Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Strážní andělé: Dodají vám odvahu, vyléčí vás z minulých ran a zbaví vás strachu

/
  • (Shutterstock)
    3. srpna 2016 ● 06:00

    Jsou všude kolem nás, a i když je nevidíme, objeví se, když je potřebujeme. Ovšem musíme je poprosit, aby nám pomohli. Nemusí to být nahlas, stačí je v duchu oslovit a říct jim, co vás trápí. Andělé udělají to, co je pro vaši duši v ten moment to nejlepší. A na jakého anděla se obracet se svým přáním?

  • 1.

    Archandělé a vaše sluneční znamení

     

    Archandělé se nacházejí v hierarchii nad anděly. Existuje sedm archandělů, ale jen čtyři jsou spojeni se slunečním znamením, ve kterém jste se narodili.

    Michael je oheň (Beran, Lev, Střelec), Gabriel je voda (Rak, Štír, Ryby), Rafael je vzduch (Blíženci, Váhy, Vodnář) a Uriel je země (Býk, Panna a Kozoroh).

    Pokud se budete obracet na tyto archanděly, budou vás chránit a dávat vám radost. A jak jednotliví andělé „pracují“ a jak je můžete přivolat?

  • 2.

    Archanděl Michael

    Autor: Shutterstock

    Je to anděl odvahy, síly a ochrany. Michael poskytuje fyzickou, duševní i duchovní ochranu. Je to bojovník, který vám dodá iniciativu, nadšení i životní sílu, abyste dokončili všechny úkoly, které před vámi stojí – aniž byste pociťovali úzkost a strach.

    Jak říká astroložka a specialistka na andělskou terapii Diana Cooper, lidé, kteří jsou v blízkém spojení s archandělem Michaelem, jsou silní a mocní v obchodování, podnikání či psaní. Michael je prospěšný také těm, kteří pracují v armádě nebo u policie. Pokud se budete cítit v nebezpečí, zavolejte si právě tohoto anděla. On také ochrání váš majetek a můžete ho i poprosit, aby chránil vaše blízké.

    A jak si ho přivoláte? Prostě jen řekněte (nahlas nebo v duchu), aby k vám přišel a stanul po vaší pravici. Pak ho požádejte, aby vám dodal odvahu a sílu.

  • 3.

    Archanděl Gabriel

     

    Gabriel je andělem harmonie, krásy, pročištění a umění. Je božskou jiskrou, která sídlí v srdeční čakře, a dodává vám naději a sílu posunout se vpřed místo toho, abyste uvízli na místě. Gabriel nabízí naději a lásku a podporuje vaši intuici. Představuje jasnost, čistotu, řád a disciplínu.

    Jak říká Diana Cooper, pokud potřebujete více z těchto vlastností, přivolejte si právě Gabriela. Poskytne vám vedení a pomoc na vaší cestě. Dodá vám disciplínu, vytrvalost, výkonnost a jasnost. Pokud se objeví něco, co je v rozporu s vaším posláním, Gabriel vám pomůže překonat překážky (pokud ho o to požádáte). Pomáhá též rozvíjet kořenovou čakru, je andělem porodů a vždy se účastní příchodu nové duše na svět. Poproste ho, aby požehnal všem narozeným bytostem.

    Přivoláte si ho tak, že ho požádáte, ať si stoupne po vaší levici a pomůže vám při vašem rozhodování o další cestě.

  • 4.

    Archanděl Rafael

     

    Je andělem léčení, hojnosti, tvořivosti, pravdy a vize. Nese v sobě mužskou, aktivní energii léčení a má na starosti rozvoj čakry třetího oka. Ta podporuje vizi, intuici, soustředění, smysl pro pravdu. Rafael vám pomáhá rozvinout vnitřní zrak. Třetí oko funguje na mnoha úrovních – když je otevřené prudkou silou při nějakém traumatu, hladovění, šoku či nepříjemných negativních myšlenkách a emocích, měli byste okamžitě poprosit Rafaela, aby vám pomohl a uzemnil vás. Archanděl Rafael je též andělem hojnosti. Když se budete plně soustředit na přání svého srdce, můžete je s pomocí Rafaela zhmotnit. Rafaelovy léčivé schopnosti pomáhají rozpustit negativní bloky, a naopak posílit lásku.

    Dnem archanděla Rafaela je středa, takže pokud chcete meditovat, přivolejte si ho tento den, bude to účinnější. Požádejte ho, aby stanul za vámi a naplnil vás uzdravující energií, spravedlností, pravdou a vizí.

  • 5.

    Archanděl Uriel

    Autor: Shutterstock

    Tento mocný archanděl stojí v čele andělů míru a má na starosti rozvoj čakry solárního plexu. Solární plexus je duševním a mimosmyslovým přijímačem a vysílačem a díky jemu sledujeme a vyhodnocujeme hrozící nebezpečí, spojujeme se s našimi milovanými a „chytáme“ kolektivní strachy a katastrofy. Jste-li vnímaví, pak budete pociťovat v této oblasti napětí. Uriel pomáhá rozpouštět strachy, pomáhá pochopit motivy nebo skryté úmysly a cíle druhých. Dnem, kdy jsou Urielovy schopnosti nejsilnější, je čtvrtek, takže v případě nutnosti si ho přivolejte právě v tento den. Můžete ho poprosit, aby vám pomohl posílit odhodlání k dosažení cílů, a mnoho podnikatelů se s ním spojuje právě proto. Je strážcem spisovatelů.

    Přivoláte si ho tak, že ho požádáte, aby vám pomohl „uklidit“ všechny konflikty ve vašem životě, zbavil vás všech strachů a nahradil je klidem.

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz