Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kašlou na vztah a chodit s nimi je peklo: Která znamení to jsou?

/
  • Komunikace v takových vztazích nefunguje.
    Komunikace v takových vztazích nefunguje. (Profimedia.cz)
    4. října 2022 ● 06:00

     Ať už jde o problémy v komunikaci, přílišnou zamilovanost, žárlivost nebo cokoli jiného, tihle lidé nikdy neprojeví žádnou aktivitu v řešení zádrhelů ve vztahu. Proto jejich vztahy často končí katastrofou.

  • 1.

    Střelec

    ...
    Střelci rádi navazují nová přátelství, a protože jsou od přírody takoví tuláci, dávají svým milencům zkreslenou představu o své osobnosti. Tito lidé rádi žijí svobodně, a proto nemají čas věnovat pozornost citové stránce svého partnera. Dokážou snadno ignorovat city své lepší polovičky, a i když jsou zcela zamilovaní, často berou svého milence jako samozřejmost. Vztah s nimi je často frustrující.

  • 2.

    Blíženci

    ...
    Ačkoli Blíženci vynikají svou upovídanou osobností, nikdy nezahájí konverzaci ani neudělají žádný krok, aby se dozvěděli, co se děje v srdci jejich partnera. Bez ohledu na to, kolikrát jim partner odhalí problémy ve vztahu, Blíženci  se nikdy nechtějí zabývat problémy, které vyžadují námahu, aby se vztah zlepšil.

  • 3.

    Štír

    ...
    Ve vztazích se Štíři stávají dominantními a chtějí jen, aby je partner poslouchal a dělal, co řeknou. Přehnaně milují člověka, ale zcela zapomínají na jeho problémy, a proto se jejich partner často rozhodne pro rozchod. Díky svému zbytečnému přemýšlení nakonec ve vztahu zbytečně válčí a dostávají partnera pod tlak do té míry, že láska a city berou za své.

  • 4.

    Býk

    ...
    Lidé s tímto znamením zvěrokruhu jsou poměrně nároční a jejich povaha je extrémně tvrdohlavá: tento postoj jim často znemožňuje vidět problémy ve vztahu s partnerem. Býci věří v koncept "moje cesta, nebo dálnice" a obvykle nejsou příliš kompromisní povahy. Navíc se Býci nikdy s nikým nedohodnou, což se stává důvodem hádek ve vztahu a často končí odchodem.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz