Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jakýma očima se díváte na svět? Test osobnosti

/
  • Oko, do duše okno, říká se... platí to opravu?
    Oko, do duše okno, říká se... platí to opravu? (archiv)
    15. srpna 2017 ● 08:00

    Realita se mění podle toho, jakýma očima se na ni člověk dívá. Jste filozof, nebo rebel, vášnivka, nebo neproniknutelná záhada?

  • 1.

    1. Jste otevření

    1
    1
    Autor: archiv

     

    Do svého života i srdce přijmete skoro každého, raději riskujete, než abyste byli sami. Své obavy a nejistotu ale se světem nesdílíte, snažíte se je řešit sami. Můžete i  vnitřně trpět, ale ostatním pomáháte.

  • 2.

    2. Jste „správňák“

    2
    2
    Autor: archiv

     

    Jste typ člověka, který se vždy snaží udělat dobrý dojem a a zachovat se správně. Věříte, že vaše činy mají vliv na životy jiných lidí, bez ohledu na to, jak významné či nevýznamné jsou. Jste sami svými strážci, neukazujete světu strach a pochybnosti. Vidíte kolem sebe nespravedlnost a hodně tím trpíte.  Snažíte se nedělat chyby.

  • 3.

    3. Uvnitř trpíte

    3
    3
    Autor: archiv

     

    Prožili jste divoké časy a minulost vás doteď ovlivňuje. Snažíte se najít hlavně klid, často si říkáte, že život je nějaký absurdní vtip. Své nejtemnější myšlenky si necháváte pro sebe, jste zvyklí snášet bolest tiše. Na druhé straně se ale dokážete radovat i z malých věcí a jste odborníky na to, jak po pádu znovu vstát.

  • 4.

    4. Jste filozof

    4
    4
    Autor: archiv

     

    Jste typem člověka, který přemýšlí vždycky a nad vším. Chtěli jste se dobrat hlubšího významu věcí, někdy však v myšlenkách a teoriích zabloudíte. Vidíte život jako hádanku a rád si hrajete s dílky skládačky, dokud nenajdete řešení.  Pochopení důležitých věcí v životě vám ovšem díky tomu může uniknout.

  • 5.

    5. Jste hádankou



    5
    5
    Autor: archiv

     

    Nevyznáte se sami v sobě, a Bůh pomáhej tomu, kdo vás chce pochopit. Je ve vás spousta rozporů a nálada se vám mění denně. Je těžké poznat, co chcete a co si vlastně myslíte. Dáváte přednost pozorování a snažíte se dozvědět o ostatních co nejvíc, než se ozvete. Říkáte jen věci, o kterých jste si jisti.

  • 6.

    6. Jste citliví

    6
    6
    Autor: archiv

     

    Všimnete si  všechno a nezapomínáte na nic. Jste velmi empatičtí a svět kolem vás na vás silně působí, snažíte se to však skrývat a svou křehkost světu neukazujete.  Jste schopni do jisté míry „vidět do budoucnosti“, často jste první, který ví, co přijde.

  • 7.

    7. Jste vášnivý

    7
    7
    Autor: archiv

     

    Hoří ve vás vnitřní oheň. Buď milujete, nebo nenávidíte, na všechno máte kategorický názor  a rozhodujete se rychle a někdy i zbrkle.  Máte strach ukázat světu své slabosti a úzkosti, přemíra energie může někdy ústit v neurózu. Milujete drama a umíte ho rozehrát.

  • 8.

    8. Jste výstřední

    8
    8
    Autor: archiv

     

    Jste typ člověka, který má neobvyklé zájmy, přesvědčení i způsob života. Vždycky jste byli trochu zvláštní a nestarali se o pravidla nebo tradice. Jdete svou cestou a za to, co děláte, se nestydíte. Ti, kdo vás soudí, jsou vám k smíchu. Přejete si, aby všichni byli více jako vy. Svůj výstřední život milujete.

  • 9.

    9. Řídíte se intuicí

    9
    9
    Autor: archiv

     

    Jste typ člověka, který velmi dobře rozumí ostatním lidem a světu. Poznáte myšlenky lidí z několika gest či tónu hlasu a je vás těžké obelhat. Ukazuješ světu přesně to, co chceš ukázat. Kromě toho, že umíte v lidech číst, poznáte, když se někdo pokouší číst ve vás. Víte, kdy jste manipulováni, a víte, jak někoho manipulovat, pokud budete muset, děláte to ale neradi.

Autor: neo

Klíčová
slova

test osobnosti oči povaha quiz

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz