Velký psí snář:
1. O jaké rase se vám zdálo: čau-čau, jezevčík, německý ovčák, buldok, zlatý retrívr, dobrman, německá doga, pudl, sibiřský husky.
2. Jak se pes choval: zlý nebo vrčící pes, kousající pes, bojující pes.
3. Jaký význam má nemocný pes nebo zabití psa.

Co obecně znamená sen o psovi?

Vidět psa ve snech symbolizuje obecně loajalitu, velkorysost, ochranitelství a věrnost. Sen o psech může naznačovat, že vaše hodnoty a dobré úmysly vám přinesou úspěch. Psi ve snech lze považovat za symboly věrnosti a někdy znamení smrti. Může to ale taky znamenat nějakou dovednosti, kterou jste možná ignorovali nebo zapomněli.

Snář podle rasy psa, o které se vám zdálo

Záleží také na tom, jakou rasu ve snu vidíte, nebo jakou barvu pes má. Co tedy značí psi ve snech?

Čau-čau

Autor: iStock

Pokud vidíte často ve svých snech psa čau-čau, může to znamenat zvýraznění pocitu neochvějné loajality. Možná jste až moc ochranitelští a staráte se o druhé víc, než je zdrávo.

Jezevčík

Autor: iStock

Vidíte ve snu jezevčíka? I ten symbolizuje loajalitu a oddanost. Ve svém myšlení jste s největší pravděpodobností dobře uzemnění a racionální.

Německý ovčák

Autor: iStock

Máte-li ve snech německého ovčáka, symbolizuje a zdůrazňuje vaše ochranitelské instinkty. Možná jste až moc opatrní v některých situacích, ale právě ovčák ve snu vám dává signál, že nemusíte být nervózní. Zdá se vám, že trénujete německého ovčáka? Jste otevření novým nápadům, možná hledáte jistotu.

Buldok

Autor: iStock

Vidět ve snu buldoka znamená, že se nemusíte bát jít vpřed. Nic se vám nestane, naopak vše dopadne dobře.

Zlatý retrívr

Autor: iStock

Zlatí retrívři jsou považovaní za nejhodnější a nejvěrnější psy. Snění o nich je s největší pravděpodobností dobré znamení o důležitém přátelství nebo vztahu.

Dobrman

Autor: iStock

Dobrmani jsou symbolem vašich obav. Tihle psi taky mohou zastupovat ve snech někoho z vašeho bdělého života, kdo vám dává rozkazy. Alternativně by taky mohl sen o dobrmanech naznačovat, že máte svého strážce. Možná se chráníte před bolestivou situací.

Německá doga

Autor: iStock

Německá doga symbolizuje silnou vůli. Může se objevit ve vašich snech, aby vám připomněla, že nesmíte jiným lidem, aby po vás šlapali.

 

Pudl

Autor: iStock

Pudlové jsou velmi inteligentní psi a mohou vstupovat do vašich snů, aby vám připomněli, že není nic špatného na tom, abyste neustále vyjadřovali svou individualitu.

Sibiřský husky

Autor: iStock

Sny, v nichž se objevuje husky, jsou připomínkou, že je život dlouhá cesta. Ukazují vám, jak se správně rozhodnout a jak se vyhnout konfliktům a překážkám na cestě.

 

Jak se choval pes ve vašem snu, jaký byl?

Nejen na rase psa záleží. Jak se pes ve vašem snu choval? Vrčel na vás nebo vás  pokousal? Byl nemocný nebo dokonce mrtvý? Zjistěte, co to podle snáře znamená.

Zlý nebo vrčící pes

Autor: iStock
Vidíte ve snech psa, který je zlý a vrčí na vás? Naznačuje to nějaký vnitřní konflikt, který v sobě řešíte. Může to také znamenat zradu a nedůvěryhodnost nějaké blízké osoby.

Nemocný pes

Autor: iStock
Nemocný pes ve snu symbolizuje zanedbávané přátelství. Pokud je pes mrtvý nebo umírající, znamená to ztrátu dobrého přítele nebo zhoršení vašich instinktů.

Kousající pes

Autor: iStock
Kousl vás ve snu pes do ruky? Znamená to neloajalitu. Snění o tom, že je někdo pokousaný psem, naznačuje zradu nějaké velmi blízké osoby. Pokud pes ve snu šťastně štěká, symbolizuje to radost.

Bojující pes

Autor: iStock

Pes ve snu, který se pere s jiným psem, symbolizuje, že odmítáte sami sebe a stydíte se za své činy. Pokud ve snu se psem bojujete vy sami, pak to znamená konflikt mezi vámi a někým, kdo je vám blízký. Musíte z této situace vystoupit.

Zabití psa

Autor: iStock

Zabili jste ve snu psa? Psi můžou představovat nemorální problémy nebo nemorální lidi, které znáte. Zabití psa rukama znamená, že jste se chopili iniciativy a že se chcete vyhnout otázkám, které vás trápí.