ale když chtějí, mohou být chladní a klidní, aby mohli druhé zmást. Vědí, co chtějí, a vědí, jak toho docílit. Přitáhnou vás k sobě a pak vás budou neustále pronásledovat bez sebemenšího náznaku toho, co ve skutečnosti opravdu chtějí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 4.

    Kozoroh

    kozoroh

    Přirozeností Kozoroha je nezávislost. Hodně toho prožili a nezapomněli ani na okamžik na své prožitky. Opravdu je tedy nezajímá nikdo, kdo nestojí za jejich čas. Umí se skvěle ovládat a kontrolovat svoje emoce, zvláště ve chvílích, kdy se na obzoru objeví někdo nový či zajímavý. Kozorozi hrají tvrdě celý život – protože si staví vysoké zdi. Trvá nějakou dobu, než se kdokoli dostane do jejich nitra, ale jakmile jsou bariéry prolomeny, máte je na své straně. Kozorozi jsou si plně vědomi toho, co dělají, a tento pocit mají rádi. Tvrdé hry však mohou být někdy skličující, ale Kozorohům to za to stojí.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz