Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Arianin láskoskop na březen: Kozorozi, co je v domě, není pro mě

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    7. března 2022 ● 06:00

    Láska kvete v každé situaci. No a březen, jako první jarní měsíc, není výjimkou. Co vás čeká v milostném životě, to vám prozdradí Ariana Argoni, čarodějka a odbornice na lásku. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Žádná zvláštní překvapení ve vztazích na Berany nečekají, spíše se dá očekávat, že vztahy, které nedávno vznikly, budou vzkvétat a sílit. Březen 22 je pro Berany měsícem zamilovanosti.

  • 2.

    Býk

    ...
    Stabilita se bude projevovat hlavně u starších a déletrvajících vztahů. Nové vztahy, popřípadě vztahy, založené na počátečním oťukávání spíše zaniknou nebo takříkajíc znejistí.
  • 3.

    Blíženci

    ...
    Pokud toužíte po něčem novém, novém partnerovi, novém vztahu, tak bude lepší tuto touhu zatím potlačit. Konstelace zatím ještě nejsou příznivé na akceptování vztahových novinek.

  • 4.

    Rak

    ...
    Stabilita a vytrvalost jsou dva základní pilíře charakteristiky vztahů partnerských, rodinných a koneckonců i pracovních. Nečekejme žádné průrazné změny. Většina věcí zůstane při starém.

  • 5.

    Lev

    ...
    V březnu se u mnoha Lvů projeví touha poznávat nové a dosud nepoznané. Může to skončit situací, která se obvykle popisuje jako "úlet" nebo "menší úlet".

  • 6.

    Panna


    ...
    Budete se muset rozhodnout, jestli pokračovat v čekání či dobývání někoho, kdo zatím nejeví žádný zvláštní zájem o chození či budování partnerského vztahu. Nebo radějí jít dál.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Někdy je lépe o vztazích moc nepřemýšlet, popřípadě je rovnou neřešit. Nějak bylo, nějak bude, během března stejně nic zajímavého nebo použitelného ve vztahové rovině nevymyslíte.

  • 8.

    Štír

    ...
    Štíři se budou v březnu cítit jak po probuzení z dlouhodobé hibernace při cestování na vzdálenou planetu. Je možné, že v okolí Štírů dojde i k takovým věcem, na které se většina lidí dívá jako na nevěru, takže pozor na to.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Vaše obliba ve společnosti raketově poroste, každý bude chtít trávit volné chvíle ve vaší přítomnosti, hlavně si dávejte pozor, abyste někoho neurazili nebo se někoho nechtěně nedotkli. Pozor na trefné poznámky.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Ke Kozorohům opět patří často opakované varování před pracovními vztahy, které by mohly přerůst ve vztah víceméně intimní. Vzpomeňte občas na heslo našich otců, toužících po spravedlnosti - co je v domě, není pro mě.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Mohou se u vás vyskytovat i problémy, řešení problémů, vztahové krize, popřípadě i snaha po řešení rozchodů a rozvodů. Vodnáři to rozhodně nebudou mít v březnu jednoduché.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Dávejte si pozor, ať nezaspíte důležitou schůzku nebo dokonce první rande s vyhlédnutým budoucím partnerem. Jinak budete mít na vztahy štěstí a možná i častěji než ostatní uplatníte svůj přesvědčovací talent.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz