Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Arianin láskoskop: Na Lvy čeká láska, Střelci, pozor na bokovky

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    8. února 2022 ● 06:00

    Ať už nás únor ofukuje ledovým větrem nebo zasypává sněhem, láska hřeje pořád stejně. Kdo jí dostane největší porci? To vám prozradí čarodějka Ariana Argoni. 

  • 1.

    Beran

    ...
    Konstelace jsou příznivé, to znamená, že nenaplněná přání se naplní a mohou přijít i nové nabídky v oblasti stálých vztahů. Spíše se dá říct, že oblast zamilovanosti a lásky se dá právě u Beranů charakterizovat slovy Hojnost a Nadbytek. Vždycky je ale dobré si na přílišnou hojnost raději nezvykat.

  • 2.

    Býk

    ...
    Nastává období, kdy se Býkům budou snadno plnit sliby, jimiž se dosud snažili chlácholit své vztahové polovičky. To znamená, že již nebudete muset stále dokola vysvětlovat, proč se něco nepovedlo. Během února vzrostou vaše úspěchy a poroste i zájem ostatních znamení právě a jedině o vás.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Můžete zahořet touhou po novém vztahu nebo po novém partnerovi, ale ještě by bylo dobré postupovat opatrně a s ohledem na všechny faktory, které mohou být (třeba i nenápadnou formou) ve hře.

  • 4.

    Rak

    ...
    Podle starého, ať už dobrého nebo nedobrého hesla, "únor vše změnil", pocítíte nutkání změnit osoby a obsazení ve svých vztahových záležitostech. Opět platí pravidlo, dvakrát měř a jednou řež, abyste se nečekaně neocitli na pokraji vztahové propasti.

  • 5.

    Lev

    ...
    Konstelace jsou výborné pro lásku i pro vztahy a samozřejmě také pro sex, můžete si jakéhokoliv partnerství užívat plnými doušky, kdyby se náhodou něco nedařilo, tak se jako první zamyslete sami nad sebou. Každý občas dělá chyby.

  • 6.

    Panna

    ...
    Máte v únoru před sebou v podstatě jedinou překážkou a to je vlastní netrpělivost. Je možné, že jste na realizaci nějakého vztahu čekali už delší dobu a byla by teď škoda něco zbytečně uspěchat nebo se vzdát svého cíle, který je už na dosah.

  • 7.

    Váhy

    ...
    V době kolektivizace by se dalo říct, že jste stále ještě rozkolísané a nerozhodné jak střední rolník - vstoupit do pevnějšího vztahu nebo nevstoupit do dlouhodobého vztahu? Toť otázka. Ale už nyní, v únoru se může stát, že čas oponou trhne a nastanou ve vašich vztazích změny, které budou pro vás užitečné.

  • 8.

    Štír

    ...
    U Štírů bude pohoda a kolem Štírů bude panovat dobrá nálada. Možná bude i hudba a zpěv. Můžete právě nyní dokončit všechny změny, které jste chtěli ve svých vztazích provést a zatím jste se buď báli nebo jste cítili, že není vhodná doba.

  • 9.

    Střelec

    ...
     Všechno se zdá být v pořádku, jediná věc, s níž můžete mít starosti jsou vztahy, které se označují jako "vedlejší", neboli takzvané "vedlejšáky". Musíte si uvědomit, že stejně jako filmový režisér, musíte si i v roli vztahového režiséra udržet autoritu a nesmíte si nechat mluvit do svých uměleckých plánů a cílů.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Zrozenci v Kozorohu budou mít, jako nakonec téměř vždy, ve všem jasno a všechno budou řešit s přehledem. Je sice pravda, že právě na lásku, zamilovanost a na hřejivé mezilidské vztahy nebudete mít moc času, ale jinak únor 2022 zvládnete bravurně, jasně a s přehledem.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    Občas si vzpomeňte, že stokrát nic zabilo vola. Stejně tak i vy, když budete řešit sto menších, téměř bezvýznamných vztahů, tak vás to může semlít a rozdrtit na mikroelementy. Obrazně řečeno, samozřejmě. Řekněte si, který vztah je pro vás nejdůležitější a tomu se věnujte, ostatní smeťte z palubní desky jak drobty ze stolu bohatcova.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Hlavní je, že se Ryby budou těšit celkem dobrému zdraví, protože, kdo chce vztah, musí na to mít. Nejenom finančně, to je už jasné skoro všem, ale i zdravotně. Najděte si někoho, s kým budete moct cvičit nejenom v posteli, ale i čistokrevně sportovat a chodit na vegetariánská jídla.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz