Jsou určité rysy, ve kterých se každý Kozoroh poznává. Obecně se úspěšně vyhýbají překážkám, protože jim čelí jen velmi neradi. Jedinci narození v tomto znamení si jdou přímo za svým cílem, koukají před sebe a na své cestě za úspěchem se jen málokdy nechají něčím rozhodit. Není divu, že mezi Kozorohy patří slavné osobnosti, jako jsou například Patrik Rytmus Vrbovský, Tomáš Řepka nebo Ivana Gottová.

Další slavní a velcí Kozorozi jako Milada Horáková, Martin Luther King, ale také Al Capone a Muhammad Ali dokazují další typické vlastnosti tohoto znamení a to, že mají emoce pevně ve svých rukách a straní se hněvu, lenosti i lehkomyslnosti.

Samozřejmě existují Kozorohové, kteří jsou nadmíru romantičtí, mají cit pro porozumění a rádi naslouchají. Není to ale charakteristický znak tohoto zamení. Příliš vášnivý člověk může Kozoroha lehce dostat do rozpaků. Pokud chcete udělat dojem a zabodovat u nich, nevzpírejte se zvyklostem, nebuďte zbrklí a pošetilí. Každý z nich má rád klid, a to ve všech směrech. Těžko byste v tomto ohledu našli typičtějšího Kozoroha než vévodkyni Kate.

Jaké další osobnosti se narodily ve znamení Kozoroha? Některé vás možná překvapí! Podívejte se do fotogalerie:

Fotogalerie
53 fotografií