Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muži podle znamení: Čím vás překvapí v ložnici?

/
  • Sex je nekonečně proměnlivý... s kým si ho užijete nejlépe?
    Sex je nekonečně proměnlivý... s kým si ho užijete nejlépe? (profimedia.cz)
    15. června 2017 ● 10:08

    Co můžete čekat, když za sebou zavřete dveře bytu? Beranijsou dominantní, Blíženci hraví, Střelci věční tuláci a Štíři sexuální predátoři. Sexuální průvodce zvěrokruhem je tu. 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    V lásce i erotice dokáže být žádostivý a vášnivý. Nechce poslouchat chladné ne, ani výmluvy. Žena, po které touží, by se mu měla ve všem podvolit, a téměř veškerou iniciativu nechat na něm. Tento chlap nemá problém říct vám, kde a jak se ho dotýkat. Pokud chcete být aktivní vy, začněte masáží hlavy. Laskání obličeje, i polibky na krku, ho podle hvězd dokážou rozpálit. Nezapomeňte ani na ušní boltce, které zareagují nejen na váš jazyk, ale i jemné kousání. Muž Beran v posteli nesnáší nudu a rutinu, klidně tedy vymýšlejte scénáře, kostýmy i místa.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Jejich nejcitlivějším místem je krk a krční páteř. Platí to nejen po zdravotní stránce, ale také v oblasti sexu. Polibek na krk, či erotická masáž zad je skvělou předehrou pro obě pohlaví z tohoto znamení. Jelikož Býci milují teplo, klidně sáhněte i po horkém vosku, či masážním oleji. Jeho vzrušení umocníte i tím, když mu dovolíte přivonět k vašemu tělu, či třeba z něj rovnou ochutnat třeba šlehačku. Přestože to vyzní možná kýčovitě, nezapomeňte, že Býci jsou tělem i duší gurmáni, za každé okolnosti.

     

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži v tomto znamení se rádi se svými milenkami hrají. Chvilku sice potrvá, než se odváží prozradit vám své fantazie, pokud se tak stane, odměňte je za důvěru tím, že je alespoň z části zkusíte splnit. Oblibují střídání rolí, rádi se nechají překvapit, hlavně aby to bylo spontánní. Jeho náruživost naznačí i husí kůže, která jim naskočí,  jakmile jim začnete laskat ruce a líbat prsty. Mimořádně citlivé mají podle horoskopů i podpaží.

     

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock


    Je sice nesmělý a stydlivý, ale pokud se do toho dá, může být skvělým milencem. S drsnými experimenty u něj sice nepochodíte, za to určitě ocení atmosféru, kterou důsledně připravíte. Rak se rád staví do role učitele, usměrňováním či kritikou ho jen zchladíte. Přesný opak vyvoláte pochvalami, pozor, ale na to, aby to nevyznělo, že přeháníte, jinak z role vašeho milence hned couvne. Když chcete Raka opravdu rozpálit, mezi jeho hlavní erotogenní zóny patří hruď, prsa, podpaží a bradavky. Rak oceňuje hlavně jemné a něžné doteky.

     

  • 5.

    Lev


    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Za jeho vášní k sexu a erotikou jistě stojí i jeho silné ego. Muži ve znamení Lva se bez sexu v životě jen těžko obejdou. Pokud mají partnerku, která nemá takové silné libido jako oni sami, začínají být frustrovaný. K milování přistupují se vše vážností a téměř vždy chtějí podat 100% výkon. Na pověsti skvělého milence si potrpí. Pokud ho chcete zkrotit, nebojte se použít sem tam i nehty, nejcitlivější je záda a oblast třísel.

     

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži narození v tomto znamení patří k velkým romantikům a hlavně taktikům. Na ženách oceňují hlavně dobré způsoby, eleganci a minimum vulgárnosti. Pokud už se mu podaří svést vás tak, že se ocitnete v jeho ložnici, v první řadě bude toužit po tom, aby vás dostatečně uspokojil. Ale nenechte se zmást. Tito muži patří podle hvězd k těm, pro které je největším potěšením a vzrušením hrát si se ženským tělem. Radost mu uděláte i dlouhými voňavými vlasy, či dokonalou manikúrou.

     

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Z mužů ve znamení Vah můžete mít někdy pocit, jakoby byli z jiného světa. Takoví snílci mají rádi ženy, které jsou ženské, na nic se nehrají a nebojí se říct na rovinu, co od nich očekávají. Muž Váhy vám dokáže naslibovat i modré z nebe, závisí na jeho zamilovanosti, kolik vám z toho splní. Mezi jeho erotogenní zóny patří záda, čím níže k zadku tím lépe. Skvělou předehrou může být proto právě masáž, ideálně zakončená na bedrech.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Chlap Štír je v rámci zvěrokruhu tím největším dravcem, co se sexu týče. Hledá partnerku, která bude mít v milování stejnou zálibu jako on. V posteli se nerad nudí a často vedení přebírá právě on. Má v oblibě zejména milování zezadu, a pokud mu to dovolíte, rád upřednostní drsnější sex. Vzrušuje ho erotické prádlo.  Pokud ho chcete vydráždit na maximum, dotýkejte se ho všude - jeho citlivým místem je pokožka a samozřejmě, protože znamení Štíra vládne pohlavním orgánům, asi víte jak dál pokračovat.

     

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Střelec zejména v mládí touží hlavně po dobrodružstvích. Sex na jednu noc dokonale ovládá, jeho bouřlivou povahu uklidní obvykle až věk. Muž narozený v tomto znamení jen málokdy umí být věrný, ale i on najde svou osudovou ženu. Tak či onak, pokud máte Střelce v ložnici, podle hvězd ho dokážete rozohnit zejména masáží chodidel, která se přesouvá stále výš až k vnitřní straně stehen. Tam je totiž jejich nejcitlivější místo.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Existují dva typy mužů narozených v tomto znamení. Oba milují sex, avšak jeden z nich věří jen na sex v kombinaci s láskou. Druhý se naopak vrhá do sexuálních dobrodružství jen tak kvůli ukojení. Kozoroh rád zkouší všechny možné polohy, miluje experimentování, jednou chce romantiku, jindy drsnější hrátky. Vždycky ale vyžaduje dokonalou atmosféru. Jeho erotogenní zónou je hruď, břicho, ale také lýtka.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáře musíte zaujmout nejen svým tělem, ale i duší. Miluje zajímavé a nezávislé ženy, se kterými se cítí pohodově, až potom uvažuje nad něčím víc. Toto znamení ovlivňuje nejvíce nohy, i proto podle hvězd patří k citlivým místům těchto mužů právě dolní končetiny. Pokud vnesete do ložnice i trochu fantazie, bude to pro něj neocenitelný moment.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

     

    Muži narození v tomto znamení mají bohatou fantazii. Hodí se k nim proto ženy, které se svou sexualitou nemají problém, rady experimentují a dokážou odhodit zábrany. Co se jejich těla týká, mezi hlavní erotogenních zóny tohoto vodního znamení patří nohy. Vpostelových radovánkách jejich baví sexy punčošky, vysoké boty, i krátké sukýnky. Co se týče vašich dotyků, intenzivně zareagují na dráždění vnitřní strany stehen, ocení ale i masáž chodidel. Chcete-li při milování vybočit z rutiny, namísto ložnice muže Rybu zaveďte do vany nebo vířivky.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz