Bohužel skutečné narozeniny, anebo svátek, jestliže se jmenujete Horymír, máte jen jednou za čtyři roky, ale slavit je můžete každý rok, třeba o den dříve, anebo v krásné datum 1. března. Jak se na datum 29. února dívá numerologie a jací jsou lidé, kteří se na den přestupného roku narodili?

VIDEO: Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy

Video
Video se připravuje ...
Čínský horoskop 2024: Láska a vztahy • Videoredakce ženských titulů

Den narození 29. podle numerologie

Zrozenci čísla dne 29 jsou většinou velmi senzitivní, avšak komplikované osobnosti. Dvojka jim dává vysokou citlivost, vnímavost, zranitelnost, empatii a pochopení pro druhé. Rovněž mají velkou potřebu být ve vztahu, nebo obklopeni rodinou či dobrými příteli s nimiž si rozumí. Devítka pak zrozence obdařuje přirozenou hlubokou moudrostí, analytickými schopnostmi a též racionálním myšlením. Jsou to takoví senzitivní filozofové, kteří mají svůj pohled na svět a málokdo jim rozumí. Jako partneři a kamarádi však bývají velmi oddaní a obětaví, věrní, citliví, ale někdy samotářští, podivínští a introvertní. Své soukromí si střeží a obtížně do nich vidíte, neradi se odhalují.

Ve znamení citlivých Ryb

Výsledným součtem dvojky a devítky je jedenáctka, což je vysoce duchovní číslo zesilující senzitivitu, umělecké schopnosti nebo sklony k mystice a filozofování. To, že se lidé narození 29. února narodili ve znamení Ryb, ještě jejich citlivost a vnímavost zesiluje. Dvojka jako číslo měsíce označujícího únor pak jen opět dodává silnou emocionalitu. Můžeme tedy očekávat, že lidé, kteří mají narozeniny 29. února a narodili se na den přestupného roku, budou opravdu zvláštní a výjimeční.

Jací jsou lidé narození 29. února?

Může se u nich projevovat nějaké zvláštní nadání, umělecký talent nebo velká kreativita, zasněnost, nadání k tvůrčímu psaní nebo zájem o přírodu, mystiku, filozofii, náboženství nebo ezoteriku. Budou to introverti, kteří se rádi vyhnou větší společnosti. Mohou se spíše obětovat pro druhé, pracovat v sociálních službách či zdravotnictví, ale ani svět umění jim nebude cizí. Mohou mít hudební nadání, oplývat zvláštní krásou, věnovat se vědě, technice nebo IT technologiím.

Zásadní pro ně budou partnerské vztahy, budou velmi citliví a vášniví. Očekávat u nich můžete klidně i prudké výlevy emocí, anebo velkou uzavřenost, pokud všechno budou držet v sobě. Možná budou mít problém s vyjadřováním emocí a opravdu se v nich nevyznáte. Když takový člověk zažije v životě extrémně velkou křivdu a bezpráví, nebo je mu ublíženo a někdo ho zklame, může se změnit i v pomstychtivé monstrum, nebo se navždy uzavře a bude se utápět v sebelítosti. Je potřeba dávat pozor na to, abyste měli své emoce pod kontrolou a nepřestali věřit v lásku. 

Pokud jste se v tento den narodili, letos si užijte narozeniny se vší parádou. Další vás totiž čekají až za čtyři roky! Možná jste pyšní na to, že oproti jiným lidem stárnete pomaleji. Ze známějších osobností se v tento den narodil například zpěvák Ali Amiri nebo zpěvák Dalibor Slepčík, které znáte z talentových soutěží, dále významný hudební skladatel Gioacchino Rossini nebo třeba americký astronaut Jack Lousma.