Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Nejlepší muž podle znamení! Střelci jsou romantičtí, Ryby vás finančně zabezpečí

/
  • (iStock)
    8. září 2023 ● 06:00

    Určitě byste ráda našla někoho, kdo bude splňovat vaše představy o manželství. Zkuste hledat budoucího manžela podle zvěrokruhu – některá znamení jsou totiž pro manželství vhodnější než jiná. Seřadili jsme je od nejlepších po ty nejhorší. Ovšem jestli se tím budete řídit, je už na vás.

  • 1.

    Beran

    Autor: Profimedia

     

    Tito muži jsou silní a věrní. Své manželky nepodvádějí, protože mají rádi stabilitu a stereotyp. Zřídkakdy ulítnou, a když už, obvykle se vrátí zpět do zajetých kolejí. Pokud si vezmete muže, který se narodil v tomto znamení, získáte v něm chlapa, který vás bude ctít po zbytek vašich dnů. Snadno se s ním komunikuje a najdete v něm nejen partnera, ale taky kamaráda.

  • 2.

    Střelec

    Autor: Profimedia

     

    Muž narozený ve znamení Střelce je extrémně romantický a bude dělat všechno pro to, aby vás o tom přesvědčil. Je věrný a roztomilý partner, i když někdy to může přehánět se žárlením. Pokud se Střelec stane vaším manželem, bude vás milovat, ctít a najdete v něm velké srdce a duši. Nikdy nebudete litovat.

  • 3.

    Ryby

    Autor: Profimedia

     

    Partner ve znamení Ryb je vždy působivý, a to na všech úrovních. Muž Ryba bere manželství velmi vážně a ze všeho nejvíc touží rodinu finančně zabezpečit. Zároveň se ale snaží, abyste v něm pokaždé viděla romantického partnera, který vám nosí květiny, uvaří vám večeři nebo vás překvapí v posteli nejlepším orgasmem, jaký jste kdy zažila. Někdy je tenhle muž trošku citlivý, ale to není taková tragédie.

     

  • 4.

    Kozoroh

    Autor: Profimedia

     

    Muži Kozorozi jsou skvělí manželé, kteří se o vás chtějí postarat – finančně i romanticky. Pokud se spolu budete někdy hádat, pak nejspíše jen kvůli penězům. Jinak v nich najdete věrné partnery, o které se nebudete muset bát. Vždy budou mít oči jen pro vás, takže někdy můžou trochu vyšilovat, když jim řeknete, že chcete jít někam sama. V takovém případě je musíte uklidnit.

  • 5.

    Lev

    Autor: Profimedia

     

    Jste-li žena, která se touží po zbytek života se svým partnerem smát, pak si vyberte Lva. Tihle muži se rádi smějí a baví, jsou skvělí partneři, oddaní a podporující. Možná vám bude dělat problém držet s nimi krok, nicméně jeho názory a myšlenky vás ve finále okouzlí stejně tak jako on sám.

     

  • 6.

    Rak

     

    Autor: Profimedia

    Raci jsou dobří manželé, protože jsou zaměřeni na rodinu. Milují rodinnou atmosféru, rodinné sešlosti, oslavy a vše, co souvisí s chodem domácnosti. Mají tendenci být co nejvíc doma, trávit čas s vámi a dětmi a hledají si zábavu a koníčky v rodině. Rádi vaří, uklízejí, opravují – to je prostě jejich hobby. V Rakovi najdete laskavého muže, ale někdy ho budete muset z domu „vykopnout“, abyste měla čas i sama na sebe.

  • 7.

    Blíženci

    Autor: Profimedia

     

    V Blížencích najdete oddané milence, kteří budou i po dvaceti letech manželství neustále vyhledávat erotiku. Blíženci jsou jako manželé tak trochu zázrak přírody, pokud s nimi budete pečlivě zacházet. Mají totiž tendenci být příliš citliví a depresivní, jakmile nevidí, že je ten druhý respektuje. I když vás třeba neopustí, mohou vás opustit po emocionální stránce. Dobře s nimi zacházejte a oni vám to vrátí.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Profimedia

     

    Pokud se chystáte vdát za muže, který se narodil ve znamení Štíra, měla byste vědět, že manželský život s ním bude jako na kolotoči – jednou vášnivý, podruhé chladnější. Muži Štíři dobře vypadají a zpočátku vám dávají spousty svůdných slibů, které ne vždy splní. I když mají rádi sex, nemusíte se bát, že by vám byli nevěrní. Pokud mu v posteli dáte to, po čem touží, obavy můžete odhodit stranou.

  • 9.

    Býk

    Autor: Profimedia

     

    S Býky budete jako manželka dobře chráněná a finančně zajištěná, ale musíte se smířit s tím, že Býk není monogamní znamení. I když se o věrnost snaží (a vážně snaží), jsou často těmi, kdo svého partnera podvedou. Pokud chcete s manželem v tomto znamení vyjít, musíte s ním hlavně komunikovat, protože jedině otevřené jednání vede k cíli.

     

  • 10.

    Panna

    Autor: Profimedia

     

    Muži narození ve znamení Panny mají zpočátku ty nejlepší úmysly splnit vaše sny. To, jestli je během manželství splní, je úplně jiná věc. Panna chce být vždy nejlepší a totéž chce od vás. Neomlouvá vaše chyby ani případné změny na vašem těle nebo duši, takže někdy je až moc kritická. Pokud jste si ho tedy brala a měla velikost číslo 38, a po patnácti letech jste se dostala na velikost 44, je možné, že právě to vaše manželství rozbije. Pravda, je to trochu povrchní, ale Panny už prostě takové jsou.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Profimedia

     

    Manželé Vodnáři jsou snílci a někdy jsou jejich touhy a sny bohužel nereálné a nerealizovatelné. Jakmile se Vodnář ožení, má silnou představu o tom, co by v manželství chtěl, a často chce něco, co vlastně není možné splnit. Kromě toho nejsou moc otevření, pokud jde o komunikaci o manželských otázkách a problémech. Někdy to vypadá, že ztratili sluch, protože dělají, že vás neslyší. Ne, s nimi to lehké nebude.

     

  • 12.

    Váhy

    Autor: Profimedia

     

    Muži Váhy jsou velmi otevření, velmi charismatičtí a taky velmi přitažliví. To znamená, že musíte očekávat, že se o vašeho manžela budou zajímat i jiné ženy. Bohužel, muži narození v tomto znamení jsou tak moc laskaví, že klidně prokážou laskavost cizí ženě, aniž by si uvědomili, že vám to může vadit. Dokonce se s ní i vyspí, když ho o to požádá! Přitom by si tolik přál být věrný a loajální, ale je prostě „až moc hodný“.

     

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz