Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Znamení, která se spolu nejvíc hádají! S kým to budete mít těžké?

/
  • (iStock)
    18. července 2020 ● 06:00

    Určitě to znáte, a nemusíte být zrovna fanoušek astrologie nebo horoskopů. S některými lidmi si prostě padnete hned do noty a máte spoustu společných témat, zatímco s jinými komunikace vázne. Zvlášť v pracovním prostředí je někdy těžké navázat spolupráci a vy přemýšlíte, čím to může být. Některá znamení jsou zkrátka kompatibilnější než jiná. Pojďte se s námi podívat na to, která z nich mohou mají k hádce blíž.

    Mezilidské vztahy jsou mnohdy komplikované a problémy v komunikaci se nevyhýbají nikomu ani v soukromí, ani v práci. Vaše znamení napovídá mnohé o vašich povahových vlastnostech a schopnosti vycházet s druhými. S některými lidmi si prostě vždycky budete rozumět líp. A mezi kterými znameními je na konflikt zaděláno?

  • 1.

    Beran a Býk

    hádka
    Autor: iStock

     

    Hádky a boje mezi Beranem a Býkem jdou na dřeň, je to boj o nezávislost a svobodu. Ačkoliv si obě znamení považují stabilního vztahu, když se tihle dva sejdou, bude to Býk, kdo bude pořád tlačit na Berana, aby se usadil a začal se vážně zabývat budoucností. Už jsi udělal to? Zapomněl jsi na to! Takhle bys to neměl dělat! Naopak Beran se nebude chtít cítit svázaný s jedním místem nebo osobou a bude hledat způsoby, jak si svou nezávislost a svůj pohled na život zachovat.

    Pokud se v jedné místnosti, například v práci, sejde tvrdohlavý Beran s tvrdohlavým Býkem, může to způsobit velké napětí. Beran je spontánní vůdce a Býk zase praktický tradicionalista. Nakonec ale přece jen mohou dosáhnout částečných kompromisů, ovšem bez boje to nepůjde.

     

    VIDEO: Jak to mají lidé s láskou ve znamení Býka?

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop lásky pro Býka: Jaké znamení se k němu hodí • Adam Balažovič, Martina Boháčová

  • 2.

    Blíženci a Štír

    hádka
    Autor: iStock

     

    Blíženci budou se Štíry vždy bojovat o kompromisy – aniž by sami byli kompromisů schopní. Ani jeden se nechce vzdát svého pohledu na věci, které jsou pro něj cenné, a ani jeden z nich si neudělá čas, aby se naučil najít rozdíl mezi kompromisem a složením zbraní. Kompromis neznamená, že jste se vzdali, jen že jste ochotní akceptovat i jiný názor než ten váš.

    Povaha těchto znamení je neuvěřitelně odlišná a je často důvodem, proč se tato znamení pořád hádají. Blíženec je vzdušné znamení, což znamená, že je pořád v pohybu a neustále chce čerpat nové informace. Štíři jsou vodní znamení, které preferuje stabilitu před změnami, a chtějí emocionální podporu bez mluvení. Oba mají vlastní představu o tom, co tvoří dobrý vztah, proto se pořád hádají.

     

  • 3.

    Rak a Lev

    hádka
    Autor: iStock

     

    Každému je hned jasné, že Rak a Lev jsou naprosto dokonalé protiklady. Nikdo nemůže být odlišnější než oni dva. Lev je ovládán Sluncem, Rak zase Měsícem, což znamená, že tento pár je doslova opakem jeden druhého, podobně jako den a noc. Lev dává přednost pozornosti, Rak preferuje být v zákulisí, než aby byl středem vesmíru. Neustálý boj je u nich samozřejmostí, ale přesto se oba snaží na vztahu pracovat. Ve finále Lev potřebuje Raka k tomu, aby se stal jeho polovinou, která ho bude milovat a zbožňovat. Rak zase potřebuje Lva, aby mu dodal pocit bezpečí v chaotickém světě. Pokud si to uvědomí a dokáží si to i sdělit, mohou zastavit boje a hádky, ale není to snadné.

     

  • 4.

    Panna a Váhy

    hádka
    Autor: iStock

     

    Boje a hádky mezi Pannami a Váhami jsou vždy hlavně o komunikaci. Panny jsou velmi kritické a Váhy se snaží v komunikaci o harmonii, a to je právě jejich problém. Panna je zemské znamení, které preferuje, aby věci zůstaly takové, jaké jsou. Nesnášejí změny a stabilita hraje v jejich životě velkou roli. Pokud tedy někdo narazí ve vztahu na Pannu a začne se pokoušet o nějaké změny, dojde k hádce. Váhy jsou zase vzdušné znamení, kterému nevadí žít ze dne na den a které nepotřebuje žádné velké závazky a řetězy. Problém mezi nimi spočívá v tom, že i když jsou oba dobrými mluvčími, mají tendenci mluvit dokola o tomtéž. No a když se věci nemění, bojují dál. Tihle dva nemohou spolu nikdy žít harmonicky, protože jsou neuvěřitelně rozdílní.

     

  • 5.

    Střelec a Kozoroh

    hádka
    Autor: iStock

     

    Někteří říkají, že protiklady se přitahují, ale pokud jde o Střelce a Kozoroha, tohle přirovnání k nim moc nepasuje. Tady naopak platí: Protiklady, které se pořád hádají. Střelec je dobrodruh, temperamentní znamení ohně, Kozoroh je uzemněné, praktické zemské znamení, které neustále tvrdí: „Nikdo mě nechápe.“ Střelec chce být svobodný a mít svou nezávislost, Kozoroh je ten, kdo chce pořád stanovovat pravidla a připomínat je, a to hlavně Střelci. Nebo přinejmenším pravidla, která stanovil pro jejich partnerský vztah. Tahle dvě znamení mají hodně příležitostí, jak si vzájemně dokazovat svoje síly, a taky si nikdy nenechají ujít příležitost, aby vzájemné rozdílnosti neustále probírali. Proč nedokážeš brát něco vážně? A proč ty pořád bereš všechno tak vážně?

     

  • 6.

    Vodnář a Ryby

    hádka
    Autor: iStock

     

    Vodnáři a Ryby mohou ve skutečnosti tvořit dvojici, která má šanci hádku využít ve vlastní prospěch a posílit tím vzájemný vztah. Tahle dvě znamení jsou poměrně bezstarostná a pečující, obě však velmi silně bojují o emoce a pocity. Ryby musí být s někým, kdo je emocionálně dostupný, podobně jako ony samy. Ovšem někdy je velmi těžké poslouchat Vodnáře, jak hovoří o emocích, které každý den silně prožívá. Právě kvůli emocím může docházet k bojům a hádkám, proto by tahle dvě znamení měla někdy „vypnout“ a zůstat nohama pevně na zemi. Jinak se v té hromadě vzájemných emocí doslova utopí.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz