Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak ovlivní únorový úplněk jednotlivá znamení? Je čas na duchovní očistu!

/
  • (iStock)
    26. února 2021 ● 06:00

    Celý únor byl ve znamení hektických zpráv a šokujících situací. Ovšem všechno by se mohlo uzavřít zítra, kdy bude očistný úplněk. Ten nám dá všem šanci se zklidnit a také se nastavit na jiné, jarní vibrace. Jak zítřejší úplněk co nejlépe využít podle svého znamení?

    Tento úplněk bude ve znamení proměnlivé zemské Panny, která je známá jako znamení uzdravení. Díky tomu nastane příznivý čas opustit vše, co vám stojí v cestě k lepšímu zdraví – nezdravé návyky, nekontrolovaná emoční zavazadla nebo nepořádky v domě i v nitru. Využijte sílu úplňku a očistěte se od všeho, co vám brání v růstu. Díky tomuto úplňku se vám podaří vidět jasněji detaily svého života, abyste mohli snáze provést nezbytné změny.

  • 1.

    Beran (21. března - 19. dubna)

    Beran

    Vypadli jste ze své rutiny, pokud jde o vaše wellness cíle? Jestli ano, tento úplněk vám přináší příležitost vrátit se do starých kolejí a znova se nadechnout. Je to skvělý čas na check-in a objevení nových oblastí v péči o sebe sama. Změny vám prospějí – ať už jde o lepší naplánování jídelníčku nebo nastavení hranic mezi pracovním a soukromým životem, abyste si lépe odpočinuli. Udělejte to, co musíte udělat, abyste se cítili líp.

     

  • 2.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk

    Tento úplněk vás žádá, abyste začali brát vážně svoje vášně, které ne vždy máte pod kontrolou. Potřebujete trochu sebekázně, kterou oplýváte vždy, pokud jde o práci. Začněte ji nyní aplikovat taky na své koníčky a volnočasové aktivity. Zasloužíte si čas, abyste si dopřáli i ty nejpříjemnější části svého života, takže na to nezapomínejte.

  • 3.

    Blíženci (21. května - 20. června)

    Blíženci

    Je čas naplánovat prodej nebo likvidaci věcí, které máte v garáži, ve sklepě nebo ve skříních. Všechno proberte a odvezte pryč nebo dejte do speciálních kontejnerů Červeného kříže. Tento úplněk vás vyzývá, abyste se zaměřili na předjarní úklid a očistili se od všeho, co překáží, včetně věcí i lidí, kteří vám nic nového nepřinášejí. Je něco rozbité? Šup do popelnice! Je to člověk, kvůli kterému máte stažený žaludek? Pryč s ním a osvoboďte se.

  • 4.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak

    Využijte energii úplňku k pročištění komunikace. Uspořádejte své e-mailové složky s doručenou poštou, vylepšete svůj kalendář Google a zrušte sledování všech účtů, které máte na sociálních médiích, které vám již nic zajímavého nepřinášejí. Tím, že budete inklinovat k maličkostem a zbavíte se duševního rozptýlení, budete moct investovat více energie do smysluplné interakce s okolním světem.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev

    Pravděpodobně by vám prospělo, kdybyste se při tomto úplňku podrobně podívali na své finance. Udělejte si nějaký plán, sestavte si rozpočet a proveďte podrobnou kontrolu svých aktuálních bankovních výpisů. Úplněk má sílu spoustu věcí objasnit, takže je pravděpodobnější, že právě v době úplňku zachytíte jakékoli chybné poplatky. Totéž se týká vašich stravovacích návyků – no schválně, kolik peněz jste utratili za zbytečně drahé obědy, které jste si nechali dovézt domů? Jasně, v době lockdownu se vám možná nechce vařit, ale zamyslete se a ušetříte.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna

    Panny, zítra to je pro vás šťastný úplněk, protože se nachází ve vašem znamení! Budete se cítit sebevědomější než obvykle, takže využijte tuhle pozitivní energii a buďte autentičtí, jak jen můžete být. Díky jedinečným nuancím svých osobnostních zvláštností budete vynikat tím nejlepším možným způsobem, a to všude tam, kde se ocitnete.

  • 7.

    Váhy (23. září - 22. října)

    Váhy

    Váhy, vy byste měly úplněk využít pro posílení své duchovní stránky. Dáváte vaší duši dostatek potravy? Je o ni dobře postaráno? Pokud ne, tento úplněk vám umožní zpomalit a spojit se se svým osobním a vnitřním já. Vytvořte nějakou duchovní strukturu, což vám umožní ctít tuhle stránku svého já naplno. Naplánujte si čas na každodenní meditace nebo k rituálu, který budete provádět v době každého úplňku.

     

  • 8.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír

    Mít spoustu přátel je skvělé, Štíři, ale jen v tom případě, pokud je takové spojení prospěšné, pokud tito přátelé podporují vaše cíle a dávají vám pocit, že jste součástí něčeho důležitého. Prozkoumejte svou současnou sociální scénu a proveďte bilanci, zda jste součástí komunity, která vás povznáší. Pokud ne, možná je čas se od určitých lidí distancovat a vytvořit nová spojení. Neztrácejte čas s tím, kdo vás sráží dolů do propasti.

  • 9.

    Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

    Střelec

    Právě teď naprosto záříte, pokud jde o váš pracovní život, takže tento úplněk pro vás představuje příležitost uchopit vše do svých rukou, pokud jde o kariérní dráhu. I když jste obvykle spontánní typ, bude užitečné být při plánování dalších kroků v profesním životě pečlivější a zdrženlivější. Tím zajistíte, že se dostanete přesně tam, kam se snažíte dostat.

     

  • 10.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    Kozoroh

    Právě teď máte nenasytnou chuť poznávat a růst a možná budete na rozpacích, kterou cestou se máte vydat, abyste seriózněji sledovali své zájmy. Ale než se horlivě zapíšete do víceletého studijního programu nebo se budete trápit, udělejte si chvilku čas na uzemnění a místo toho si vytvořte plán. Jak víte, dobývání nejvznešenějších cílů krok za krokem je obvykle nejlepší metodou.

  • 11.

    Vodnář (20. ledna - 18. února)

    Vodnář

    Byl to pro vás hektický měsíc, a to kvůli tomu, že většina planet byla po většinu února proti vám. Ovšem tento únorový úplněk vám poskytne příležitost dostat se dovnitř svého nitra a zkontrolovat svou nejniternější intimní stránku. Existují nějaké energetické struny, které teď brnkají v srdci? Možná za to může slib, který jste nedodrželi, nebo pravda, kterou jste nikdy neřekli? Nyní je čas se otevřít a dostat všechno ze sebe ven.

  • 12.

    Ryby (19. února - 20. března)

    Ryby

    Tento úplněk se bude zaměřovat na vaše vztahy. Bude vás taky žádat, abyste si oddychli od svých fantazií a soustředili se na realitu. Je čas na to, abyste tvrdě přemýšleli o tom, k čemu (a komu) se chcete skutečně zavázat. Ať už se jedná o někoho ve vašem milostném životě nebo o partnerství v práci, je důležité se podívat na podrobnosti a rozhodnout se, jak se chcete posunout vpřed.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz