Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

5 afirmací, které vám pomůžou najít lásku, získat peníze nebo se uzdravit!

/
  • (iStock)
    6. září 2017 ● 06:00

    Potřebujete ve svém životě něco změnit nebo se chcete zbavit stresu či nějaké nemoci? Naučte se používat afirmace! Afirmace jsou pozitivně formulované věty, které si budete opakovat stále dokola. Jejich výhodou je, že je můžete použít kdykoli a kdekoli. A nemusíte je vyslovovat ani nahlas, důležité je, abyste jim absolutně věřili. Najděte si takové, které vám budou příjemné. Třeba některé z těchto pěti nejčastějších.

  • 1.

    Afirmace pro zdraví

    Autor: iStock

     

    Vyberte si větu, která vás bude uzdravovat. Například: Navracím a udržuji si své tělo ve stavu optimálního zdraví. Už se uzdravuji. Jsem vděčná za svoje zdraví. Zasloužím si dobré zdraví. Všechno v mém těle je v naprostém pořádku. Tyhle věty si pořád opakujte, v duchu nebo nahlas, a dívejte se při tom do zrcadla. Říkejte si to vždycky, když budete přemýšlet o zdravotním stavu.

     

  • 2.

    Afirmace pro práci

    Autor: iStock

     

    Na pracovišti se mohou vyskytnout problémy nejrůznějšího charakteru – nerozumíte si s šéfem, kolegou, postrádáte pocit ocenění a tak podobně. Myšlenky je ale možné změnit, změna může být zpočátku nepatrná, ale jakákoli změna je pozitivní krok. Můžete vyslovovat tyto věty: Ctím a respektuji každého člověka. S láskou žehnám situaci a vím, že se vyřeší tím nejlepším způsobem. Jsem v dokonalé harmonii se svým pracovním prostředím a s každým, kdo se v něm nachází.

  • 3.

    Afirmace pro lásku a intimitu

    Autor: iStock

     

    Posaďte se před zrcadlo, dívejte se sami sobě do očí a říkejte si: Jsem ochotná osvobodit potřebu navazovat vztahy, které mi neprospívají a neposkytují mi podporu. Řekněte to asi 5x a pokaždé, když to vyslovíte, dejte tomu větší důraz. Bojíte se odmítnutí? Místo toho si řekněte: Miluji a přijímám sebe sama a jsem v bezpečí. Myslíte, že láska nikdy nevydrží? Vyslovte: Láska je věčná. Bojíte se lásky? Říkejte si pořád dokola: Zamilovat se je pro mě bezpečné. Bojíte se, že vám partner ublíží? Místo toho řekněte: Čím víc se otevřu lásce, tím víc jsem v bezpečí.

     

  • 4.

    Afirmace pro peníze

    Autor: iStock

     

    Kdo by je nechtěl. I ty si ale můžete do života přivolat afirmacemi. Opakujte si: Žehnám penězům, které mám. Můj příjem se neustále zvyšuje. Peníze utrácím moudře. Mám tolik peněz, kolik potřebuji. Jsem vždy finančně solventní. Dovoluji si prosperovat.

     

  • 5.

    Afirmace pro odpuštění

    Autor: iStock

     

    Odpustit není vůbec jednoduché, nicméně stojí za to se o to pokusit, jedině tak se můžete osvobodit od své bolesti a pohnout se dopředu. Pokud jste připravena k odpuštění, můžete vyzkoušet následující afirmace: „Odpouštím sama sobě, jsem teď volná a připravená jít dál. S láskou v srdci odpouštím všem, kdo mi ublížili, vědomě i nevědomky. „Jsem ochotná odpoutat se od minulosti a odpustit si. Odpouštím všemu a všem ze své minulosti i přítomnosti. Cítím se dobře. Přestávám se trápit výčitkami a osvobozuji se od bolesti.“

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz