Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jaký je váš skrytý talent? Býci jsou výborní kuchaři, Blíženci dobří organizátoři

/
  • (iStock)
    26. srpna 2017 ● 06:00

    Každý člověk má něco, co mu jde lépe než ostatním. Přirozeně, lehce, bez námahy. Jako by se pro to rovnou narodil. Nikdo neví, odkud přesně tenhle talent pochází, ale zdá se, že jsme ho získali už při početí. Jaký je ten váš? Víte o něm nebo ho potřebujete teprve odhalit?

     

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani jsou lidé, kteří potřebují být v pohybu. Vždy chtějí ostatní inspirovat. Berani mají přirozený talent na sport a také na budování nových věcí. Možná je na čase, abyste sestavili tu knihovnu, kterou jste odložili do kumbálu, protože vy to fakt zvládnete.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Býci, vy máte talent na vaření! Není jisté, jak moc o tomto daru víte, ale každopádně jakmile se postavíte k plotně, vše, co vykouzlíte, bude kulinářskou operou. Je těžké skrýt tohle vaše umělecké nadání, takže to ani neskrývejte.

     

  • 3.

    Blíženci

     

    Autor: Shutterstock

    Blíženci jsou komunikativní osoby a jejich přirozeným talentem je dávat lidi dohromady a organizovat cokoli. Nikdy neudělají chybu a vždy všechno perfektně naplánují. Ano, my všichni kolem potřebujeme jejich jazykové schopnosti a socializační talent!

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Možná nejste zaměstnán jako podnikový psycholog, ale váš skrytý talent je právě v této schopnosti. Vy Raci jste totiž intuitivní, máte porozumění, jste empatičtí a skvělí posluchači! Všechny kolem dokážete uklidnit, když je třeba, takže vy byste byli rozhodně vynikajícím terapeutem!

     

  • 5.

    Lev

     

    Autor: Shutterstock

    Lvi jsou hvězdami salónů a jejich okouzlující povaha dokáže udržet zájem lidí a nemusí vynaložit skoro žádné úsilí. Jde vám to snadno, protože se vám líbí být středem pozornosti. Jste zábavní a váš smích je vaším přirozeným talentem, díky němuž dostanete úplně všechno.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Panny, vy máte talent být dokonalé! Milujete detaily a nikdy na žádný nezapomenete. Máte jedinečnou schopnost zaměřit se na každý jednotlivý kousek. To je taky důvod, proč jste téměř ve všem, co děláte, dobré. Nikdy vám totiž nic neuteče, nic nepřehlédnete. Ano, to je váš skrytý talent.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Nikdo jiný není tak spravedlivý a nestranný jako vy! Váhy jsou nejlepší prostředník v jakékoli diskuzi, a když se vaši přátelé nepohodnou, vy je vždycky dáte dohromady a problém vyřešíte. I když se někdy zdá, že jste tak trochu slepé, jste okouzlující!

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

     

    Štíři jsou oddaní a mají vzácný dar pochopit problém až do hloubky. Myslíte si, že to dokáže každý? Kdepak, nikoli. Ostatní se musí hodně snažit, aby se jim to povedlo, vy se snažit nemusíte a hned to víte.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci mají přirozený talent dělat ostatní šťastnými. Kamkoli přijdou, tam si je všichni oblíbí. Jste velmi přizpůsobiví a rádi navštěvujete nová místa a potkáváte se s novými lidmi. Vaše nadšení je doslova infekční. Rádi sdílíte svoje zážitky a získané znalosti s každým, kdo vám zkříží cestu. Jste to vy, kdo dělá život nádherným.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Kozorozi umí tvrdě pracovat a často mají více než jedno povolání nebo koníčků. Přesto že tak moc pracují, dokážou být soustředění a klidní. Ano, Kozorozi mají tenhle dar – i ve stresu jsou pořád v pohodě.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři, vy moc dobře víte, kdo jste a nikdy se nezměníte. Kvůli nikomu ani ničemu. Děláte si věci po svém a lidé to akceptují, protože jste jedineční, sebejistí a máte svoji vnitřní sílu. To je váš talent, který si pěstujte!

     

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Ryby jsou nejkreativnější znamení zvěrokruhu. Většinou jste velmi talentované na umění, jako je malování, psaní či fotografování. Dobře využijete svoje schopnost i v designu nebo architektuře. Způsob, jakým dokážete pracovat se svými emocemi, je opravdu obdivuhodný!

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz