Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Která znamení se k sobě pod peřinou nejlépe hodí?

/
  • Sex je kořením života ...
    Sex je kořením života ... (iStock)
    6. října 2020 ● 10:21

    Láska je láska, ale bez toho, aby si pár rozumněl i v sexu, to prostě nejde. Která spojení jsou nejžhavější?

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna): Nejkompatibilnější se Lvem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Beran chce, aby dění v ložnici bylo dobrodružné a vášnivé, temperamentní a charismatický Lev mu to dokáže poskytnout. A výsledek? Totální třaskavina.

     

    Jak potěšit Berana: Zachovat si divokost, ale nechat je převzít vedení.

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května): Nejkompatibilnější s Pannou

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Milovník všeho líného a smyslného, ​​Býk, bude mít nejlepší sex, když se spojí s Pannou, která je v posteli důmyslná a dokáže poskytnout zážitek plný potěšení.

     

    Jak potěšit Býka: Býk je jedním z nejsmyslnějších znamení, pokud dokážete dráždit všech pět smyslů najednou-hudba, vonné svíčky, sexy prostředí, aromatizované masážní oleje, peří – přivedete ho na vrchol.

     

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června): Nejkompatibilnější s Váhami

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci mají rádi v ložnici věci zábavné, hravé a koketní, a když se spojí s Váhami, nemravné řeči a různé hrátky v rámci předehry budou vyhovovat oběma.

     

    Jak potěšit Blížence: Převlékání do kostýmů, erotické hry, experimenty, to všechno vyhovuje oběma.

     

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července): Nejkompatibilnější se Štírem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Aby se Rak v ložnici skutečně uvolnil, musí se cítit bezpečně a citově propojen se svým partnerem. A navzdory pověsti Štíra jako nejsvůdnějšího znamení zvěrokruhu poháněného sexem, i oni raději cítí hluboké spojení se svým partnerem, což z nich dělá skvělé partnery pro citlivé Raky.

     

    Jak potěšit Raka: Raci si sex nejlépe užijí v pohodlí své ložnice a se stálým partnerem. Nemají rádi, když se jejich soukromý život příliš probírá.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna): Nejkompatibilnější se Střelcem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Levi mají intenzivní sexuální apetit a rádi by byli středem pozornosti, kdykoli je to možné, zejména v ložnici. Láskyplný a milující Střelec dokáže zařídit, aby se Lev cítil sexy a výjimečně.

     

    Jak potěšit Lva: Svěřte Lvovi své sexuální fantasie. Bude šťastný, že je může naplnit. Lvi jsou herci a rádi vám ukážou své představení i v ložnici.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září): Nejkompatibilnější s Kozorohem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panna dává přednost nekomplikovanému sexu, to ale neznamená, že nemají rády potěšení stejně jako trpělivý, ale vášnivý Kozoroh.

     

    Jak potěšit Pannu: „Podporujte zdravý sexuální život s Pannou tím, že jí dáte prioritu a dohodnete si s ní čas, kdy budete mít ložnici jen pro sebe.

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října): Nejkompatibilnější s Vodnářem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhy jsou velmi citlivé a milují stimulaci, ať už je to prostřednictvím umění, hudby, dobrého jídla nebo dokonce lechtivých řečí. Ačkoli se občas může zdát, že Vodnář je emocionálně nepřítomný, jsou to přesto skvělí milenci, kteří si dokážou udržet sexuální život  zajímavý, což je přesně to, co Váhy potřebují.

     

    Jak potěšit Váhy: Pro Váhy je velmi důležité, aby se jim jejich sexuální partner líbil. Mají také rády zamilované řeči, které je zavedou až do postele.

  • 8.

    Štír (23. října - 21. listopadu): Nejkompatibilnější s Rybami

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Svůdce všech znamení, Štír, je známý tím, že je extrémně erotický a dokonce trochu výstřední. Jak již bylo řečeno, Štír je na tom nejlépe, když se cítí být skutečně ve spojeni se svým partnerem, takže se skvěle hodí k romantickým a citlivým Rybám.

     

    Jak potěšit Štíra: Porno, nemravné řeči, exotická místa, sex na veřejnosti… to všechno ho láká, ale potřebuje na to správného partnera.

     

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince): Nejkompatibilnější s Lvem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Střelec je spontánní a miluje nové věci, zvláště pokud to znamená experimentovat v posteli. Dobře si rozumí s kreativním a zábavným Lvem, který se nebojí navrhnout něco bláznivého.

    Jak potěšit Štřelce: Rozhodněte se pro rychlovky na dobrodružných místech. Venkovní prostory - jakékoli sexuální zážitky, které pro vás i pro něj budou „poprvé“, to všechno se počítá.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna): Nejkompatibilnější s Býkem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh může být trochu rezervovaný, takže potřebuje sexuálního partnera, který mu může pomoci otevřít se a trochu vyjít ze své sexuální ulity. Citlivý Býk ví, že je důležité postupovat pomalu, a může využít sílu prodloužené předehry k tomu, aby se Kozoroh roztál.

     

    Jak potěšit Kozoroha: Jako milenci Kozoroha ho budete muset povzbudit k větší aktivitě. Připravte mu koupel, zbavte ho myšlenek na práci, stimulujte jeho erotická místa, ale zůstaňte diskrétní.

     

  • 11.

    Vodnář (20. ledna - 18. února): Nejkompatibilnější s Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři mohou mít se sexuálním životem trochu problémy, ale to neznamená, že si to neužijí. Povídavý, super upřímný Blíženec může Vodnáři pomoci otevřít se a naučit ho, že komunikace v posteli nemusí být nepříjemná.

     

    Jak potěšit Vodnáře: Řiďte se neverbálními signály a experimentujte, abyste zjistili, co Vodnáře baví, nikdy ale neignorujte jeho nesouhlas.

     

  • 12.

    Ryby (19. února - 20. března): Nejkompatibilnější se Štírem

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Romantické, smyslné Ryby milují namlouvání i sex - a vášnivý, vysoce sexuální Štír je více než dobře připraven na oba úkoly.

     

    Jak potěšit Ryby: Ryby, známé jako nejkreativnější znamení zvěrokruhu, mohou rozšířit své umění do ložnice, aby z ní byl božský zážitek. Baví je svádění a jsou schopny přetavit sexuální sny v realitu.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz