Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Arianin láskoskop: Vodnáře čekají změny v partnerství, Štíři potkají někoho zajímavého

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    6. června 2022 ● 06:00

    Na koho zamíří Amor a kdo ostrouhá? Čarodějka Ariana Argoni, odbornice ve věcech lásky, vás provede prvním letním měsícem.

  • 1.

    Beran

    ...
    Uprostřed června se vás může snadno zmocnit pocit, že s vaším dlouhodobým vztahem není všechno v pořádku. Nic se ale nestane a všechno se urovná.

  • 2.

    Býk

    ...
    Dávejte si pozor na jmeniny a narozeniny, abyste na něco důležitého nezapomněli, mohlo by se to projevit na snížení kvality sexuálního soužití.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Ve vztahové oblasti bude v červnu u Blíženců trochu dusno, je i možné, že původní vztah se rozpadne a na nějaký čas nastane "bezvládí".

  • 4.

    Rak

    ...
    U Raka je to typické, jeden krok dopředu a jeden nebo dva zpátky, ale to neznamená, že by Raci nevěděli, co chtějí. Mohou být  prostě jen trochu nečitelní pro své okolí, ale doáhnou svého.

  • 5.

    Lev

    ...
    Konstelace napovídají tomu, že se typický Lev bude utápět v představách a ve vzpomínkách, místo aby budoval, posunoval a snažil se zlepšovat vztah, který má k dispozici.

  • 6.

    Panna

    ...
    Konečně dojde nejedna Panna k rozhodnutí, co a jak dál se vztahem, který by možná chtěla nebo ho původně chtěla, ale už si není tak úplně jisté. Nebudou to mít, Panny, ve vztazích jednoduché.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Ve vztazích a v sexu Váhy vědí a budou to vědět i nadále, co chtějí, co by změnily a čeho by měly ještě dosáhnout, nebudou ale přesně vědět, jak svých cílů dosáhnout. Proto mohou občas působit rozkolísaně.

  • 8.

    Štír

    ...
    V červnu se mnoho Štírů seznámi se spoustou lidí, mezi nimiž se mohou nacházet i vhodní potenciální partneři. Chce to, dávat si pozor, s kým a na jaké téma komunikujete.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Nejeden Střelec se během tohoto měsíce rozhodne buď ze vztahu odejít nebo s ním něco udělat. Tady bude hodně záležet na partnerovi/partnerce, pokud to bude opět Střelec, mohou být problémy.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    V červnu se bude Kozoroh jevit jako pevné a cílevědomé znamení, které přesně ví co chce a bude se snažit toho dosáhnout. Ve většině případů budou Kozorozi spokojení a nebudou chtít na svých vztazích nic podstatného měnit.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    U Vodnářů mohou v partnerské oblasti nastat velké a k tomou ještě i náhlé změny, takže se můžeme dočkat jak rozchodů, které bychom nečekali, tak i slavnostních oznámení nových partnerských vztahů, které bychom rovněži nečekali.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Ve znamení Ryb se nic zvláštního neodehraje, Ryby si budou dále urputně prožívat vztahy, na které jsou zvyklé, ale nebudou se moc ani neznamovat, ani rozchátet, ani nebudou nic řešit nebo "posunovat".

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz