Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

S kým to v manželství bude drhnout? Pannám to nejde s Berany, Blížencům se Střelci!

/
  • (Profimedia)
    30. června 2017 ● 06:00

    Sluneční znamení vypovídá o spoustě věcí, vlastnostech a také chování. Dokonce může naznačit, s kým vám to zřejmě nebude klapat a s největší pravděpodobností se s ním rozejdete nebo rozvedete. Komu to spolu nepůjde dohromady?

     

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

     

    Ženy Beranice se s největší pravděpodobností jednou rozvedou s Pannami nebo Váhami. S Pannami proto, že ty mají tendenci být až moc opatrné a praktické. Váhy zase nesnášejí konflikty, což Berani postrádají. Pokud váš partner není iniciativní, stráví až moc času zvažováním každé možnosti ještě předtím, než něco udělá, nebo se snaží omezovat vaši svobodu, manželství nebude ideální.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

     

    Býci ženy bývají silně přitahovány k mužům ve znamení Štíra, ale protože jsou obě znamení velmi tvrdohlavá a mají tendenci intenzivně žárlit, obvykle mezi nimi manželství nebude dlouho trvat. Rozvody ale Býci nemají rádi, takže musí jít o velmi závažné problémy, které nemohou být jinak vyřešeny než rozvodem (například nevěra a podobně).

     

    Jak vydržet v manželství 75 let? Dozvíte se v našem VIDEU:

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

     

    Blíženci mají skutečně vysokou pravděpodobnost, že se rozvedou. Je to proto, že se velmi brzo začnou ve vztahu nudit a mají tendenci dělat impulzivní rozhodnutí. Ženy v tomto znamení dokážou spálit mosty, aniž přemýšlejí o důsledcích. Nejméně jim to bude klapat se Střelci a Vodnáři. Problém spočívá v tom, že všechna tato tři znamení jsou tak silně intelektuálně zvědavá, že jsou přitahována různými směry. Svoboda a rozmanitost jsou pro Blížence velmi důležité, proto mívají pořád stejné problémy, které přicházejí dokola – jen proto, že se chtějí rychle dostat z manželských pout.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

     

    Ženy ve znamení Raka se s největší pravděpodobností rozvedou s Vodnáři. Pro Raky je jejich domov a rodina naprosto prioritní a taky v ní vidí základ všeho. Jenže Vodnáři mají rádi změnu, nové věci a chtějí být v pohybu. Jsou to emoce, v nichž se Raci a Vodnáři liší zcela zásadně. Vodnáři mají tendenci být emocionálně odděleni, zatímco Raci mají intenzivní emoce.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

     

    Sňatky mezi ženami ve znamení Lva a Býky nebo Střelci s největší pravděpodobností dobře nedopadnou. Lvice nejsou v přirozené asertivitě k Beranům a můžou se dostat do bodu, kdy se žena Lvice cítí přemožena. Manžel ve znamení Střelce se zase neustále soustředí na svůj další výlet nebo změnu, manželka Lvice může mít dojem, že jí nevěnuje dostatečnou pozornost. Střelec se neustále soustředí na svůj další velký výlet nebo změnu, manželka Leo může cítit, že nedostává veškerou pozornost, kterou potřebuje od svého manžela. Lvice mají navíc hrdost, takže když začnou ve vztahu převažovat kompromisy, obvykle to vzdá.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Vzhledem k tomu, že Panny jsou perfekcionistky, většinou se rozvedou kvůli tomu, že partner nedělá to, co by měl dělat. Může to být cokoli, například absence pomoci v domácnosti, ignorance manželky nebo nedostatek komunikace o tom, co se děje v jeho hlavě. Chcete se rozvést s Pannou? Tak seďte na zadku a nic nedělejte.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

     

    Přestože manželství mezi Váhami a Lvy by mělo teoreticky fungovat, obvykle končí pálením mostů. Může to být proto, že křehká Váha nesnese Lví touhu být neustále centrem pozornosti. Váhy dávají přednost tomu, aby byly věci i lidé harmonické, takže udělají vše, co je v jejich silách, aby manželství nekrachlo. I když to bude znamenat vlastní oběť. Váha ovšem nakonec nebude schopná udržet vše pod kontrolou a exploduje.

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

     

    Štírky jsou velmi silné a dominantní. Jsou rády, když to jsou ony, které dělají všechna důležitá rozhodnutí v manželství, což nebude nikdy fungovat například s Vodnářem. Vodnáři mají skoro přehnanou potřebu svobody, která by se střetla s majetnickou povahou Štírky a způsobila by, že se manželství nakonec zcela rozpadne.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

     

    S kým vstoupí Střelkyně nejpravděpodobněji do manželství? Se Střelcem, protože kdo by jí mohl lépe porozumět. Ovšem vzhledem k tomu, že jsou Střelci tak trochu dobrodruzi, jen těžko takové manželství může vydržet. Jde-li ten druhý proti jejich instinktům nebo když se snaží je svázat, manželství se chýlí ke konci a Střelkyně bude chtít co nejrychleji utéct.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: iStock

     

    Je velice pravděpodobné, že manželství mezi ženou Kozorohem a mužem Blížencem skončí rozvodem kvůli osobnímu střetu. Tichý, ohleduplný Kozoroh a hovořící a hravý Blíženec nejsou nejvhodnější spojení pro dlouhodobý vztah. Postupem času začne Kozorožce vadit, že manžel Blíženec je neschopný a až moc nespolehlivý – dva z nejhorších rysů, které člověk může podle Kozoroha mít. Na druhou stranu však nutno říct, že rozvod bývá většinou přátelský.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

     

    Vodnářky se pravděpodobně rozvedou s Býky. Nejprve bude Vodnářka okouzlená smyslnou povahou muže Býka, ale jeho tvrdohlavost způsobí do budoucna spoustu konfliktů. Brzy tedy kouzlo pomine a Vodnářky velmi rychle vystřízliví. Nejhorší je, že když se tato dvě znamení dostanou do hádky, což je pravděpodobné, nikdo nebude chtít uznat chybu.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

     

    Ryby mívají často velmi nereálnou představu o tom, jaké bude jejich manželství, a když se začnou věci stávat reálnými, může pro ně být obtížné udržet manželství funkční. Nicméně, Ryby budou dělat vše, co je v jejich moci, aby se manželství povedlo. Ale pokud jsou ve vztahu s Váhami bez ohledu na to, jak moc se budou snažit, asi to nebude fungovat. Ryby potřebují volnost a Váhy zase chtějí být se svými partnery neustále.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz