Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Největší lháři podle horoskopu: Štíři lež využívají jako zbraň, Vodnáři pro zábavu

/
  • (profimedia)
    29. ledna 2018 ● 09:59

    Lež je něco, co ve svých životech nevidíme moc rádi, ale i tak je jejich součástí. Milosrdná, zbabělá, v dobré víře i jedovatá jako had. Jak lžou znamení horoskopu?

  • 1.

    Beran

    Autor: shutterstock.com
    U Berana člověk zpravidla ví, na čem je. Toto znamení usiluje o osobnostní rozvoj a nepotřebuje lhát. Nic neplánuje a žije přítomností. Pokud se ale dostane nečekaně do problému, zalže, aby si pomohl.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: shutterstock.com
    Býk je loajální a trpělivý člověk, který přirozeně dobře vychází s lidmi. Jeho velkou slabostí je to, že nedokáže říci ne, a tak se často upíše slibu, který není schopen dodržet nebo naplnit. Je v tom však celkem "nevinně".

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: shutterstock.com
    Blíženci jsou velmi komunikativní a společenské povahy, které mají někdy dva životy. Jeden přizpůsobivý a jeden přelétavý. Je třeba brát je s rezervou, pravdu a lež berou dost relativně.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: shutterstock.com
    Rak vyhledává slabší povahy lidí, aby jim mohl sice podat pomocnou ruku, ale to jen z důvodu vlastního uspokojení malého ega. V otázkách komunikace se Raci stávají oběťmi vlastních slibů. Dokážou lhát, ale pokud jim na to někdo přijde, stáhnou se do bezpečí a trvají na tom, že ten, kdo to pokazil, nejsou oni. Vyhněte se tedy  ústním dohodám s nimi a raději se pojistěte smlouvou na papíře.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: shutterstock.com
    Suverénní vystupování, zdravé sebevědomí a nebojácnost dělají toto znamení překvapivě čestným. Lev má totiž obrovskou hrdost a nikdy by se neponížil hraním špinavé hry. Co na srdci, to na jazyku, i když ho to může stát ztrátu partnera – no víte alespoň, na čem při něm jste. Lvi lžou hlavně tehdy, když nechtějí přiznat chybu. 

     

  • 6.

    Panna

    Autor: shutterstock.com
    Nejčistší znamení je zároveň i nejčestnějším. Panna se nehrne do něčeho, co nedokáže naplnit, a zbytečně si nedává velké cíle. Je proto spolehlivým člověkem ve všech směrech. Má dobře vyvinutý smysl pro detail, a tak jí nic neunikne.

     

     
  • 7.

    Váhy

    Autor: shutterstock.com
    Váhy patří mezi nekonfliktní znamení, která se raději zdrží komentáře, než aby si měla někoho rozzlobit. Někomu se však mohou právě tímto chováním zdát falešné a bez názoru. Váhy lžou nerady, často však obelhávají samy sebe. 

     

  • 8.

    Štír

    Autor: shutterstock.com
    Štír se zajímá o vše skryté, protože věří, že za tím je něco víc. Nesnáší autoritu a tlak společnosti. Spoléhá se především sám na sebe, a když selže, je ochoten udělat cokoliv, aby z dané situace vyšel ven jako nevinný. Lež využívá jako zbraň na ochranu svého postavení.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: shutterstock.com
    Střelec je označován za věčného hledače pravdy. I proto se vyhýbá jakýmkoli konfliktům spojeným s intrikami a nekalou hrou. Je příliš hrdý na to, aby se do takového něčeho pouštěl. To ale neznamená, že je kliďas. Právě naopak – je velmi impulzivní a citově založený.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh si hlídá své soukromí a málokoho si připustí k tělu, proto může působit někdy povýšeně. Z každé situace se snaží vytěžit maximum, ale pokud mu někdo stojí v cestě, není ochoten pomáhat si lží a podrazem. Raději se vyhýbavě stáhne a zaujme neutrální postoj, vyslechne si několik stran, ale je si vědom toho, že je lepší si nechat tyto zprávy v tajnosti, aby sám nespadl do lži.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: shutterstock.com
    Vodnář se nenechá ničím a nikým omezovat. Je těžké odhadnout jeho povahu, protože je plný paradoxů a protikladů. Mezi všemi znameními je označován za rodilého lháře. Lhaní je součástí jeho každodenního života – a nekonečné sliby také.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: shutterstock.com
    Ryby jsou uvnitř velmi křehké a zranitelné bytosti, ale navenek se to snaží zakrývat. Obměňují masky na obličeji – tváří se jako obětaví lidé s milosrdnou povahou, kteří slíbí i modré z nebe, ale skutečné činy nikdy není vidět v důsledku jejich lenosti.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz